reklama
I tak musze miec po polsku przetłumaczone zeby chrzest zalatwicAle po co płacić za tłumaczenie przysięgłe jak pieczęć apostille DOSTANIESZ za darmo
A gdzie ta pieczątkę ogarne ? w komunie ?
Dzieki za info
Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie. Super ze jest takie forum, gdzie możemy sobie nawzajem pomoc i doradzić na obczyźnie Są tu może jakieś mamy z Sogn?
Ja mam 27 lat i dwa tyg temu zrobiłam test. Niemalże od razu wyświetlilo się piękne GRAVID termin u fastlege, żeby potwierdzić, dostałam na 5ego kwietnia. Strasznie mnie ciekawi który to już tydz. Wg ostatniej miesiączki będzie koło 7go tygodnia, ale brzuch już mam zaokrąglony, piersi skoczyly z B do D (nie narzekamy) i ta ostatnia miesiączka taka slabiutka jakas była. Ale nic, trzeba czekać i zobaczymy co powie lekarz
Ja mam 27 lat i dwa tyg temu zrobiłam test. Niemalże od razu wyświetlilo się piękne GRAVID termin u fastlege, żeby potwierdzić, dostałam na 5ego kwietnia. Strasznie mnie ciekawi który to już tydz. Wg ostatniej miesiączki będzie koło 7go tygodnia, ale brzuch już mam zaokrąglony, piersi skoczyly z B do D (nie narzekamy) i ta ostatnia miesiączka taka slabiutka jakas była. Ale nic, trzeba czekać i zobaczymy co powie lekarz
Ciaza pierwsza☺ Czuje się bardzo dobrze. Zero mdłości, energii mam za dwoje. Wahania nastroju się zdarzają ale staram się nikomu krzywdy nie zrobić Najbardziej boję się o kręgosłup, bo już mnie bardzo boli, a ma być tylko gorzej. Jestem po 4ech operacjach w odcinku ledzwiowym, więc może być ciężko
reklama
O to na zwolnienie! Bardzo dobra podstawa - ja tez po pierwszej jestem i mega zadowolona jestem z opieki i warunków w szpitalu wiec uwazam ze super bam sie trafiło
Ja rodziłam w ringerike to w buskerud niedaleko Oslo
Ja rodziłam w ringerike to w buskerud niedaleko Oslo