gugula
Fanka BB :)
no nasz mały na szczescie uwielbia jazde autem - momentalnie zasypia :-) jednak czeka nas wlasnie dluga droga i chcialabym zeby mial wygodnie... mysle,ze chyba nie sensu kupowac nastepnego fotelika(innej firmy,wiadomo,ze jedne firmy robia wieksze drugie mniejsze) -0-13,bo maly zaraz z niego wyrosnie....ale mysle,ze taki 'przejściowy" 0-16, czy 0-25...one przynajmniej beda wieksze (bo sa przystosowane dla niemowlat i malych dzieci..dla najmniejszych jest wkladka) i maja mozliwosc montazy zarowno przodem na siedzaco jak i tyłem na lezaco....sa troche drozsze,ale nie trzeba zaraz kupowac nastepnego,wiec sie zwroci,a w naszej sytuacji kiedy mały jest za młody na siedzacy fotelik,a troche za duzy na lezacy, powinno byc ok
ja juz nawet rozwazalam podroz samolotem,ale chyba zostaniemy przy aucie...zobaczymy jak bedzie, najwyzej nastepna podroz zaplanujemy inaczej....
'marta' my tez wlasnie ok 1200 km mamy do przejechania z karlskrony,ale planujemy zrobic gdzies w polowie drogi przerwe na nocleg w hotelu,ze wzgledu na malego wlasnie.... mam nadzieje,ze jakos minie ta podroz,bo w grudniu zamierzamy na swieta przyjechac,wiec czeka nas powtorka z rozrywki
ja juz nawet rozwazalam podroz samolotem,ale chyba zostaniemy przy aucie...zobaczymy jak bedzie, najwyzej nastepna podroz zaplanujemy inaczej....
'marta' my tez wlasnie ok 1200 km mamy do przejechania z karlskrony,ale planujemy zrobic gdzies w polowie drogi przerwe na nocleg w hotelu,ze wzgledu na malego wlasnie.... mam nadzieje,ze jakos minie ta podroz,bo w grudniu zamierzamy na swieta przyjechac,wiec czeka nas powtorka z rozrywki