reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Torby nie ma na stronie, ale to taka zwykla, nie za duza, a w sklepie u nas tylko czerwone maja, wiec czekam dalej.
Krzeselka takie robi tez chyba firma Basson, tylko wydaje mi sie ze one do 12-15 kg. My mamy teraz krzeselko zakladane na duze krzeslo

http://www.smokken.no/Images/Products/322083772_Resized_9025.jpg
322083772_Resized_9025.jpg
też bardzo fajna wersja krzesełka:-D
a tamto to wczoraj czytałam , że do 18 kg,

reklama
hej pogoda sie poprawia na pomorzu, juz tak nie pada, ale nie jest za cieplo. W przyszlym tygodniu dojezdzaja do nas przyjaciele z dzieciakiem, wiec mala bedzie miala z kim sie bawic, bo sa w tym samym wieku, tylko 3 tygodnie roznicy.

Do Warszawy wybieram sie 28 kwietnia.

Ja tez mam krzeselko zakladane na duze krzeslo, dostalam w prezencie i calkiem dobrze sie sprawdza, szczegolnie w podrozy. Zabieram je ze soba wszedzie i nie mam problemu ze musze mala na kolanach trzymac.

A co do wozka, to rzeczywiscie starsze dzieci po jakims czasie juz nie chca jezdzic. Ja mam termin na listopad wiec zostawie sobie jeszcze na pozniej wybor wozka. Mam czas.

A tak wogle to mala mnie obudzila dzisiaj przed 7 rano!! Wlasnie padla, wiec ja tez skorzystam z okazji i naladuje moje baterie na reszte dnia. Nie czuje sie bardzo zmeczona narazie, ale to dopiero poczatek dnia. Najczescie zmeczenie lapie mnie tak o 14, wiec tym razem sie nie dam i wypoczne na zas. Wole ten czas spedzic pozniej z mala na spacerku,,, bardzo jej sie plaza podoba, a najbardziej ze tam jest tak duzo wody:-D

Milego dnia dziewczyny, pewnie zajrze pod wieczor poczytac co tam nastukalyscie:-D

DZIEŃ JAK DZIEŃ, SPACER ZAKUPY ITD...
WIECIE CO WYCZERPUJA MI SIE POMYSŁY NA SPACERY I ZABAWY, TU NIC NIE MA..CHCE JAKOS UROZMAICAC DZIEŃ CEZARKOWI , ALE NO TU NIE DA RADY:-:)-:)-(.BYLISMY W PIASKOWNICY, NA PLACU ZABAW , ALE ILE MOŻNA?
MOZE PRZESADZAM , BO TAKI DZIEŃ JAKIS DO KITU...
A CO U WAS?

Hei
Ana wlasnie takie mam i jak na razie super sie sprawuje, a jak wkleilas to zdjecie, bo mi sie nie udalo?
U nas tez troche nudno, codziennie jezdze z mala do przedszkola i wracamy o 18 i jestem padnieta. Z kolei w domu zupelnie nie ma co robic, nawet spacer jak pojdziemy to 40 min i wszystko dookola juz zwiedzone, a ile mozna chodzic w kolko?
Tak zle i tak niedobrze, ale jeszcze troche i tez jade do PL:-p
Agathe super, ze pogoda sie wam poprawia i ze mala bedzie miala towarzyszke zabaw. Jak sie czujesz, zmeczona? mi do tej pory nie przeszlo zmeczenie I trymestru, najchetniej codziennie bym po poludniami spala, ale niestety nie da rady.
My jak pojedziemy w wakacje to moze mloda bedzsie sie kapac w morzu:-)

Tak... 40 min i to wolnym krokiem, tak to trzeba do miasta, zeby jakis park zaliczyc. Poszlabym nawet do miasta, to pewnie z godzina drogi, ale nie ma chodnika, jest wasko i kreto:-(
Ja w Gdyni juz od dawna nie plywam, rodzice mieszkaja w Kazimierzu, za Kosakowem wiec jezdzimy na Rewe, tam w miare czysto. Maja tez dzialke w kolo Stilo, a tam do plazy 15 min piechota, wiec tez fajnie.
Jestem tylko ciekawa czy mala nie bedzie sie bala, w wannie szaleje jak pijany zajac i rozchlapuje strasznie wode, ale na basenie ostrozniej:sorry2:

no wlaśnie u mnie w połowied rogi do miasta urywa sie pobocze i klops , wracam do swojej wsi:-D, dlatego dzisiaj taki wisielczy humor miałam , bo juz mnie to meczy, a tak zastanawiam sie na d autobusem , ale tu nie ma niskopodlogowych , jak to wyglada z dzidzią?

ale fajnie , że macie działke w Stilo , uwielbiam to miejsce:tak:, a co do rewy , to mam mile wspomienia , bo tam mielismy pierwsza randke z mężem:blink:, a na Mostach mieszkaja moi teściowie:-D, więc w sumie kółko się zamyka:-D

reklama
W mostach to bliziutko macie:-).
Jezdzilam wczesniej autobusem i jak nie ma niskopodlogowego to kierowca ma obowiazek ci pomoc, tylko trzeba powiedziec. U nas ten problem ze bardzo zadko jezdza, normalnie co godz, czasem co 2, a w weekendy co 3 i wtedy jest tyle ludzi z wozkami, ze nie ma szans. Teraz jezdze samochodem wiec jestem niezalezna:-D

Do góry