reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
hej , u nas tez nie ciekawie , ale da sie wyjśc z domku:tak:, pewnie kwestia czasu jak Czarek zaciągnie mnie do drzwi:-D.

Dziewczyny dzisiaj Kasia pojechała do szpitala do KRS, będzie miała jednak operacje , troche się bała bo od paru dni znowu gadło ja bolało,za trzy dni dopiero wróci, biedulka , przesyłam Wam gorące pozdrowienia od niej , obiecuje , że wpadnie :tak:;-).

hej

a u mnie o dziwo pieknie:-) tylko nic mi po tym bo nie dosc ze ja padnieta jestem bo nocka byla masakryczna. Daniel bardzo wysoko goraczkowal i meczyl sie do 3 w nocy. Niby oczy zamkniete ale spac nie mogl. Nie mierzylam mu bo nie chcialam go wyciagac i rozbierac, ale rozpalony byl i czerwony wiec 40 jak nic. Po jakims czasie z pomoca paracetamolu mu troche spadlo i spal do 5:30, a przed 6 tez Sandra chciala wstac, ale kazalam jej sie polozyc dalej spac. Poprosila tylko o ksiazke do lozka i zasnela po chwili. Spala az do 9:szok: A Danielowi jak mierzylam po 7 rano goraczke to mial 40.2:sorry:

wiec moja nocka zarwana, Daniel teraz zasnal, ja jak to Marta kiedys ujela kofeine dozylnie stosuje;-) i pytalam Sandre czy nie pojdziemy na trampoline podczas gdy Daniel spi a ona ze nie:szok: zaraz tylko kawa sie zaleje i wylacze jej te bajki:wściekła/y:

milego dzionka;-)

ana w pierwszej zakładce Home mniej więcej na środku, zupełnie na dole.

Trzymam Kciuki za Kasię.

agathe kurcze wciąż tak wysoka gorączka, może to jednak trzydniówka, czy Daniel już miał, moja lekarka mowi że na ząbki to gorączka raczej w granicach ponad 38 się mieści, ja się nie znam bo u nas tylko raz Alan miał ponad 39 gdy miał zapalenie oskrzeli, a tak to zbyt wysoko nie gorączkuje.

Oj biedny Danielek:-(, co mu jest ?
Darika cos tam znalazłam ,a le wszystko troche inaczej wygląda niz u Ciebie i pod inna nazwa , ja mam tego photoscapa wersje 3.3, moze to inny:confused:.

Hej Babki
Agata cos wlasnie za wysoka goraczka jak na zabki :baffled::confused: ale do czego mialby miec innego w sumie :confused:
moja tez wczoraj miala ciezkie zasniecie bo zasnela kolo 2giej a tak to placz, chyba cos ja bolalo, mysle ze brzuszek bo sie przejadla bo siedziala na cycku chyba 2 godz i masz :eek:
a na cyckowaniu to tylko Aga i ja zostalysmy :tak::-D, Agnieszka kiedy odstawiasz:confused: ja zaczne po sierpniu, w wakacje nie bede sobie odejmowala tej wygody :tak::happy2:
a Twoja Yasminka tez szczypie Cie po dekoldzie i po cyckach :baffled: moja jak zalapie skore to tak boooli ze nie wiem, smieje sie ze mi ujedrnia :-D a jak w sutka ugryzie :szok: to az posdkocze :-D
KAsiu trzymam kciuki i BUUUUZIAAAAKI sle:-) a nie znam osoby ktora by sie nie bala isc do szpitala na jakikolwiek zabieg, wiec strach taki mysle to dobra rzezcz;-)
Ana u mnie ladnie sie zrobilo, sloneczko i wogole :tak: Ale ja mam chate do sprzatania caaala bo od tygodnia odkurzacz ie ruszany az wstyd jakby mi ktos zrobilniespodziewana wizyte :no::baffled::zawstydzona/y:
ok lece latac na rurze :-D

ja tylko na chwile bo za ladna pogoda zeby w domu siedziec. Danielowi zbilam goraczke i jest tak cieplo ze go tez wezme.

Wiecie nie wiem co to moze byc innego. Poprostu wysoka goraczka i luzny stolec,, no i slini sie. Sama nie wiem, ale ostatnio tez jak mu wychodzily dwie dwojki na raz to tak bylo. Poza tym nie kaszle nie lapie sie za ucho, nawet mu naciskalam na ucho ale on nic, wiec chyba odpada.

Ja to juz sie tak nie przejmuje bo normalnie zaczynam sie przywyczajac.... ogolnie to nawet dobrze znosi ta goraczke, marudzi tylko jak ma okolo 40.

moja przyjaciolka z dziecinstwa mowila mi ze jej corka kazdy zab wlasnie w 40 stopniach wychodzil... ahhh i tak nic nie poradze. Pije, dobrze je, szuka kontaktu, nawet sie bawi ladnie teraz.

Lece sie wzmocnic chyba jeszcze jedna kawka i nastawic pranie.

A i wiecie mamy do sprzedania 2 sofy i stol salonowy po poprzednim najmujacym tutaj. Kurcze przytaszczylismy to do salonu zeby sie przewietrzylo bo wiadomo piwnica robi swoje. Caly salon zawalony a ten dupek nie przyjechal wczoraj ani nawet nie zadzwonil:wściekła/y: a tak prosil zebysmy w domu byli:angry: czekam az maz wroci i bedziemy to wynosic spowrotem bo nie ma jak sie ruszyc:wściekła/y:

dobra lece... no i tez trzymam kciuki za Kasie... moze ta angina ja odpusci nareszcie po tym zabiegu, bo normalnie ciagle tez sie meczyla:sorry2:

witam
ja rano mialam wizyte u dentysty, na szczescie wszystko ok, tylko czyszczenie i kamien usunela. cale do poludnia pucowalam samochod, bo w srodku taki syf po wyjezdzie ze sie wsiadac nie chcialo. no ale juz skonczone i mozna jezdzic. mala razem ze mna siedziala na dworze, a starsza w przedszkolu.
marta ja tak do roku planuje karmic, wiec pewnie pod koniec sierpnia bede odstawiac. lamia tez do roku byla na cycku

reklama
Do góry