katherine_mag
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny jest tutaj ktoś z oklicy Gardermoen?? A tak po za tym chciałabym do was dołączyć, mieszkam tutaj tak na stałe już od ponad roku. Też rodziłam tutaj swoje bliźniaki, u mnie historia ta niegdy nie wyjdzie z głowy, działo się duuużo, heh było śmiesznie i tragicznie, ale wszystko skończyło się szczęśliwie. teraz moje bąble mają 7,5 miesiąca, nie ukrywam roboty jest ale już jest o niebo lepiej, dzieciaki potrafią same bawić się w kojcu, mogę w tym czasie wiele rzeczy porobić, w tym nawet poleniuchować ;-).
Edyta gratuluję pociechy, niech chowa się zdrowo, a ty wracaj szybko do równowagi, trochę namęczyłaś się ale popatrz jakie masz szczęście przy sobie, ja ciebie bardzo dobrze rozumiem bo tez nie miałam lekko ale tak samo jak ty zdecydowałabym się i tak jeszcze na jedno dzieciątko ;-).
Pozdrawiam wszystkie mamy:-)
Edyta gratuluję pociechy, niech chowa się zdrowo, a ty wracaj szybko do równowagi, trochę namęczyłaś się ale popatrz jakie masz szczęście przy sobie, ja ciebie bardzo dobrze rozumiem bo tez nie miałam lekko ale tak samo jak ty zdecydowałabym się i tak jeszcze na jedno dzieciątko ;-).
Pozdrawiam wszystkie mamy:-)