gugula
Fanka BB :)
witam wszystkich mam na imie agnieszka,mam 23 lata(jeszcze ) i niedługo wyjezdzam z synkiem (5 mies) do meza do norwegii i widze,ze nie bede osamotniona na "naszej" wsi bedziemy mieszkac w larsnes. wyjezdzam w listopadzie,czyli juz za chwilke...przyznam,ze troche przeraza mnie odległość "swiata" ,bo tutaj mieszkam w gdyni,i wszedzie jest blisko, a tam to normalnie mozna z nudow umrzec....ale podejrzewam,ze to pewnie kwestia przyzwyczajenia..dobrze,ze zrobilam prawko ...poza tym,ile razy tam bylam, to po prostu siedzialam i czekalam bezczynnie az maz wroci z pracy, teraz to bedzie tez troszke inaczej, bo jednak bede u siebie (wczesniej maz mieszkal u swoich rodzicow) i bede zajmowac sie mlodym a z nim ciezko sie nudzic a co dopiero jak zacznie brykac juz ale bardzo milo wyczytac,ze w poblizy beda jakies inne mlode mamy do gursken w koncu rzut beretem a tak nawiasem mowiac,to tesciowie własnie w gursken mieszkaja wiec jest duze prawdopodobienstwo,ze maniulka kojarzy ich (nietrudno w sumie znac sie na takim wygwizdowiu)
pozdrawiam serdecznie wszytskie mamuśki z norwegii
pozdrawiam serdecznie wszytskie mamuśki z norwegii
Ostatnia edycja: