reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no i wrocilismy do domu

jednak lekarz nadal nie jest pewien co to jest. Nie przychyla sie jednak do zapalenia pecherza bo powiedzial ze mocz wyglada za dobrze a crp spadlo tylko do 80:-( zminil antybiotyk i daje mu ostatnia szanse. Jutro mam przyjsc bez kolejki na crp i do niego mam sie wepchac miedzy nimi i nie czekac. Jesli crp nadal bedzie tak powoli spadac lub nie spadnie to niestety szpital jutro:-(

mocz pojechal na posiew, wkurzyl sie tylko ze lekarz na legevakt nie wyslal tego bo juz bysmy cos wiedzieli, a w takiej sytuacji jak jest teraz to na weekend zostac nie moze.

Pamietajcie zeby zawsze cisnac ich na wyslanie moczu na posiew jesli jest mocz badany:sorry:

no nic nie zostaje tylko czekac do jutra:-(

reklama
agata bardzo wspolczuje, mam nadzieje, ze nowy antybiotyk pomoze i obedzie sie bez szpitala.
mi z rana maz dziecko znokautowal. bylam w kuchni i szykowalam rzeczy do przedszkola a on zostal w lozku z mala i przysnal. oczywiscie spadla i nabila sobie wielkiego guza naq czole:wściekła/y:

Agata serdecznie współczuje i Tobie i małemu. Może ten antybiotyk będzie lepszy i jednak obejdzie się bez szpitala.
Aga ... guza mówisz :-( współczuje. Mi też mała z łóżka spadła, bo tak jak Twojemu mężowi przysnęło mi się na szczęście płaczu za wiele nie było i guza też nie.

A ja dzisiaj byłam z Adusią przebić jej uszka. Już dawno miałam to zrobić ale jakoś tak wyszło, że dopiero dziś. Ma teraz piękne różowe kolczyczki. Wiem, że zdania na ten temat czy przebijać czy nie są podzielone ale ja jednak zdecydowałam się przebić.
Idę gotować obiadek i mykam później na grilla do kuzynki mężą. To będzie mój pierwszy grill w tym roku :-D

kama ja lamii przebilam na roczek, a mlodej jak miala 6 miesiecy, tez slyszalam rozne opinie, a te co czytalam na BB to jakies kompletne bzdury. pewnie, kazdy robi jak uwaza, ale to straszenie powiklaniami to przesada

Tampeza podmuchaj guza od wirtualnej ciotki:-(, biedulka..
U mnie pogoda w konu fajna , ale juz chyba napewno:rofl2:.
dzisiaj zaliczylismy spacerek w Bergen , tak się umęczylismy , że dopiero wstałam jakieś pół godziny temu:-D...

dziewczyny BB ma już własne suwaczki jak macie chęc to proszę:
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

To i ja wstawiłam nowy suwaczek :-)
agathe82 zdrówka dla Daniela! Oby się obyło bez szpitala!
tampeza mam nadzieję, że guz szybko zejdzie...

U nas dzisiaj pogoda w kratkę i słońce i deszcz. Jak słońce to nawet ciepło jak zaszło to chłodno. Już nie wiem jak mam Kubę ubierać.
Mój mąż poszedł na zebranie do przedszkola i już 2h minęło a jeszcze go nie ma :szok:
Idę coś pooglądam może, albo książkę poczytam.
Dobrej nocki!

wiecie co wyciagnelismy z legevakt wyniki badania moczu bo nam nie podali i normalnie szok nie uznali za stosowne zeby poinformowac ze dziecko miala krew w moczu:angry::angry::angry:

a moj lekarz sie zastnawia co zrobic i sie wkurza na nich ze nie zapisali nawet na kartce skoro wysylac im sie nie chcialo:angry:

na szczescie juz dzisiaj krwi nie bylo ale to moze antybiotyk zadzialal,,,, kurcze jutro o tym mu powiem... nie wiem czy nie bedzie badania nerek w takim razie:angry:

no nic Daniel wyglada dobrze, zjadl mnostwo kaszy i wrocil mu apetyt, wiec poczekamy do jutra, ale bede go obserwowac,,, mimo iz na ten glupi legevakt wolalabym nie jechac, ale sie okaze:-(

reklama
Do góry