reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Moja wykąpana, najedzona już przed 21szą zasnęła ja też już po kąpieli. Zasiadłam właśnie do pisania pracy ale oczywiście nie mogłam się powstrzymać, żeby tu nie zajrzeć:sorry:
Ja też nie mogę się doczekać jak zacznie mówić takie śmieszności hihi :tak:

reklama
no Kamila czasme jest smiesznie ale czasm nie :baffled::rofl2:
moja spiewala piosenke ostatnio:
na farmi ebyly 3 kozilki ijaijaooo
na farmie byly 2 koziolki ijaijaooo
etc...
i "na farmie byly koniec koziolkow ijaijaooo" :-D:-D:-D

albo spiewala fraze z kosciola " Panie zmiluj sie !" beka jak nic :-D:-D:-D

aaaa to juz wiem widzialam to ostatnio w aptece jak kupywalam masc do pupy:-pI tak pomyslalam sobie ze pewnie jakies g..:zawstydzona/y: bo nie wiem czemu mam tak ze jak opakowanie nie jest ladne to juz wydaje mi sie nie dobre..:zawstydzona/y:
Ale jezeli mowicie ze dobre na sucha skorke to musze sprobowac:tak:
A jak szampon plyn do kapieli z tej samej firmy??? tez taki dobry?

Amelcia dopiero 10 minut temu zasnela;-) sama:tak: bez noszenia i bujania:tak::-)

Kamila Twoja corunia to juz nie dlugo zacznie "cos tam" mowic a ja musze jeszcze sporo czekac :-D Narazie czekam na to aby zaczela sztywno trzymac glowke:tak: no i siedziec juzby mogla:-D

Magda ja do kapieli uzywalam na poczatku siemielniane zapoarzone wrzatkiem i to do wanienki i zadnego mydla....pozniej zaczelam uzywaz natusan jonson&jonson a teraz uzywam :
JOHNSON BABY Balsam 250 ml Nawilżający | Sprzedajemy środki czystości, farby do włosów, pieluchy, balsamy, żele, płyny oraz wiele innych - sprawdź sam
do glowki i do cialka
a wiecie czego i brakuje tutaj a co jest w PL
MOKRE PACHNACE CHYSTECZKI!!!!!!!!!!!!
Tutaj ich nie maja i nawet pudelek nie maja tylko laze z tym workiem i non stop otwarte i wysycha...ja chce nivea chusteczki dla dzieci :rolleyes::rofl2:

Ostatnia edycja:
agata dobry ten lekarz, fajnie ze mozesz na niego liczyc i w kazdej chwili przyjsc. ja wiem ze do mojej nie ma po co, zawsze to samo, przejdzie:wściekła/y:. w ogole to myslalam, ze te stetoskopy to w norwegii sie dla ozdoby nosi, bo nikt mi nigdy zadnego dziecka nie osluchal:crazy:
moja znowu zaczela wyskakiwac z "glupi", jak tylko jasko mialka to wola "dumme bejbi", no ale to z przedszkola wiec nic nie poradze.
dzis w przedszkolu pani powiedziala, ze lamia pomaga zaprowadzic porzadek, jak dzieciaki halasuja, przyklada palec do us i wola ciiiiiiii, a do mnie gada "spokoj":-D
u mnie tez dzieciaki juz polozone, mam nadzieje, ze bedzie lepiej niz wczoraj, bo rano wybieramy sie do przedszkola otwartego.
dzis dzien zaczal sie pechowo, moj jakos dziwnie probowal wyjechac samochodem do przodu (ja zawsze tylem, bo za wasko jest) i oczywiscie wgniotl bok:wściekła/y:. normalnie auto tylko na zlom, czekam, az sie rozsypie

Witajcie,

kurcze coś mi Alan ostatnio szaleje i kompletnie nie miałam czasu do was zajrzeć, a tu takie rzeczy...

agathe biedny Danielek, mam nadzieje, że lek zadziała i będzie dobrze, kurcze kto by pomyślał, ale dzięki twoim doświadczeniom i ty i my sporo więcej wiemy, fajnie że tarfiłaś na takiego lekarza.

MM my używamy kosmetyków hipp, na jonshona Alan uczulony. A co do problemów malutkiej to myślałam że sami zauwazyli ta asymetrię, a to jednak ty, musimy sami nad wszystkim czuwać, ach ci lekarze.

marta dzięki za info w sprawie szczepionek, czyli generalnie tam gdzie akurat będę w danym terminie tam zaszczepie, tylko tutaj pewnie będę musiała powiadomić albo stawić się później jeśli dostanę wezwanie a akurat w Pl będę?

ana to wzmożone napięcie Alana to nie przy porodzie, dostał 10 pkt, później jakoś tak zauważyłam, poczytałam i poszłam do pediatry która ma specjalizację z neurologii, przyczyny są nieznane, teraz coraz więcej dzieci ma problemy z prawidłowym napięciem, ale mieliśmy robione usg mózgowia i wszystko jest prawidłowo, także to tylko takie jakby złe nawyki układu nerwowego, szybko sobie z tym poradziliśmy, dzięki naszej super lekarce.

Muszę iść spać bo chodzę jak z krzyża zdjęta, Alan znowu robi częste pobudki w nocy, kiedy to się skończy...

no ja obleciala Aga sklepy w okolicy i dupa,moze jutro w centrum wychacze...
no Twoj to niezle z samochodem...a mowia ze my jezdzimy po murach i plotach...ehhh
Daria jak wyjezdzasz to zglos w helsestationie i dopilnuj zeby wpisaly do kopma ze Was nie ma w tym czasie bo te malpy roznie moga zrobic i wyznaczyc ci termin jak Ciebie nie bedzie:baffled:
a i lepiej nie sczep w PL bo za pneumo zabulisz 350 zl a pozniej dopiero zwroca wiec szkoda kasy a wogole to nie wiem czy zwroca wogole :sorry:
lepiej tutaj , tutaj jest za free

reklama
marta jak nie znajdziesz, to zostanie ci przywiezc z PL:-D, powaznie to zobacz w dziecinnych sklepach.
moj to w ogole jest pechowy, ma problemy z parkowaniem i to nie pierwszy raz jak zachaczyl:crazy:

Do góry