reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
10zuwpv.jpg

no to super, w koncu sie wysypiasz ;-),
ja uwielbiam placki ale nie nawidze trzec bo wtedy mam po paznokciach i czasem po palcach :sorry:
no u mnie natala z goraczka i dzwonili z przedszkola zeby ja zabrac , i teraz spi, pewnie trzydniowka albo jutro przejdzie :tak:

Marta mój syn mi tak gorączkował bez sensu albo przechodził kilka razy trzydniówkę albo ja nie wiem po za gorączką nic mu nie było,no i zawsze chorował mi wtedy kiedy nie można było iść do przychodni w święta,niedziele,soboty ale na całe szczęście wyrósł już z tego:-)

no dzieci zawsze sobie wybieraja terminy dziwne ale ja si eciesze ze w weekend bo wtedy nie traci dnia w przedszkolu :tak:
i jak tam placki zeimnaiczane ?
ja zaraz bede robic placka na jutro dla gosci no i od razu upieke biszkopt na nie dziele bo idziemy do przedszkola bo jest "lysfest" i mikolaj bedzie wiec nawte jakbedzie chora to pojdziemy :tak: zreszta przedszkole mam 5 min od domu :-D
milego wieczorku i wszystkim Baska Basienka Najlepszego :-)

Maniulka od tego weekendu az do wigilli w kazda niedziel sa sklepy pootwierane :tak: takze zorientuj sie i na zakupki razem mozecie wyskoczyc ;-)
no palce najgorsze po tarce :cool2:

Witam:-)
Marta no widzi ale mnie tu oświeciłaś,daleko niema więc przejechać się można jak nie to zaliczymy spacer po miasteczku,może jakiś Mikołaj by był :-)
Kupiłam wczoraj córci strój Mikołajki fajną sukienkę z czapką mam plan zrobić jej parę fotek u fotografa,ale to już jak pojadę do Pl,kupiłam tez dzieciakom prezenty na jutro na Mikołaja generalnie wczesniej myslałam o słodyczach tylko ale przecież małej nie dam łakoci a jak ona dostała by cos to mały był by smutny ze on nie dostał nic tylko słodycze,więc on dostanie mikroskop z luneta a mała gadającego teletubisia ona uwielbbia tubisie :-)
Ciekawe czy Ania już w domu z synkiem pewnie tak :tak:

reklama
hello nareszcie w domku :-) w szpitalu warunki super ale co dom to dom , Kubuś póki co śpi więc mam chwileczkę chociaż sama padam i muszę chociaż z pół godzinki się zdrzemnąć
słuchajcie takiego porodu to nikomu nie życze :-( po prostu koszmar , całe szczęście skończył się szczęśliwie i wszyscy jesteśmy zdrowi
generalnie miałam skurcze parte i rozwarcie na 8cm , które po kilku godzinach przeszło w 9cm i nie chciało ruszyć , dlatego położna postanowiła mnie naciąć czego raczej nie praktykują i wezwała ginekologa , przy ostatnim partym wyciągneli małego pompką więc ma delikatnie naciągniętą skórę na czubku głowy ale to zejdzie :tak: a najważniejsze dostał 10 w skali apgar :-) więc dla mnie to najważniejsze , jest zdrowy
miłego weekendu :-)

Do góry