reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

darika- dzieki za info :) jak bylam w hurtowni,to akurat nie mieli tego z chicco, ale na dniach mialy niby przyjsc- bede musiala przejsc sie i zobaczyc czy dotarły...;) u mnie wlasnie ten problem,ze mlody ma 5 miesiey i nie siedzi,wiec musimy miec taki tyłem jeszcze,a ten co mamy obecnie jest taki jakis ciasny dla niego,no ale on skubany wazy juz 9,5 kg, i w tym foteliku to wyglada jakbym go tam na sile wcisneła ;)....i tak sobie pomyslalam,ze te foteliki,ktore wlasnie są takie dwufunkcyjne, i sa tez dla wiekszych dzieci, to beda troche wieksze,wiec bedzie mu wygodniej ;)

a tak z zupełnie innej beczki jeszcze ;) czy ktoras z Was dziewczyny piecze w norwegii chleby? znaczy sie chodzi mi o dostepnosc mąk? czy maja tam typy, tak jak u nas? np czy make chlebowa mozna dostac (typ 600, 700itp) i razowa na przyklad? orientujecie sie?

reklama
gugula maki są różne spory wybór ale czy takie do pieczenia chleba to nie wiem.A co do swiat to tez myslałam o samolocie ale na dzień dzisiejszy bilety juz sa cholernie drogie dodatkowo samochód,paliwo,prom to sie nie opłaca no nic tez mam nadzieje że dzieciaczki dadza rade:tak:i będa ładnie spały
Ja tez będę zmieniać fotelik pewnie jak pojadę do pl to kupimy już ten większy ale nie myslałam jeszcze jaki

Dziewczyny,
co prawda ja nie z Norwegii, ale mam do Was pytanie, czy kojarzycie może jakieś foteliki, które są montowane tyłem do kierunku jazdy także dla dzieci powyżej 13 kg?
Dzięki Karolina

I nastała cisza :-(
Musze rozkręcić towarzystwo:tak:
Za 27 dni jadę do Pl tak się ciesze,stęskniło mi się za rodzinką,znajomymi i tak ogólnie jakoś :-)Kupiłam dzisiaj fotelik samochodowy dla córci ten od 9 kg jeszcze nie testowany ale mam nadzieję że córci się spodoba bo aż boję sie tych kilometrów z nią mam cichą nadzieje że jak będzie jechać przodem do kierunku jazdy będzie lepiej :-)
Pogodę mamy ładną do wczoraj było mroźno ale słonecznie i bez deszczowo,dzisiaj trochę popadało ale o godzinie 19 było 14 stopni :szok:
Pozdrawiam was :-)

AniaMoos jak po usg,odezwij się,jak wrażenia?????

czesc, wrazenie super, jestem zalatana wiec ciezko mi bylo sie odezwac, Lenka zdrowa i duza, jeszcze tylko 11 tyg :) juz nie moge sie doczekac, wkleje wam filmik z usg. ale jest to cos co polecam kazdej przyszleh mamie, bez wzgledu na pieniazki

YouTube - Kanał użytkownika NowMarek

pozdrawiam

A TY Maniulka na swieta do Polski, oj zazdroszcze, ja to raczej w podroze sie nie wypuszczam, nigdy nie wiadomo co sie moze stac...

AsiaMoss śliczna wasza Lenka, super takie usg ja tez nasze wspominam z łezką w oku :tak:
Twój mąż ma na imię Marek? Mój Daniel i właśnie wydedukowałam, że chyba się znają ;-)i chyba my również miałyśmy okazję się poznać, dość dawno gdy byłam tuż przed porodem z wielkim brzuchem. :cool2:

reklama
Witam mamusie z Norwegii :)
Troszke mnie tu nie bylo i sama nie wiem co sie dzialo....
Postaram sie nadrobic pare stron ale jesli ktos mnie nie zna to mam na imie Kasia, jestem w 25 tygodniu ciazy i razem z mezem nie mozemy sie doczekac naszej coreczki :)

A co u Was, widze ze Asia jest ciezarna, a ktos jeszcze? Gratuluje Asiu :)

Do góry