reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

ana to sasiadka z mojego bloku, z klatki obok:-D, ale bylo tam napisane ze gmina dofinansowuje, wiec moze warto sprawdzic
no dokładnie:tak:Patrycja L
a druga rzecz my z Czarkiem jesteśmy zameldowani w Gdyni , więc to nie moja gmina ...

Agata mój tez tak sie zachowuje ...brak słów:baffled:

reklama
Ania - moje dzieci to bardzo ciezko przechodza takie wachania pogodowe, ciagle placza marudza, a Daniel to wogole w dzien nie chce spac i wiecie co sie wyprawia tutaj jak spi co 3 godziny po 20 minut:wściekła/y:
Sandra przekupilam bajkami bo innaczej to lezala na podlodze i co raz plakla. Sama nie potrafila powiedziec o co chodzi tylko nie chce.. pytam sie jej czego nie chce, a ona nie chce i tak sobie pogadalismy:baffled:

ja nigdy nie łączyłam takiego zachowania z pogoda bo w pl ma to samo:-D, ja chce to a zaraz nie chce:baffled::shocked2: i tak wkółko...mówie ci ręce mi opadają, ale też mu bajke zarzuciłam ...zreszta ja tez sie załapałam bo to shrek;-)
dzisiaj wogole ja też mam humorek jak Czaruś , mężuś mnie zirytował :wściekła/y:

Hej Lachony :-):-D,
Agnieszka podziwam ze chcecie jeszce 2ke dzieci :szok: ja chyb ana razie tez koncze produkcje...moze pozniej trzecie ale to kiedys :-D a moze juz nie :blink:
a co do Lamii to lato idzie i moze sie odzwyczai od pieluch :confused:
no i zdrowka dla Was
a Twoj maz jest Francuzem?
Anka no glupki z tymi przedszkolami normalnie...i co oni mysla...:wściekła/y:
Darika Wiiitaj spowrotem w Norge :-)
Kamila zdrowka!!!
a u mnie goscie pojechali, bylo naprawde fajnie, tesciowa w porzo i szwagierka tylko tesciu czasem jak cos powiedzila to nirmalnie nie wiadomo bylo co mowic, myslal ze jest smieszny:dry: no ale... ktos zawsze musi byc ten najgorszy.
a z dobrych wiadomosci ze moze moj mezus bedzie mial prace !!!!:-D!!!!:-)
Anka teraz mozemy sie umawiac ;-)
Kasiu trzymaj sie !!! i szybko wracaj do zdrowka :-)
a ktos wie co u Izy:confused:
Izka jak nas czytasz to napoisz co i jak ??!! Buziaczki dla Karolci i Ciebie:happy2:
no ja zmykam nakarmic Mayke obiadiem
do pozniej Laski

Ania - dzieci moje tez maja rozne chumorki, ale widze naprawde duza roznice jak jest zmienna pogoda, sa bardziej placzliwe itp. Daniel na szczescie spi i to tym razem mocno wiec bedzie lepiej juz, a Sandra tez zaczyna dochodzic do siebie bo nareszcie slonce sie wydarlo i juz tak sie nie zmienia co 15 minut,... ciekawe jak dlugo. Ja to wole jak juz pada niz tak sie zmienia.

My po obiadku, dopije kawe i moze za dom sie wezme jak mlody sie obudzi.

Marta - super wiadomosc z praca:-):-):-):-) nareszcie:-):-):-)

a wogole czasem probuje walczyc z Sandra z pieluchami bo juz tak duzo mowi i taka madra jest, ale bez pieluchy nie chce chodzic i tyle:baffled: jak jej zdejme to trzyma wszystko az jej pieluche zaloze. Mowi tylko kiedy robi siku lub kupe ale cwaniara jak juz jestesmy na dworzu i wie ze tyle ciuchow na na sobie ze nie zdarze zareagowac... potem kaze sobie jeszcze brawo bic:baffled: no nic lato idzie... chociaz nie chce mi sie juz jej tylka myc.. kurcze taka duza jest:sorry2:

No witaj w klubie , ale mój strszy od Sandruni , a taki leń i dobrze mu z pieluchą , sadzam normalnie i wtedy zrobi , po domu bez pieluchy ale nie zawoła :wściekła/y:....

Marta fajnie , że mąż ma prace , super:)

pracy jeszcze nie ma ale cos sie kreci...mam nadzieje ze znaomy go wkreci w robote :zawstydzona/y: ale roznie bywa z "tymi znajomymi"... zobaczymy;-)
a cod o pieluch to Ntale odpieluchowalam w zimie bo przelom stycznia i lutego :tak:
po prostu jej nie zakladalam i juz i kupilam takie ladne majteczki i latala w nich sobie...
czasem bywalo oczywiscie siusianie na podloge bo czasem nie zdazyla ale pozniej jak zaskoczyla to z nocnikiem wszedzie nawet do kuchni, my jedlismy obiad a ona klocka satwiala :-D tak ze mi sie odechciewalo jesc :sorry2::-D

marta moj z algierii, ale 3/4 rodziny mieszka we francji
u nas znowu akcja bez pieluchy, tym razem tylko mi sie zsikala na dywan, ale i tak mialam pranie:wściekła/y:
ide wrzucic jakies zdjecia z wyjazdu

reklama
cos wrzucilam, poszukam jeszcze jutro, a wlosy nie bardzo, lamia do roku prawie lysa byla, a zgage mialam cala ciaze:-D

Do góry