reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Hej staraczki i mamusie!

Nie było mnie przez chwilę, za co przepraszam, ale tak się wkurzyłam, że szok... :wściekła/y::wściekła/y: Mieliśmy fajny dom na oku z moim M., ale ktoś nas przebił w ofercie... :frown::frown::sad::sad: I lipa... No nic, szukamy dalej.

Wow, juz 15.oo, a my z M. do śniadania! :laugh2::laugh2::laugh2:

Póki co u mnie 30 dc i testuję w środę... Jeeeju, ale mam stresa! :szok::szok::szok:

Zaraz Was poczytam, kochane, tylko snadanko bo umieram z głodu! :laugh2:

reklama
oj wspolczuje ...ale nastepnym razem moze Wy bedziecie znajwieksza stawka :-)
a co tak pozno sniadanko ...hahaha.....noc zabalowana ;-)

Hej Marta! :happy:

Hehe, nie, żadnego balowania nie było, tylko my leniwie spędzamy weekendy, gdy tylko możemy - spanie do 12.oo, potem kawusia, pooootem śniadanko, a mnie jeszcze wzięło na upieczenia chleba przed śniadankiem, więc się zeszło... :laugh2:

A tu, widzę, ruch niezły! :tak: Mam parę stronek do nadrobienia. :-D

No, a co do domu, to mamy jeszcze jeden do obejrzenia, a w międzyczasie szukamy i na pewno coś znajdziemy fajnego! ;-)

Boże, jakiego ja mam stresa przed testowaniem... :szok::szok::szok::eek::eek:

marta dzieki, to cos jak sanasol.
merybeth na pewno trafi sie jeszcze jakas super okazja
my dzis leniwie w domu, pogoda ladna to dziewczyny troche na podworku sie wyszalaly. jutro mam jakies dziwne spotkanie w nav, kurs czy cos

Aga no ja tez dostalam wezwanei na ten kurs jak sie zarejestrowalam w nav i to wlasnie bylo jobklub, czyli pisanie cv etc....i musisz tam si edziec te 7,5 godz w dodatku jak masz dagpenger...no ale ja dzownie do nich ze nie mge chodzic to wredna baba przez telefon do mnei po co sie zarejestrowalam , a ja nie moglam wtedy bo maya w domu byla jeszcze ...ale Tobie sie nie dziwie Aga...studia...jezyk perfect i nic ... trzymam caly czas kciuki za jakas normalna oferta:happy2:
Mary Beth to WY fajnie macie, cieszcie sie poki sami bo z maluchami to ranne pobudki sa :-D:-D:-D:-D
aa i powodzenia z domkiem ;-)XX
milego wieczorku :happy2:

przepraszam ze sie nie odnosze do wszystkich postow ale nie mam sily, Polozylam sie spac o 1 a zasnelam o 4 bo do tej pory musialam albo smarowac dziasla Malej, albo dawac jej smoka, albo przewracac na inna pozycje (jakos w ciagu dnia potrafi to robic i po calej podlodze sie turla...), koszmar jakis, a jak usnelam o 4 to od 5 znowu to samo i o 6.30 sie juz obudzila na dobre ze swietnym humorem ja czasem nie rozumiem mojego dziecka, no to tyle, ide lodowke rozmrazac, milej niedzieli!
Kasia a może trzeba było jej czopka podać
hej nidzielnie
moj poszedl z Maya na drzemke :-D
ja zaraz kawak i wlaczylam stinga i relaxik :-), moj nie nawidzi go wiec korzystam poki spi :-p
Aga na ryby tez ...jej....a ja wyczailam w aptece witaminy Nycoplus® Multi Barn vitaminmikstur - www.nycomed.no
a to stronka producenta Produkter - www.nycomed.no
mayi daje 5 ml a natala duza lyche, ale nei daj e codziennie bo jedza duzo warzyw i owocow, a jak zachoruja czytaj przeziebienie to daje 1,5 dawki ;-)
aj tranu nie podaje , bo jakso nei moege sie przemoc do niego :sorry2:

a jak byly oby dwie male to np maya wit D w kropelkach i wit C z PL Cebion w kropelach caly czas az do roku :tak:
Ania ale Ty parcowita jestes :-) no mama polka pelna geba :tak::happy2:a jak tam nowe mieszkanko wogole? napisz cos wiecej , robiliscie jakies extremalne zmiany ?
Kaska wpsolczuje nocek , zycze alby ta byla jaknajbarzdiej przespana :happy2:
i znowu wiecje nie pamietam ...ehhh z ta pamiecia:baffled::rofl2:
milego
super ,dzięki za linka , muszę iść poszukać tych witaminek ,co do pracowitości to tylko raz na jakiś czas mam taką wenę ;-)
Hej Marta! :happy:

Hehe, nie, żadnego balowania nie było, tylko my leniwie spędzamy weekendy, gdy tylko możemy - spanie do 12.oo, potem kawusia, pooootem śniadanko, a mnie jeszcze wzięło na upieczenia chleba przed śniadankiem, więc się zeszło... :laugh2:

A tu, widzę, ruch niezły! :tak: Mam parę stronek do nadrobienia. :-D

No, a co do domu, to mamy jeszcze jeden do obejrzenia, a w międzyczasie szukamy i na pewno coś znajdziemy fajnego! ;-)

Boże, jakiego ja mam stresa przed testowaniem... :szok::szok::szok::eek::eek:
trzymam kciuki za pozytywny wynik ;-) , jeśli chodzi o domek to na pewno coś wam się trafi :tak:

my po kościele pojechaliśmy nad ocean zapalić grila :-) ,ale było wesoło , mam nadzieje że po takiej dawce świeżego powietrza Kuba będzie spał całą noc

Hei!

Wpadam zdyszana i tylko okiem rzucilam na posty wiec jest duza szansa ze cos pomyle...;-)

tampeza dalam troche ciala jak napisalam ze o 4 bo chodzilo mi o 16-taki skrot myslowy! ;-) Za duzo to jednak nie odpoczelam bo zamieszanie u nich w domu (lekki remoncik) a Mala to rwie sie do pomagania i trzeba pilnowac bylo aby np. gwozdzi na deser nie chrupala! :-D A dziewczyny to faktycznie niezle party mialy. Moze troche odziepniesz jak twoj m. wroci. A nav to pewnie kurs szukania pracy.

kasia z Mala ok. Czekamy na wyniki! Chociaz teraz to znowu... bo jak wieczorami juz w loziu byla to party na calego przez 1- 1,5 godz. no i w tym czasie 3-4 razy sciaganie i zakladanie pizamy. A teraz jak ide do niej do pokoju swiecie przekonana, ze juz spi to ona po prostu cichutko sobie lezy no i w pizamie! :no::szok: Wiec znowu stres ze cos chyba z nia nie tak. No i zaczyna miec "dramaty". Ostatnio chciala rysowac wiec dalam jej i kredki i dlugopis. Wiec krzyk i daje mi dlugopis z powrotem, wiec ja go pare razy klik, klik i wlaczylam i jej daje, no a ta w krzyk i mi go rzuca z powrotem, wiec ja znowu pare razy klik,klik i wylaczylam go i jej daje no a ta oczywiscie w...krzyk!:szok::szok::szok: I tak zle i tak niedobrze... masakra. A nocke to faktycznie mialas z przebojami! Moze troche dzisiaj chociaz odpoczelas!

marta stinga uwielbiam, a co twoj jakos tako niereumatyczny, czy co?! ;-)

mary-beth to weekendy tak jak my spedzacie, za nim Mala do nas zawitala! Korzystajcie poki mozna, bo jak nie ma potrzeby to po co o swicie wstawac...
Jeszcze troche cierpliwosci z domem.Daj znac kiedy dokladnie bedziesz testowac to podwojnie trzymac bedziemy! :tak::tak::tak:

:-)

mary-beth to weekendy tak jak my spedzacie, za nim Mala do nas zawitala! Korzystajcie poki mozna, bo jak nie ma potrzeby to po co o swicie wstawac...
Jeszcze troche cierpliwosci z domem.Daj znac kiedy dokladnie bedziesz testowac to podwojnie trzymac bedziemy! :tak::tak::tak:

:-)

JojoB - dzięki, kochana! A testować chcę w środę z ranka... Jeeeju, strach rośnie - boję się tej 1 kreski... :szok::szok: :eek: Póki co ból w dole brzucha się utrzymuje, ale za to nie ma bólu piersi, który zaaawsze mi towarzyszył na tydzień przed @... :confused: Teraz tylko mam nadzieję, że nie oszaleję do tej środy! :szok:

Ania - gratulacje! :-) Super, że maluch już sam siada! :tak:

Kacha - współczuję nieprzespanej nocy i może zwariowałam, ale strasznie bym chciała, zeby mi już moje maleństwo w nocy dokazywało... :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie wieczornie! Żreć mi się chce... :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Ania suwaczek wcielo!!!
Ania to :-D:-D:-D gratki! Teraz to prawie codziennie twoje Malenstwo bedzie "nabywalo" nowych zdolnosci. Ja patrzac na mojego kicajca az nie moge uwierzyc, ze jeszcze ponad rok temu to takie male i zalezne bylo.Ten pierwszy ca rok u dzieci to normalnie taki szok rozwojowy ze normalnie szok! :szok::-D

A na tv2 jest "Lista Schindlera" juz chyba ze 100 razy ogladana ale i tak dalej rycze... echh

Do góry