reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

to co myslisz , ze kupic w polsce jak będe w lipcu , czy za późno na to cacko , troche mnie to trapi , bo kupie w PL i nie bedzie chcial to strata kasy, a juz tyle mam dla niego bajerów i wszystko leży , w pl zostala huśtawka, chyba dwa razy buju-buju i tyle:-D. zresztą sama wiesz jak to z dzieciakami

reklama
Ana z Czarka to caly Czarus:-D
sliczny chlpaczek i tez mysle ze do ciebie podobny :tak:
a ty sliczna mamuska:-)

ooooo wlanie! Aga dzieki za podpowiedz,dzis kupilam pierwszy raz maslo tutaj!!! ale jestem happy :-) powoli przestaje tesknic za poslkim jedzonkiem :-D

Ana z Czarka to caly Czarus:-D
sliczny chlpaczek i tez mysle ze do ciebie podobny :tak:
a ty sliczna mamuska:-)

ooooo wlanie! Aga dzieki za podpowiedz,dzis kupilam pierwszy raz maslo tutaj!!! ale jestem happy :-) powoli przestaje tesknic za poslkim jedzonkiem :-D

jak ostatnio byłam w lidlu i zobaczyłam masło to od razu ty mi sie przypomniałaś:-D

a co do ślicznej mamuski to nie widziałaś mojego uśmiechu, koszmar , jak mi wstyd:-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::szok:

Lilka a do kiedy twoja starsz była w x-laderze?bo nie wiem kiedy zmienic wozek...zresztą myślałam o parasolce , ale na te tereny to odpada, doradź doświadczona kobitko i mamo:)

Ana hmm
jak pojedziesz w lipcu to musisz sie liczyc z tym ze lipiec,sierpien,wrzesien i troche pazdziernika...i koniec sezonu na rowerek...a jak bedzie za rok?? bedzie mial 2,5?? to tak jak Mila mniej wiecej teraz i ona juz nadaje sie na rowerek taki dorosly lub taki co ma pedaly z przodu przy przednim kole...kojarzysz o jaki chodzi??
wiec nie wiem ...choc w tym rowerku mozesz potem podest sciagnac i zostaja pedalki i maly sam moze pedalowac wiec napewno by skorzystal w tym i przyszlym sezonie

ale sama musisz podjac decyzje :happy: ja jakbym miala ten rowerek tutaj to pewnie bym nie kupowala tego 12' tylko jeszcze bym pomeczyla ten :-p

jak ostatnio byłam w lidlu i zobaczyłam maalo to od razu ty mi sie przypomniałaś:-D

a co do ślicznej mamuski to nie widziałaś mojego uśmiechu, koszmar , jak mi wstyd:-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::szok:

Lilka a do kiedy twoja starsz była w x-laderze?bo nie wiem kiedy zmienic wozek...zresztą myślałam o parasolce , ale na te tereny to odpada, doradź doświadczona kobitko i mamo:)

dziekuje za komplement :-)

x-landera kupilismy Hani
Milena jezdzila w TAKO,ale to tak smao ciezki wozek jak x lander...wielofunkcyjne maja ten urok ze ciezkie sa :sorry2:

Milence wiec kupilismy spacerowke jak miala roczek,lekka BABY DREAMS SPRINT
bomba wozek ze spacerowek
potem kupilismy parasolke Coneco i tez ok

ale....moje zdanie jest takie ze na ten teren tylko i wylacznie pompowane kola!!
snieg paro cm i te kolka plastikowe wymiekaja :tak:
ja mialam problem przejechac moim x landerem jak nas zasypalo na 20cm :tak:
wiec dla Hani i maluszka planujemy kupic cos dobrego,napewno 3-kolowego bo na te tereny sa te wozki super zwinne,i lekkie w prowadzeniu
nasi Norwedzy maja Qiunny Freestajler (nie wiem jak sie pisze dokladnie :-p ) i bombowo sie prowadzi
prowadzilam jeszcze Quinny speedi i tez super,to nowsza wersja poprzedniego i jest jakby mniejszy,jesli chodzi o siedzisko ale za to jest mniejszy i chyba troszke lzejszy

mam hopla na punkcie wozkow wiec jakby co sluze pomoca :-D
choc sama nie wiem co zrobic i jaki wybrac wozek podwojny bo takich nie przerabialam:-p

ja mam x-landera , na początku była gondola do 6 miesiąca potem spacerówke z tego zrobilam , jeszcze dobrze siedzi, ale nie wiem jak długo , żeby nie wyglądal idiotycznie, mój ma pompowanee koła , a myślałam , że to przekleństwo:-D, troche mi sie w głowie namieszalo po twoim poście, czyli co kupic ..?

a na jednej fotce maluśka jest w takim fajnym czerwonym.... nie zostawisz dla trzeciego bobaska...
boze ile masz tych wózków

Tako sprzedalismy,kupilismy baby dreams
potem polecialam do Karola tutaj i jak wrocilam i czekalam na bagaz okazalo sie ze w oslo na lotnisku porabali sie i moj wozek polecial gdzie indziej :-p
nie majac wozka bylam udu..piona,wiec pozyczylam wozek od zanjomych i poszlam do sklepu kupic najtansza spacerowke by czyms jezdzic,i tak kupilam parasolke :-) ktora pojechala z nami tutaj bo malutka,prawie nic meijsca nie zajmuje w bagazniku,i np. jak jechalismy polazic pare godzin po centrum to bralismy ja dla Mili i ta np.nie raz zasypiala sobie a my moglismy chodzic po centrum ze spokojem:tak:

Hanie przenioslam tez juz na spacerowke :-) w x landerze,miesci sie jeszcze w gondolce ale sie denerwuje i mi placze,odkad ja przenioslam i widzi wszystko jest spokoj :happy:

co do spacerowki
to sa moje typy

CHICCO S3 KOLOR RACE +FOTELIK CHICCO SYNTHESIS (340528307) - Aukcje internetowe Allegro

ten wozek podoba mi sie jak cholera,ale...podnozek ma za wysoko i strasze dziecie potem kolana przy zebach ma :dry::baffled: wiec nie pomyslany za bardzo...

Wózek spacerowy HIGH TREK Bebe Confort 2008 (338659110) - Aukcje internetowe Allegro

W�zek Freestyle Quinny

ooo ten,podoba mi sie w nim ze palak jest z plastiku i dziecko jak pobrudzi to tylko szmatka i czysty
W�zek GT3 Mod Rosso

:biggrin2:W�zek S3 kolor 78

W�zek Speedi SX Purple

to sa moje typy i jak przyjedziemy do polski to ktorys z tych kupimy :happy:
musze je porownac i przestestowac najpierw w sklepie :happy:

a dla Hani i noworodka musze koniecznie miec podwojny wozek bo Hania bedzie miala 11 miesiecy jak dzidzius sie urodzi a jak jestem sama na codzien to dwoch wozkow nie dam rady pchac + Mila :no:
wiec musze miec podwojny....mam metlik w glowie jaki wozek wybrac
plus minus mam upatrzony i chce kupic na allegro uzywany by sie nie przejechac czasem jak sie okaze ze wozek masakra

reklama
aha czyli myslisz o takiej spacerówce dla najstarszej.to w sumie ja taki wlaśnie mam x-lander, tylko ty tu pokazałas ładniejsze wersje

kurcze to nie źle będziesz działac z całą trójką:)

Do góry