reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Witam wieczorową porą!!!!
Tak na chwilkę. Zwariowany dzień dzisiaj i dlatego nic nie zaglądałam;-). Przyznaje się bez bicia że byłam dziś na chałpach i stąd brak czasu dla was kobietki:sorry2: a jak już wróciłam to bieg z obiadem i po małego do przedszkola itp. itd. ale obiecuję jutro was nadrobię:tak: . Padam na twarz więc idę wskoczyć pod prysznic i lulanie bo mały zaraz wstanie...
Pa kolorowych...:-)

reklama
troche zamilklo u nas wiec tez tu wpadam.
witam wszystkie dziewczyny
u nas tez dzis pogoda dopisala, slonce fajnie swiecilo, a ja caly dzien na szmacie, no ale chalupa lsni. malowanie pokoju dziewczyn tez skonczylam. yasmina byla ostatnie pare dni chora, jakies przeziebienie i gardlo miala zaczerwienione, na szczescie dzis juz dobrze i jutro do przedszkola. lamia idzie jutro na pierwsza impreze urodzinowa do kolegi z przedszkola, cala uradowana

Hej wszystkim z ranka! :happy:

Serwuję kawusię dla wszystkich! :happy: Częstować się! :laugh2:

kawa-glowne.jpg

Wczoraj byliśmy z M. obejrzeć dwa domy. Jeden nam baaardzo przypadł do gustu, drugi taki sobie... Ale na wszelki wypadek nie chcemy się nakręcać, bo nam jeden uciekł sprzed nosków w ubiegłym tygodniu! :baffled: Zobaczymy dziś, czy on nam pisany jako nasze miejsce na ziemi! :happy::happy:

28 dc dziś, brzuch mnie boli i sikam jak oszalała!!! :confused: 4. czy 5. noc z rzędu wstaję, bo muszę to WC... :confused::errr: Testuję około środy, a do tego czasu... CIERPLIWOŚCI! :baffled:

Witam:-)
Kawusia wygląda pysznie,moja już jak zwykle zima:baffled:
Mary musze ci powiedziec że ja z Martynia tak sikałam,i miałam dziwny smak w ustach a no i odrzuciło mnie od kawy(jakaś kwaśna mi się wydawała)i od papierosów,czułam się jak na kacu gigancie:-Dzanim zrobiłam test w Pl to już czułam że jestem w ciązy:-pczego tobie zycze z całego serca :tak:

A ja dzisiaj sobie jadę :-p:-p:-p:-pdo Geiranger wracam w niedzielę,rodzinny wypadzik juz się ciesze ,pogoda ma być ładna

Hei!

mary-beth kawusia mhm....!:-D No a z cierpliwoscia to jest tak, ze nie kazdy sie z nia rodzi, jednak "zycie" (tylko z sobie znanych przyczyn) stawia sobie czasem za punkt honoru aby takiego delikwenta nauczyc tej cierpliwosci nawet wbrew jego woli! :-D:-D:-D Mysmy tez szukali mieszkania i to bylo tak, ze albo sie mojemu podobalo a ja krecilam nosem albo odwrotnie. I juz sie troche uparlam aby sie zdecydowac na jedno w ktorym lazienka byla naprawde suuuper duza (co jest b.rzadkie) no ale moj chcial poczekac. I dobrze bo wlasnie pojawilo sie to mieszkanko ktore mamy teraz i nam obojgu sie podobalo!
To kciukasy za duuuuzo cierpliwosci i pomyslne wiesci!

tampeza to sie teraz zaczyna okres chorobsk!

maniulka to ty tak pozno do lozia...

ela az tyle do nadrobienia nie bedzie bo dziewczyny sie strasznie obijaja z pisaniem! ;-):-p ech...

I tak wszystkim MILEGO DNIA!

Jestem dziewczyny.
Wybaczcie, ale nie zdążę podczytać co u Was - postaram się zrobić to jak tylko lookaty zaśnie.
Dziś wstalismy o 6:30 i szybko w drogę bo już na 7:30 mieliśmy rehabilitację. Potem psycholog no i jesteśmy. Czas na zabawę, spacer i po teściową do pracy. Jeszcze w między czasie jakąś zupkę muszę zrobić...
Jutro ma Dawid jechać zobaczyć to mieszkanie u znajomego. Chcę z niego dokładne zdjęcia. A potem będziemy myśleć...
No i muszę lecieć... Lookaty wzywa...

Dzięki Maniulka i Jojob! Kochane jesteście!

A ja właśnie kawkę wypiłam - i mi kwaśno po niej!!! :confused::confused::confused::errr::errr::szok::szok: Brzuch boli, w głowie ćmi faktycznie jak na kacu już pare dni! :szok: Spać nie mogę, bo ciągle sikam! :szok: I niedobrze mi własnie się zrobiło - chyba po tej kawie! Za to normalnie juz by mnie piersi bolały jak cholera - zawsze tak miałam tydzień przed @. Teraz około tydzień do @, a piersi nie bolą. :szok: No, mogą jeszcze zaboleć oczywiście. Ale póki co nic! :szok:

MamaKubunia - hej! Miłego dnia! Powodzenia z mieszkankiem!
Maniulko - masz PW!

Ostatnia edycja:
Hallo!
Kawa wygląda przepysznie akurat taka lubię najbardziej:-) dzięki mary-beth!
Ania- z ta firma to nieciekawie mam nadzieję że twoja znajoma nie straci pracy tym bardziej że sama z dzieckiem:-(
Jojob- to tylko ci się chwali że po norwesku sobie gawędzisz :tak:gratulacje wytrwałości w nauce, u mnie sytuacja odwrotna niestety coś nie coś po norwesku może nawet mniej niż niecoś więc gdy tylko ktoś mówi po angielsku to oddycham z ulga i automatycznie zapominam o norweskim. A to błąd bo tak to się nigdy nie nauczę:no:
Muszę się zabrać za bety i do nauki bo wstyd że taka stara baba a nie może się zmobilizować:zawstydzona/y:.
maniulka- miłego weekendu kobieto i dużoooooo słoneczka
Mary-beth- trzymam mocno kciuki!!!! mnie tez odrzuciło od kawy a i papierosy mi baaaaardzo śmierdziały potrafiłam je wyczuć na kilometr no i zapach winka czerwonego przyprawiał mnie o mdłości co bardzo go lubię. Tak jak napisała Ania to po prostu się czuję...
Wczoraj byłam u znajomej 3tyg temu urodziła bliźniaki dziewczyny masakra, chłopcy są śliczni i identyczni ale ile pracy przy dwójce to szok :szok: dom wygląda jak wielki sklep z artykułami dziecięcymi, dzięki bogu mama jej pomaga bidula ledwo zipie....
Dobra kawa wypita i teraz odwieczny problem kury domowej i co tu do gara włożyć?
Ps. wizytę u lekarza mam dopiero w środę więc zobacze co mi powie znachor na te policzki bobasa ale znając realia norweskie pewnie stwierdzi że wszystko git:wściekła/y:
Pa :-)

reklama
witam Laseczki :)
Pije sobie kawkę, mocną, czytałam ze to tez może coś przyspieszyć.. Heh ale i tak już w to wątpię widocznie Mały się urodzi jak przyjdzie na niego czas..:crazy:
Miłego dzionka :-)
Buziole :*

Do góry