a dawno mnie tutaj nie było ....z rok moze więcej, ale wpadłam w odwiedziny , he he i ztym samym pytankiemPrzy takim planie to faktycznie ma sporo czasu na naukę,może i ja podłapie takiego plana
Fiatuszek odczytałaś prywatne wiadomosci???????
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
co tu tak cicho ostatnio ???
iwi10
Dziewczyny chciałam się przywitać bo niedługo też będe mamą z Norwegii, Obecnie czekam na synka i godz, 0 juz nie długo potem nas czeka przeprowadzka tam i jestem przerażona jak tam będzie.
hej , witam na forum , he he mnie czeka przeprowadzka chyba w luty ...ale wiem czego sie spodziewac.
trzymam kciuki za szcześliwe rozwiazanie ...a gdzie rodzisz ? bo widze skad , i tak sie zastanawiam redl czy wej?
tu sie przedstawiamy:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...kach-z-norwegii-17383/index7.html#post6208831
trzymam kciuki za szcześliwe rozwiazanie ...a gdzie rodzisz ? bo widze skad , i tak sie zastanawiam redl czy wej?
tu sie przedstawiamy:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...kach-z-norwegii-17383/index7.html#post6208831
iwi10
My też mamy zamiar przeprowadzić się w lutym, bo rozłąka jest nie do wytrzymanie, a szczególnie teraz jak będzie dziecko. Tylko przeraża mnie ta podróż z tak maleńkim dzieckiem.
Oczywiście jak dobrze pójdzie to Wejherowo no chyba że będzie sytuacja awaryjna to Redłowo, bo bliżej, ale staram sie pesymistycznie nie myśleć.
A wiesz czego się spodziewać bo juz tam byłaś czy już macie wszystko załatwione.
Oczywiście jak dobrze pójdzie to Wejherowo no chyba że będzie sytuacja awaryjna to Redłowo, bo bliżej, ale staram sie pesymistycznie nie myśleć.
A wiesz czego się spodziewać bo juz tam byłaś czy już macie wszystko załatwione.
AniaSm
witaj iwi10 , a w jakie rejony Norwegii będziesz się przeprowadzać ??
iwi10
Ana zwiałaś, ale chyba aż tak źle nie było jak wracasz. Moje koleżanki też były zadowolone z Wejherowa.
AniaSm będziemy koło Stavenger, a wynajmujemy w Rennesoy
AniaSm będziemy koło Stavenger, a wynajmujemy w Rennesoy
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam nową koleżankę :-)