reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

ale fajnie sie zrelaksowalas agata, rzeczywiscie nietypowe wesele w NO:-D
ja siedze w domu i baki zbijam, nie chce mi sie nawet wychodzic, maz zabral starsza do miasta, a ja z mala walcze.

reklama
agathe82 super, że się wybawiliście na weselu :-)
Ja już się nie mogę doczekać września, bo mamy wesele i jedziemy do Polski w tym czasie. Mam nadzieję, że poszalejemy :cool2:

U nas pogoda się poprawiła, Kuba z tatą grają w piłkę, a ja mam chwilkę wytchnienia.
Czekamy jeszcze dzisiaj na właścicieli domu, mieli przyjechać i coś ich nie widać...
Miłego popołudnia, zajrzę jeszcze wieczorkiem ;-)

Viola a ile juz tu jesteście?
Agata jakaś sesyjka weselna , masz fotki?:confused:

my leniu****emy , bylismy popołudniu na wycieczce rodzinnej , pojechalismy na sasiednia wyspe i objechalismy ja od początku do końca , takie totalne zdupie , że szok , czasami sobie mysle , jak ludzie moga tak mieszkac, albo mają dwa domy i mieszkają tam , żeby uciec od zgiełku miasta ....a z drugiej strony to gdzie jest ten zgiełk:-D i miasto:shocked2:.no , ale przyroda cudna i wiodoki nie do pisania:tak: lubie czasem oko nacieszyc i sie wyciszyc:tak:.

Hejka.
Ja dopiero co wróciłam, bo dziś miałam drugi dzień warsztatów w szkole. Potem obiad u teściowej i oczywiście jeśli chodzi o Adę to powtórka z rozrywki.
Tak dziewczynki, macie racje co do przekarmiania i zmuszania i wogóle. Ja tego nie robie! Ale coś jeść musi i to coś staram się jej podawać. Np. wiem, że przed snem ma apetyt i jak sobie podje to lepiej i dłużej mi śpi a jak moja teściowa przez 8 godzin dała jej tylko 50 ml mleka no to sorry ale jak dla mnie to troche mało przez co zamiasta dwóch drzemek w tym czasie miała jedną i to tylko 20 min a co za tym idzie była rozdrażniona i marudziła jej. Napisałam jej wszystko na kartce co jak i o której godzinie ale widocznie miała w d***e moja zasady. OK nie ma o czym dyskutować przez 2 dni na szczęście nie zagłodziła mi dziecka:sorry2:
Później dokończe,bo mała marudzi idziemy "lulu pać":-)

Violka - mowisz od lipca i szybko zlecialo, ja tam pamietam ze moj pierwszy rok to bardzo sie dluzyl,... ale inna sytuacja ja nie mialam dzieci, a to duza roznica:tak:

Ania - jesli chodzi o zdjecia to wsciekla jestem jak nie wiem.. musze zajrzec do aparatu, bo widzialm ze robil maz jakies foty na plazy na slubie, ale juz potem na weselu to nie bardzo:angry: to jedno dobre ze widzialam ze kuzyn Kolbeina ciagle z aparatem latal to sie upomne o jakies foty bo innaczej to nic nie bede miala:wściekła/y:

Kamila - rzeczywiscie tez sklaniam sie do nie karmienia na sile, ale jesli wypracowalas sobie rutyne to warto sie tego trzymac bo wlasnie potem dzieci sa rozdraznione itp. Sandra nigdy nie przywiazywala wagi do rutyny, ale Daniel to niewolnik rutyny. Dzieki temu jak go klade wieczorem to chwila i spi;-)

HEJ LASECZKI ŚPICIE????
LILKA , widze , że buszujesz:-D
jak tam zdrówko u Ciebie ,napisz jak dzieciaczki , Gabi już pewnie duży chłop:tak:

AGATA to ślub był na plaży:szok::shocked2:, ale te chociaż pokaż:tak:.

Ania - jutro pokaze, bo nawet sama jestem ciekawa co tam wyszlo. Maz sie polozyl bo zlapal fuche i jutro do roboty idzie, a jakos czul sie wczorajszo dzisiaj:-D a on mial aparat i nie chce teraz buszowac mu tam po pokoju zeby szukac lub pytac gdzie jest.

Kurcze, tak czekalam na teraz albo nigdy w tvn a tu zonk bo sie skonczylo tydzien temu:baffled: trzeba bedzie poczekac na nowe odcinki. Ale z takim sentymentem po raz kolejny obejrzalam kilera:-)

i jakos tak nic w tv nie widze, to chyba ide czytac ksiazke do lozka.

aaaaaaaaaa co do slubu to tak byl na plazy, dokladnie na wydmach i nawet mieli farta bo caly tydzien padalo, a tu jeden dzien ladnie i pryjemnie:tak: tylko on stal na tylach z wozkiem i nie sadze zeby zlapal jakies fajne foty z takie odleglosci. Ja musialam pilnowac Sandry bo jej sie na gadanie zebralo a nie bylo naglosnienia i jeszcze morze szumialo wiec wszystko zagluszala, wiec wzielam ja na bok;-)

ana w opcji FILTER jest MAKE A BOX, pokombinujesz i się odnajdziesz, mój angielsko słabiutki a szybko się połapałam, tylko strasznie dużo czasu takie programiki zabierają.

agathe super że się tak fajnie bawiliście, biedny Danielek tak wysoko goraczkuje na ząbki? Alan od wczoraj nie do wytrzymania, normalnie ciągłe buczydło, nie da sobie do buzi zajrzeć ale chyba górna dwójka idzie.

reklama
dzieki , zaraz poskrobie sobie przy fotach:tak:, ale tej opcji filter nie moge odnależc
Agata to super , jak romantycznie , aż sie zamarzyłam:blink:...hm na plaży:sorry2:

Do góry