reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Czesc
Tak odczytałam prywatne wiadomosci, ale nie bardzo wiem o co chodzi wiec jakby ktos mogłby mi wytłumaczyc to byłabym wdzięczna :)
Mąż juz przyjechał wiec juz mi sie tak bardzo nie nudzi :) Maya juz zdrowa.

Dziewczyny chciałam się przywitać bo niedługo też będe mamą z Norwegii, Obecnie czekam na synka i godz, 0 juz nie długo potem nas czeka przeprowadzka tam i jestem przerażona jak tam będzie.

My też mamy zamiar przeprowadzić się w lutym, bo rozłąka jest nie do wytrzymanie, a szczególnie teraz jak będzie dziecko. Tylko przeraża mnie ta podróż z tak maleńkim dzieckiem.
Oczywiście jak dobrze pójdzie to Wejherowo no chyba że będzie sytuacja awaryjna to Redłowo, bo bliżej, ale staram sie pesymistycznie nie myśleć.
A wiesz czego się spodziewać bo juz tam byłaś czy już macie wszystko załatwione.

byłam , mieszakłam , straszy chodzil do przedszkola ja do szkoly i se zwiałam :)
co do wejherowa jestem mega zadowolona drugiego tam rodzilam , na redlowo tez nie narzekm , jest jak jest:)

reklama
Do góry