reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

na moj tak samo do porzadkow, jak wrocilam z PL w marcu to juz na lotnisku sie chwalil jak to posprzatal super. Tak swietnie, ze na drugi dzien musialam sie zabrac za robote bo podlogi az czarne. Facetom chyba po prostu nie przeszkadza i nie widza balaganu.
Lilka zdjecia nie mam tu, ale podaje adres philandteds.com ~ the original & only inline buggy ~ new products, vibe, classic, dash, traveller, bebe-v, diddie, mini-diddie, ~ adapt & survive ~ push sleep feed carry drive adapt ~ inline baby buggies, smart buggy, carrier packs, travel cots, car dla mnie rewelacja bo jest maly i zgrabny, ale tylko dla dwojki, dla jednego dziecka nie kupilabym go.
My tez po dlugim spacerku dzis, zrobilam sobie ryz z jablkami, mloda juz polozona, choc nie spi.

reklama
hej, wiesz co Tampeza ja tez sie nad takim zastanawialam, ale moja znajoma ma i mi odradzila, bo powiedziala ze to starsze dziecko ma bardzo malo miejsca, szczegolnie zima ja jest wiecej ubran czy spiworek. Mi sie wydawal atrakcyjny, bo mozna go wziasc do Polski i wszedzie sie czlowiek nim zmiesci. W Norwegii prawie wszedzie wjedzie sie takim podwojny, ale nie w Polsce. Ja mialam problemy pojedynczym zmiescic sie w sklepie tutaj, ale probowalam bo nie chcialam zostawiac malej przed sklepem:no:

Narazie nie wiem jaki wozek bede miala. Mam po Sandrze z gondola i spacerowka. Mam tez mala spacerowke. Wiec na poczatek bedzie tak. Zdecyduje pozniej, bo ja mam fiola na punkcie wozkow. Wole jescze nie patrze, bo jak sie napale to juz koniec, nic mi sie nie da przetlumaczyc:-D

Wogole cos mnie zoladek kllujje, a nawet nie pilam kawy,,, nic zrobie sobie rumianek to moze mi przejdzie.

Aagathe a jak tam na pomorzu, polepszyła sie pogoda ?mam nadzieje , że chociaz słonko wyszło:-D
a jak z tymi przepisami , wkleisz swoje na nasz wątek, juz nie pamietam co tam Kasia wypisała na każdą z nas...:-(

RYBA , BOŻENKA GDZIE SIE PODZIEWACIE.....

Agathe zobaczymy w praniu, po jakims czasie mala pewnie i tak nie bedzie chciala juz jezdzic w wozku. Widzialam sporo dzieci i sie miescily, ale zobaczymy. Dla mnie odwrotnie, w Norwegii nigdzie nie moglam sie zmiescic wozkiem nawet pojedynczym. Mialam rozstaw kol 62, a tu wszystkie drzwi i bramki w sklepach 60 cm. Nawet do domu tylko wejsciowymi moglam wjechac, a zeby wozek wziasc do pokoju i mala pobujac to nie dalo rady. Dlatego wlasnie kupilam taki, mam pewnosc ze wszedzie sie zmieszcze:tak:. Jak tam pogoda na pomorzu, dalej tu siedzicie, czy juz W-wa?
Ana jak minal dzien, co nowego na kursie?

OJ Agnieszko , nudnawo..., nigdzie dzisiaj na spacerku nie byłam , mój mąż był z czarkiem jak ja byłam na kursie , potem wypuściłam go na taras- jak zwykle bieganina , nie mam pojecia czemu o tak biega, w domu też przez wszystkie pokoje robi pare rundek , odpoczywa i znowu:-D:szok::-D. a co nowego sie nauczyłam , hmm...było kilka czytanek sytuacyjnych , w sumie fajnie:tak::tak:, no i mase nowych słówek, no corz więcej tego , więc trzeba sie w końcu pouczyc:rofl2:
Aga oglądałam resztę produktów tej firmy , no kurcze , szkoda , że nie znałam jej wcześniej , bardzo fajne i rewelacyjnie dopasowane do potrzeb mamusiek:tak:

Tylko sie ciesz ze Cezary zdrowy i pelen energii, chociaz to pewnie dla ciebie troche meczace. My sie smiejemy ze Grubachu jest nadaktywna, tez wiecznie w ruchu. Ostatnio jak mowimy do niej "sumo, sumo" to biegnie w miejscu, przebiera tak szybko nogami jakby ja kto gonil.
Czas najwyzszy sie poduczyc bo coraz wiecej slowek dojdzie i potem bedzie ciezko. Ja tez nie moge sie jakos zebrac, w dzien nie ma czasu a wieczorem juz mi sie nic nie chce.
Fajne calkiem maja produkty tylko akurat u nas ciezko dostac te dodatki, od 2 miesiecy poluje na torbe z przewijakiem bo nie mam zadnej i nie ma:dry:. Widzialas ten wozek na 2 kolkach, co z tylu ma patyki, jestem ciekawa jak sie nim jezdzi?

dziwactwa:-D:-D:-D

a to , jaka prostota:
metoo.jpg

po co jakies krzesełka....
a tej torby z przewijakiem nie moge znaleźc

reklama
Do góry