reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

taa, ja sie moge objadac i to robie, chociaz staram sie uwazac na wage, za tydz mam polozna wiec zobaczymy ile mi sie przybralo, ale 2 tyg temu bylo 5,5 kg wiec luzik.

a co ja robie, teraz juz jestem na zwolnieniu, troszke za duzo i za ciezko mi bylo w pracy. a pracuje w lab, chemicznym tu w Moss :), i tak jakos leci

a ja na siweta tez nic wielkiego nie planuje, nie wiem co uda mi sie zrobic z takim bebenkiem w kuchni no ale zobaczymy, ale pierozki i barszczyk i kroekiety na bank beda!!!

reklama
hej
my też zostajemy na święta :-(,niestety dzidzia się urodzi lada dzień (mam nadzieje:-)) no i nie zdążymy jej paszportu wyrobić , a poza tym w taką długą podróż z taką kruszynką nie pojedziemy , na szczęście cała rodzinka mojego męża jest tutaj więc nie będziemy sami :tak: tylko moich rodziców mi będzie bardzo brakować

AsiaMoss dokładnie pod Ikea, szalałam wtedy i objeżdżałam wszystkie centra handlowe żeby w końcu się poród zaczął, bo już termin był tuż tuż, a ja się doczekac nie mogłam;)
A my od lutego przez kilka miesięcy bylismy razem w Sarpsborgu, ale teraz jestem w Pl, bo rozpoczęłam studia, a Daniel tam, no i ciężko strasznie, Alan tak tęskni, że nawet nie zdawałam sobie sprawy że tak małe dziecko tak potrafi, ale 16 grudnia Daniel przyjeżdża już na święta, a w styczniu jedziemy razem tam na ok 3 tyg, potem wracam na egzaminy.
A wy czekacie na kochaną córeczkę, ech jeszcze trochę, pamiętam te ostatnie tygodnie ciąży, nie mogłam się doczekać porodu, będziemy czekać na wieści jak już mała będzie po jasnej stronie brzucha:) pozdrów męża.

O tak końcówka ciąży jest najgorsza :tak:
Ja jadę do Pl mam tam całą rodzinkę która i tak nie może mi darować ze wywiozłam dzieci tak daleko i jej nie widzą:-(no i swoje mieszkanie więc nie będe się tułać po rodzince :tak:
Tak to prawda trzeba tu towarzystwo rozkręcić :-)pewnie większość pisze na zamkniętym ale my możemy pisać sobie tutaj :tak:

na zamknietym tez pusto niestety, kazdy pochloniety swoimi sprawami ...
no a dzisja tutaj pusto tez
u mie zmiaan pogody na deszczowa, wieje i paadaaa....
pozatym bez zmian , troche chora ale si enie dam i witaminki biore
moj maly broj biega i patrzy co by tu zbroic, w lazience juz papier toaletowy rozwalila i mam paierowa podloge :-D
milego wieczorku :happy:

Witam:-)
I u nas choróbsko mała nam się rozchorowała katar straszny,spać nie może jeść tez nie bardzo,nocka przekichana nie spała do 2/30 :szok:jezu żeby już tak jej chociaż trochę ulżyło i nocka żeby była lepsza bo się wykończyc idzie spałam 3 godziny i jestem wrak:-(
Pogoda też się zmieniłą jest ciepło ale deszczowo i ponuro :eek:

ja mam tylko nadzieje ze mnei nic nie chwyci, jakas grypa...tym bardziej ze sie nie zaszczepilam-jakos nie uwierzylaqm w te szczepionke..

u nas w moss tez zimno i pada caly czas, tak tak prawdziwa zima...szkoda gadac, jzu wole snieg i bialutko ;)

Manilka duuzo zdrowka dla Dzidzi :happy:
Asia a jak wogole sie nie zaszcepie na ta AH1N1 :no:, naczytalam sie a pozatym moja starsza jest uczulona na jeden ze skladnikow wiec na pewno nie,a wykryta nie jest grozna , no i dzieciom po 6mc-u zycia mozna podac tamiflu i releze :tak:
u mojej starsze jw przedszkolu jest jeden przypadek zachorowania na te grype al epozatym spokoj, moja zdorwa jak ryba, no oprocz katarku ale to dlatego ze na pogode +10 st zakladaja zimowy kombinezon z bluza pod spodem :crazy::wściekła/y:, no kurde zero wyobrazni czasami, pewnie jakas praktykanta ubierala
a co wieczorkiem porabiamy?
ja przt kompie , maz oglada top gear m, dziecki juz spiaa od 20 :rofl2:

reklama
marta moja miala dzis przeciwdeszczowy komplet, bez bluzy pod spodem, tylko krotki rekaw dres i kurtke i oczywiscie kalosze, a bylo +7:wściekła/y:

Do góry