reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

taa, ja sie moge objadac i to robie, chociaz staram sie uwazac na wage, za tydz mam polozna wiec zobaczymy ile mi sie przybralo, ale 2 tyg temu bylo 5,5 kg wiec luzik.

a co ja robie, teraz juz jestem na zwolnieniu, troszke za duzo i za ciezko mi bylo w pracy. a pracuje w lab, chemicznym tu w Moss :), i tak jakos leci

a ja na siweta tez nic wielkiego nie planuje, nie wiem co uda mi sie zrobic z takim bebenkiem w kuchni no ale zobaczymy, ale pierozki i barszczyk i kroekiety na bank beda!!!

reklama
hej
my też zostajemy na święta :-(,niestety dzidzia się urodzi lada dzień (mam nadzieje:-)) no i nie zdążymy jej paszportu wyrobić , a poza tym w taką długą podróż z taką kruszynką nie pojedziemy , na szczęście cała rodzinka mojego męża jest tutaj więc nie będziemy sami :tak: tylko moich rodziców mi będzie bardzo brakować

AsiaMoss dokładnie pod Ikea, szalałam wtedy i objeżdżałam wszystkie centra handlowe żeby w końcu się poród zaczął, bo już termin był tuż tuż, a ja się doczekac nie mogłam;)
A my od lutego przez kilka miesięcy bylismy razem w Sarpsborgu, ale teraz jestem w Pl, bo rozpoczęłam studia, a Daniel tam, no i ciężko strasznie, Alan tak tęskni, że nawet nie zdawałam sobie sprawy że tak małe dziecko tak potrafi, ale 16 grudnia Daniel przyjeżdża już na święta, a w styczniu jedziemy razem tam na ok 3 tyg, potem wracam na egzaminy.
A wy czekacie na kochaną córeczkę, ech jeszcze trochę, pamiętam te ostatnie tygodnie ciąży, nie mogłam się doczekać porodu, będziemy czekać na wieści jak już mała będzie po jasnej stronie brzucha:) pozdrów męża.

O tak końcówka ciąży jest najgorsza :tak:
Ja jadę do Pl mam tam całą rodzinkę która i tak nie może mi darować ze wywiozłam dzieci tak daleko i jej nie widzą:-(no i swoje mieszkanie więc nie będe się tułać po rodzince :tak:
Tak to prawda trzeba tu towarzystwo rozkręcić :-)pewnie większość pisze na zamkniętym ale my możemy pisać sobie tutaj :tak:

na zamknietym tez pusto niestety, kazdy pochloniety swoimi sprawami ...
no a dzisja tutaj pusto tez
u mie zmiaan pogody na deszczowa, wieje i paadaaa....
pozatym bez zmian , troche chora ale si enie dam i witaminki biore
moj maly broj biega i patrzy co by tu zbroic, w lazience juz papier toaletowy rozwalila i mam paierowa podloge :-D
milego wieczorku :happy:

Witam:-)
I u nas choróbsko mała nam się rozchorowała katar straszny,spać nie może jeść tez nie bardzo,nocka przekichana nie spała do 2/30 :szok:jezu żeby już tak jej chociaż trochę ulżyło i nocka żeby była lepsza bo się wykończyc idzie spałam 3 godziny i jestem wrak:-(
Pogoda też się zmieniłą jest ciepło ale deszczowo i ponuro :eek:

ja mam tylko nadzieje ze mnei nic nie chwyci, jakas grypa...tym bardziej ze sie nie zaszczepilam-jakos nie uwierzylaqm w te szczepionke..

u nas w moss tez zimno i pada caly czas, tak tak prawdziwa zima...szkoda gadac, jzu wole snieg i bialutko ;)

Manilka duuzo zdrowka dla Dzidzi :happy:
Asia a jak wogole sie nie zaszcepie na ta AH1N1 :no:, naczytalam sie a pozatym moja starsza jest uczulona na jeden ze skladnikow wiec na pewno nie,a wykryta nie jest grozna , no i dzieciom po 6mc-u zycia mozna podac tamiflu i releze :tak:
u mojej starsze jw przedszkolu jest jeden przypadek zachorowania na te grype al epozatym spokoj, moja zdorwa jak ryba, no oprocz katarku ale to dlatego ze na pogode +10 st zakladaja zimowy kombinezon z bluza pod spodem :crazy::wściekła/y:, no kurde zero wyobrazni czasami, pewnie jakas praktykanta ubierala
a co wieczorkiem porabiamy?
ja przt kompie , maz oglada top gear m, dziecki juz spiaa od 20 :rofl2:

reklama
marta moja miala dzis przeciwdeszczowy komplet, bez bluzy pod spodem, tylko krotki rekaw dres i kurtke i oczywiscie kalosze, a bylo +7:wściekła/y:

Do góry