reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Maniulka, cale szczescie ze Mała lepiej spala juz:) a co ona tak szaleje? zęby?
nam ostatnio mlody sie poprzestawial cos, i zamiast isc spac normalnie o 21, to robil sobie 20 minutowa drzemke, i potem szalał do 23 ;) ale wczoraj juz bylo ok;)
p.s. dzieki za lezaczek ;) Szymkowi sie bardzo podoba ;) zawsze to jakaś odmiana od lezenia na macie ;)
mysmy dzis ambitnie postanowili wyjsc na spacer ;) ale wytrwalam tylko 15 minut,bo droga oblodzona, troche odwilz dzisiaj,wiec na lodzie woda i kilka razy prawie lezałam z tyłkiem w kałuzy wiec zrezygnowalam z dalszego łażenia :-D
moze jutro bedzie lepiej :)

Witam:-)
Gugula no tak wczoraj już nie zaglądałam a ty wreszcie mi się tu odezwałaś lanie że tak długo cię nie było (żarcik oczywiście):-D:-D:-Dnawet nie wiesz jak się ciesze że wreszcie śpi normalnie(odpukać w niemalowane)2 godziny lub 3 na dobę to chyba trochę mało nawet dla mnie nigdy nie byłam śpiochem ale teraz to przegięcie było :wściekła/y:
Super ze leżaczek podoba się Szymkowi :tak:nam jako tako na razie nie potrzebny mała już nie chce w nim być a jak potrzebuję ją uziemić to wkładam do kojca albo fotelika do karmienia :tak:
Ja tez te pare dni siedzę w domu,byłam ostatnio jak był wielki śnieg i okazało się że mój wózek po śniegu nie jeździ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a teraz był straszny lód wiec tez nie bylismy ale zaraz sie wybieram na mały spacerek :tak:wczoraj czymś posypali i już jest lepiej.U mnie już dzieciaki zdrowe więc zapraszam na kawusię lub herbatkę i ploteczki,bo cos ostatnio nam nie wypaliło ale teraz juz nie widze przeszkód ze swojej strony :rofl2:
Chyba Ania urodziła bo się nie odzywa:-)
Kobiety jeszcze tydzień i w drogę:-):-):-)ciągle siedze na allegro i cos zamawiam chyba przez to ze na tej mojej wsi to nic sie nie dzieje sklepów brak a jak pojadę do miasteczka to ciągle jest to samo:crazy:mąz mnie ukatrupi jak zobaczy tyle tego,dobrze że mój tatus to przechowuje bo wszystkie paczki ida do niego,będę je systematycznie przynosic to się chłop nie kapnie że tego az tak duzo :rofl2:

hej dziewczynki pisze z komorki wiec bedzie krotko ,moj synek przyszedlna swiat 2 grudnia o 7 07 po 17h walki ze skurczami i zmeczeniem wazy 4425g i ma 54cm dalam rade choc bylo bardzo ciezko,mam nadzieje ze mnie jutro wypisza buziaki

WOW ANIA GRATULACJE
:-):-):-):-):-):-):-)
v2zs5h.gif

Maniulka to doczekac sie nie mozesz :-D no tylko tydzien ...
no ja tezz sie do czekacnie oge jak chionke kupimy :tak: wtedy sie juz taki nastroj robi, jutro bede piekla peperkake i wysylam do siostry i brata do Anglii
no a Ania dlugo rodzila 17 godz, jej , wymeczyla si e,a le chlopaczek duzy i zdorwy to najwazniejsze :-):-):-) , no i nie ma jak w domu wiec szybkiego powortu do domku Aniu i Maluszku :tak:
a u mie pomrozilo kilka dni i na rzie spokoj, plusowe temp , no nad ranem troche ale nei trzeba samochodu drapac ;-), moze fajnie na siweta posypie :-p
milego wieczorku :happy:

wowww, gratuluje Ania... ale 17h mnie przeraza, czekam z niecierpliwoscia na relacje co i jak

strasznie wam zazdroszcze wizyty w polsce na swieta, my zostajemy tutaj, znaczy ja i maz no i Lenka w brzuszku. caluje z Moss, u nas za to zero sniegu ale zimko, kolo -8 , brr

Asia oj no to zimno macie brrrr
U nas tez w w miarę ciepło 5-6 stopni na plusie chociaż byłam z małą na spacerku to jakos tak mi zimno było:eek:
Marta mój syn dzisiaj w szkole robił peperkake i przyniósł do domu w pięknie ozdobionym słoju z kokardkami i takie tam,bardzo ładnie mu to wyszło :tak:zabieramy je do Pl

reklama
no moja robila w przedszkolu i maja jako kalendarz adwentowy i kazde dziecko dostaje swoje wielkie serducho (bo takie robia ) jak wypada ich nr dnia :tak:, no pozatym robia prezenciki , niemoge sie doczekac, w zeszlym rok zrobili malowane miseczki :tak:.
Asia ja w zeszlym roku tez bylam na swieta tutaj i powiem Ci ze nigdy juz nie pojade do PL , fajnie , tak sami i z dziecmi , kilmacik i mozna super przezywac swieta :tak::-D

Do góry