reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

chwilowo dla Hanusi,bo potem bedzie jezdzila z bobasem w jednym wozku,a potem dla bobasa ten trojkolowiec :happy:
dlatego chcemy kupic konkretny dobry trojkolowy wozek i przy nim zostac do konca
bo po bobasku nie planuje juz wiecej dzieci

reklama
nie,trojkolowiec dla Hani i bobasa
Mila juz w wozku od pol roku nie jezdzi :-)

masz x landera trojkolowego?? ja mam 4-o i dzis jezdzilam troche po nierownym terenie i tez dobrze sie spisywal :happy: ale przez te 4 kolka jakis klamotowaty jest w wersji spacerowej
jak mialam gondole to ladniej wygladal,a teraz tak sobie :rofl2:

no co ty nie chcesz wiecej?:-D:-D:-D

ja zawsze marzyłam o 5 , ale troche zmienilam marzenia , jeszcze jedno na pewno , jak bóg da:-D, ale jeszcze troche.....

dzisiaj czarek wyrżnął w drzwi, wpadl w bagno , wczoraj tez coś , urwanie glowy a jakby mi tak piątka....nie chce myslec:rofl2:

moj K.mowi mi juz o czwartym :-D za pare latek oczywiscie
ja nie wiem...ale kto wie,nie wykluczam :rofl2:

moja tesciowa ma wlasnie czworke i fajnie miec tyle rodzenstwa:tak:
no i tak duza rodzinke :-)
ja juz widze za te 30 lat cala nasza gromadke z wlasnymi dziecmi przy stole :-) cudnie bedzie :-)

Lilka ja padam , jest 12.30 , dobranoc , spokojnej nocy.
5.gif

cześc dziewczyny, no ja juz po porannej toalecie i śniadanku, troche sobie powtarzam ostatnie lekcje z kursu , ale jak zwykle musiałam zajrzec na BB:-D

Witam
Ale naprodukowalyscie wczoraj.
Ja w skrocie
Bylismy caly dzien na miescie, spacer, obiad, potem do domku, kapanie i spanie, ja tez szybko padlam
Dzis zaraz tez biegniemy na dwor do lasu bo pogoda super, slonce znowu grzeje.
Co do wozkow, to ja juz kupilam podwojny Phil&Teds. Najbardziej mi odpowiadal, bo zajmuje malo miejsca, w miare lekki i miesci sie w drzwi. Trojfunkcyjny ktory mialam wczesniej to totalny niewypal, pisalam juz ze pekla mi rama i w ogole jakis taki olbrzymi jest, wiec teraz uzywam go czasem kolo domu na spacery.
Zawsze marzylam o 4 dzieci, a 3 to minimum i jak tylko da rade to czemu nie? Teraz chcialabym pojsc troche do pracy, i postarac sie o kolejna 2 za jakies 4 lata.

no to grube plany Tampeza:-D:-D:-D

ja juz wróciłam ze szkoły i nic mi sie nie chce, normalka , ze w domu rozpiździucha , obiadu nie ma , totalny rozgardziasz:szok: a mały cały usmarowany:szok:
czasmi mi brak słów, no ale dzisiaj wybuch wulkanu
402.gif
no nie daje rady z takim olewactwem mojego M.....

reklama
czesc

ja zmeczona jestem hihiii
piekna pogoda,cieplutko,my pospacerowalismy szlakiem gorskim :-) i tak mnie zmulilo ze szok
dzieciaki juz poszly spac :-D

mojego do roboty zagonilam mimo iz chory,ale coz..podlog na mokro robic nie ebde! :no: jedyny jego obowiazek jak narazie w domu,to niech robi:-p

dzisiaj zanieslismy prezent Marcusowi z okazji roczku i naszych poinformowalismy o ciazy :-) Merete pogratulowala i powiedziala ze nasi sasiedzi tez spodziewaja sie dziecka,w sierpniu sie urodzi :happy:

ok smyram do mojego bo sie pyta czy dlugo bede siedziec a dopiero co usiadlam na kompika

Aga pokaz ten wozek co kupilas :-)

Do góry