reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no to jakiś kawowy poranek mamy :-):-):-)
beatris0302 no niestety tak to jest z tymi maluchami , też się nie mogłam doczekać a on nie chciał wyjść i koniec ;-) , mam nadzieje że jednak twojemu synkowi się w końcu zachce wyjść ;-)
drozdekela współczuje koleżance , wiem ile pracy jest przy jednym a co dopiero przy dwójce :tak: , u mnie w rodzinie bliźnięta są dość popularne :tak: ale może mnie ominie
a kupiłaś ten malt?? znalazłam go ostatnio w BunPris na regale z omega 3 ;-)
mary-beth trzymam mocno kciuki żeby to było to :tak: ale musisz pamiętać że nasza podświadomość potrafi nam płatać figle i dużo sobie potrafimy wmówić , mam nadzieje że się nie gniewasz ale wiem jak to jest
maniulka udanego weekendu :tak::tak::tak: ,Gajranger jest piękny :-):-):-)

dziewczyny nie wiem czy jesteście zaintersowane ale w Nille są bodziaki dla maluchów po 59nok za 2szt ,
Kuba dzisiaj próbował wstawać przy szafce i się poślizgnął upadł i strasznie płakał , co mu się naprawdę rzadko zdarza :-:)-:)-( , teraz śpi , mam nadzieje że się obudzi w lepszym humorze

reklama
mary-beth trzymam mocno kciuki żeby to było to :tak: ale musisz pamiętać że nasza podświadomość potrafi nam płatać figle i dużo sobie potrafimy wmówić , mam nadzieje że się nie gniewasz ale wiem jak to jest

Nie, nie gniewam się! ;-) I naprawdę rozumiem, bo sama tak miałam... Kurcze, no już tyle tych testów negatywnych, ze szok... A ile ja sobie objawów nawmawiałam... :szok::szok::baffled::baffled: Oby tym razem się udało...

Mam nadzieje, ze z Twoim Kubusiem wszystko dobrze!

A co do bodziaków... Wstyd, ale powiem Wam. :laugh2: Ostatnio zrobiłam rundkę po sklepach i wpadłam do Lindexu. I co?... Dziwnym trafem wpadło mi w łapki kilka par słodkich bodziaków! :-D:-D:-D Szok! :szok::szok:

Ostatnia edycja:
Witam sie!

Mala ze mna w domku wiec mniej czasu na posty!

maniulka to lekend zapowiada sie fajnie! Moze i nas kiedys wywieje troche dalej na polnoc aby pozwiedzac!

mamuniakubunia to czekamy na relacje z mieszkaniem! Oby to wygladalo lepiej niz z twojego opisu!

ela a to pierwsze malenstwa u kolezanki? musze przyznac ze bez dodatkowej pary rak to faktycznie "zamieszanie". Tak ostatnio z sasiadka, ktora ma synka troche mlodszego od Malej rozmawialysmy o "rodzenstwie".Doszlysmy do wniosku ze w sumie to 3 w domu to taka fajna liczba, ale zeby tyle "nie rodzic" to druga ciaza moglaby byc juz podwojna!:-D Chociaz z drugiej strony to te pierwsze 1,5-2 lata to przy blizniakach :szok::szok::szok:. Wytrwalosci dla kolezanki!
No i dla ciebie kciukasy za srode!

A wy mnie tak nie chwalcie za ten norweski bo to wcale tak "kolorowo" nie bylo! :-D Jak tutaj przyjechalam to prawie na dzien dobry uslyszalam, ze mnie na kurs wysylaja!:szok: Malo bylam zachwycona, bo od "szkolnej lawy" juz pare latek minelo, no i moj plan pobytu ograniczal sie do roku, wiec nie bardzo chcialo mi sie uczyc jezyka ktorego raptem uzywa tylko pare milionow, bo i tak bym go zapomniala jakbym do PL wrocila! A jak jeszcze zaczeli mi marudzic, ze jak juz chodze na norweski to mam w nim rozmawiac, to z racji mojej upartej i "wszystko na opak" natury, zaparlam sie ze NIE! A w domu, sama w zyciu bym sie nie nauczyla, chociaz moglabym sobie co poniedzialek postanowienia robic! Ale jak to sie mowi, checi to juz polowa sukcesu! ;-):-D

ania to Maly rosnie! Czasem przy upadka to nawet specjalnie nie musi bolec ale bardziej moze sie przestraszyc.

mary-beth ;-)

beatris jeszcze troche cierpliwosci bo NA PEWNO kiedys wyjdzie! :-D;-):tak:

:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
No i jednak się zdenerwowałam i poszłam dziś do tego lekarza i zgadnijcie co..... to skaza ale na razie w małym stopniu zobaczymy co dalej jeśli się nasili to będzie trzeba zmienić mleko. Oby nie:no: Przy okazji zbadał starszaka bo taki zasmarkany i kaszle paskudnie ale na szczęści jest czysty więc to tylko lekkie przeziębienie
jojob- ciężko nie ciężko ale efekt jest że norweski umiesz to się liczy:-)

Hej dziewczynki :)

Witam wszystkie nowe forumowiczki, z ktorymi sie nie znam ;-)

Beatris szybkiego rozwiazania zycze, obys nie musiala czekac tyle co ja:no:

Drozdekela - miesiac ma dopiero dzidzius i juz skaze stwierdzili? A to tak nie jest ze na poczatku do 3 miesiecy to jakiekolwiek krostki sa normalne? Mi tak tutaj w Norge mowili jak bylam z Mala, ze to takie zwykle pryszcze, ale to moze jak sie karmi piersia, ze hormony matki, no nie wiem sama, moja Mala miala je dlugo i myslalam ze to skaza ale zeszlo samo jak miala 2 miesiace to miala sliczniusie policzki i cere, az do teraz :angry:

Kurcze mam nadzieje ze sie szybko wyjasni co to z moja Mala jest z tymi rumiencami bo juz bym chciala jej podawac cos innego niz tylko piers ale poki co jestem przyziemiona, a moja corcia uczepiona do cycusia :-D

A powiedzcie mi, bo ostatnio patrzylam na sloiczki w Remie i w ICA, tam jest taki maly wybor czy trafil na taki sklep? Bo prawie nie bylo jednoskladnikowych, tylko jagody i sliwki, nie bylo marchewki czy ziemniaczka i sie wkurzylam bo jakbym wiedziala to bym wziela z PL a teraz to juz sama nie wiem czy ryzykowac i kupowac zwykle ziemniaki i jej gotowac i sama robic papke czy co...

Hej dziewczynki :)

Witam wszystkie nowe forumowiczki, z ktorymi sie nie znam ;-)

Beatris szybkiego rozwiazania zycze, obys nie musiala czekac tyle co ja:no:

Drozdekela - miesiac ma dopiero dzidzius i juz skaze stwierdzili? A to tak nie jest ze na poczatku do 3 miesiecy to jakiekolwiek krostki sa normalne? Mi tak tutaj w Norge mowili jak bylam z Mala, ze to takie zwykle pryszcze, ale to moze jak sie karmi piersia, ze hormony matki, no nie wiem sama, moja Mala miala je dlugo i myslalam ze to skaza ale zeszlo samo jak miala 2 miesiace to miala sliczniusie policzki i cere, az do teraz :angry:

Kurcze mam nadzieje ze sie szybko wyjasni co to z moja Mala jest z tymi rumiencami bo juz bym chciala jej podawac cos innego niz tylko piers ale poki co jestem przyziemiona, a moja corcia uczepiona do cycusia :-D

A powiedzcie mi, bo ostatnio patrzylam na sloiczki w Remie i w ICA, tam jest taki maly wybor czy trafil na taki sklep? Bo prawie nie bylo jednoskladnikowych, tylko jagody i sliwki, nie bylo marchewki czy ziemniaczka i sie wkurzylam bo jakbym wiedziala to bym wziela z PL a teraz to juz sama nie wiem czy ryzykowac i kupowac zwykle ziemniaki i jej gotowac i sama robic papke czy co...
Kasia niestety nie ma wielkiego wyboru , najlepiej ugotuj i blenduj ;-)

Cichutko spokojnie pewnie się weekendujecie.
To ja też relaksik i do łózia:-)
Spokojnej nocy:-)
Ps. Ania kupiłam ten malt ale jeszcze nie użyłam...
super , jak będziesz dawać to dosłownie odrobinkę na czubku łyżeczki do każdej porcji mleka

a mój D pojechał na ryby (wariat) ze swoim szefem wypłyneli łódką , ciekawe kiedy wróci :wściekła/y: skoro już ciemno

Kacha- to nie wygląda jak krostki, to jest jednolita plamka czerwona i bardzo szorstka. Na razie ma na policzkach i jedną na brzuszku. Przerabiałam to ze starszym synem tylko on miał tego o wiele więcej. Kupiłam specjalny krem bardzo tłusty żeby mu choć troszkę ulżyć bo go to swędzi. zobaczymy:tak:
Co do słoiczków rzeczywiście nie za bogato tutaj, szkoda ze nie kupiłaś w pl tam jest tego masa. A może ci to ktoś jakoś podać..

reklama
haaaalo :rofl2:
Jojo to zajeb... mialas , ja bym skakala z radosci jakby mnie ktos wyslal na kurs, bo sama w domu to sie nauczylam do 6 rodzialu "på vei" i dalej klapa:zawstydzona/y:
Kaska nie bedzie wiecej sliczkow jak tylko to co masz na polce :-D:-D:-D sorki za breh ale tak to tutaj jest , maja okrojony asortyment jakby jakis komuch sidzial za biurkiem i dyktowal co mozna a co nie :zawstydzona/y: no bo "sorry" ale nutella pojawila sie 3 miesiace temu dopiero a caly swiat ja wpierdzielal oczywsicie oprocz norwegii zapewne :-D:-D:-D:-D:-D
co tam jeszce pisalyscie hmmmmmm.....????.....hmmmmm?????
aaa Marry Beth nooo czekamy na wynik testu trzymam kciuki :-), ja mialam przy mayi jak Maniula , kawa ble , fajki bleee...:baffled:
ja obiecuje ze bede czesciej bo pacowalam wieczorami a teraz juz nie hahaha :-D z czego jestem przeogromnie szczesliwa bo naprawde sie stesknilam za moimi laskami i za BB i za wszystkim co robilam wieczorami :-:)rofl2:
spokojnej nocki :-)

Do góry