anastazi dzięki za info to sobie spokojnie czekam kurczę dziewczyny jak ja bym już chciała urodzić..wczoraj się super czułam, byłam wyspana, uśmiechnięta a dziś od rana ledwo się mogę ruszyć, chciałam tyle żeby zrobić a nie mogę się zmusić więc większość dnia zmarnowałam już na nicnierobienie i aż mi wstyd przed sobą. Do tego młoda mi kradnie magnes strasznie i żadne tabletki, suplementy nie pomagają. mam nadzieję, że u Was lepiej
reklama
hej dziewczyny, ja dziś po wizycie u lekarza, dziwił się, że jeszcze nie urodziłam ;p mała rośnie 3300g, grubasek mały i długaśne nogi, główką pięknie ułożona, nic tylko wychodzić ale jakoś jej się nie spieszy...MRSA negatywne, wody płodowe w porządku wiec generalnie wizyta udana. i dalej czekamy aż się zechce dziecię ruszyć z brzucha...
Nina Podobno na szybkie wyjscie dzidziusia dobre jest współzycie. Niestety mi nie bylo dane tego wyprobowac ze wzgledu na infekcje grzybicza. Ale Młoda i tak wyszła 3 dni przed terminem. Wiem co teraz czujesz, bo dla mnie te ostatnie tygodnie byly bardzo meczace i do tego te upaly w Polsce. Życze powodzenia i szybkiego porodu.;-)
Z małą wszystko super, poza tym, że wyjść nie chce mam jeszcze tydzień bo termin na 5 kwietnia ale mam ogromną nadzieję, że wyjdzie szybciej na wizyty teraz chodzę co tydzień.
kruszka też tak słyszałam ale na mnie nie działa...dalej uprawiamy seks, ja sprzątam, odkurzam, latam po schodach (mieszkamy na 5 piętrze bez windy), sama robię i targam zakupy a Lilka jak siedziała tak siedzi..uparta dziewuszka
kruszka też tak słyszałam ale na mnie nie działa...dalej uprawiamy seks, ja sprzątam, odkurzam, latam po schodach (mieszkamy na 5 piętrze bez windy), sama robię i targam zakupy a Lilka jak siedziała tak siedzi..uparta dziewuszka
AniaSm
Fanka BB :)
nina i jak tam u ciebie?? cisza?? mi pomogły przysiady ale ja już byłam po terminie więc może dlatego
emenems jak tam po odwiedzinach?? powiedz jak się czujesz?? masz jakieś przeczucia?? dali ci może luteine albo duphaston??
u mnie końcówka tygodnia dość męcząca była więc dzisiaj relaks ;-) ,
ostatnio wkurzyłam się na panie w przedszkolu z Leny grupy bo ją przegrzewają (chociaż twierdzą że to jednorazowe) ,ale przy +10 ubierają ją tak samo jak przy -5 ,no po prostu krew mnie zalała jak to zobaczyłam
emenems jak tam po odwiedzinach?? powiedz jak się czujesz?? masz jakieś przeczucia?? dali ci może luteine albo duphaston??
u mnie końcówka tygodnia dość męcząca była więc dzisiaj relaks ;-) ,
ostatnio wkurzyłam się na panie w przedszkolu z Leny grupy bo ją przegrzewają (chociaż twierdzą że to jednorazowe) ,ale przy +10 ubierają ją tak samo jak przy -5 ,no po prostu krew mnie zalała jak to zobaczyłam
A skad luteine albo duphaston nam zrobic test w poniedziałek i dac znac w klinice i za trzy tygodnie w przypadku ciąży usg... Tu mi nikt na podtrzymanie ot tak nie przepisze.... mam w domu duphaston ale samowolki robic nie bede.
Czwartek piatek miałam plamienia dzis zero - nic, dzis jest 26dc
W geilo toooona śniegu u nas w gol dawno wiosna hehehe
Czwartek piatek miałam plamienia dzis zero - nic, dzis jest 26dc
W geilo toooona śniegu u nas w gol dawno wiosna hehehe
AniaSm
Fanka BB :)
tak pytam , bo nie znam tutejszych zasad odnośnie inseminacji , ja w PL dostawałam luteine podjęzykową i miałam ją brać aż do dnia okresu bądź potwierdzenia ciąży (wizyty u lekarza)
a nie masz jakiegoś zaufanego lekarza w PL z którym byś mogła o tym porozmawiać ????
najgorsze to chyba to oczekiwanie jest ,
a nie masz jakiegoś zaufanego lekarza w PL z którym byś mogła o tym porozmawiać ????
najgorsze to chyba to oczekiwanie jest ,
reklama
AniaSM u mnie dalej nic..w nocy trochę skurczy, ale to już od jakiegoś tygodnia ale przechodzi..wczoraj z mężem zrobiliśmy mega spacer zaliczając wszystkie możliwe górki, poszliśmy na obiad do knajpy i wzięłam najostrzejsze danie a młoda nadal nic chyba jej się za bardzo spodobało w tym brzuchu..Nie dziwię się, że się wkurzyłaś na panie w przedszkolu, mam nadzieję, że to jednorazowa akcja. I odpoczywaj koniecznie!!!
emenems trzymam kciuki żeby test był pozytywny u mnie już też piękna wiosna 14stopni, słoneczko, super nie zazdroszczę koleżance mieszkania w Geilo..
miłego dnia dziewczyny
emenems trzymam kciuki żeby test był pozytywny u mnie już też piękna wiosna 14stopni, słoneczko, super nie zazdroszczę koleżance mieszkania w Geilo..
miłego dnia dziewczyny