gugula
Fanka BB :)
darika- dzieki za info jak bylam w hurtowni,to akurat nie mieli tego z chicco, ale na dniach mialy niby przyjsc- bede musiala przejsc sie i zobaczyc czy dotarły... u mnie wlasnie ten problem,ze mlody ma 5 miesiey i nie siedzi,wiec musimy miec taki tyłem jeszcze,a ten co mamy obecnie jest taki jakis ciasny dla niego,no ale on skubany wazy juz 9,5 kg, i w tym foteliku to wyglada jakbym go tam na sile wcisneła ....i tak sobie pomyslalam,ze te foteliki,ktore wlasnie są takie dwufunkcyjne, i sa tez dla wiekszych dzieci, to beda troche wieksze,wiec bedzie mu wygodniej
a tak z zupełnie innej beczki jeszcze czy ktoras z Was dziewczyny piecze w norwegii chleby? znaczy sie chodzi mi o dostepnosc mąk? czy maja tam typy, tak jak u nas? np czy make chlebowa mozna dostac (typ 600, 700itp) i razowa na przyklad? orientujecie sie?
a tak z zupełnie innej beczki jeszcze czy ktoras z Was dziewczyny piecze w norwegii chleby? znaczy sie chodzi mi o dostepnosc mąk? czy maja tam typy, tak jak u nas? np czy make chlebowa mozna dostac (typ 600, 700itp) i razowa na przyklad? orientujecie sie?