Kamila ale Twoj jest na postojowym czyli na premiteringu wiec niby dalej pracuje w firmie ale dostaje tylko 62% z dochodow za ostatni rok i tak samo jest na kuroniu z NAV bynajmniej tak bylo i jest u nas tyyyylko ze NAVwyplaca kase po 6 tyg od daty zarejestrowania sie w NAV ze jest na premiteringu. i pierwsze 2 tyg placi firma ale moze przez te 2 tyg pracowac normalnie i za te 2 tyg dostanie 100% dopiero po 2 tyg jest 62% i to wyplaca NAV
reklama
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
no prosze jaka Marta obskakana;-)
Bellakama
Zadomowiona(y)
Dziewczynki dzięki za szybką odpowiedź :-) Zaraz temu mojemu prześle i niech myśli co z tym dalej. A ja się biorę za kolacyjkę, bo już mi krokieciki i barszczyk wystygły
Bellakama
Zadomowiona(y)
Ale wiecie co Wam powiem ... w sumie to się trochę cieszę, że tak wyszło z tą jego pracą, bo po pierwsze może wkońcu zacznie szukać w jakimś większym mieście i wyprowadzimy się z tego zadupia a po drugie może rozpocznie samodzielną działalność, bo nad tym też już się kiedyś zastanawiał Różnie to bywa ale zaryzykować można. Ja już od dawna namawiam go na to ale on to taki boidupa jest
Bellakama
Zadomowiona(y)
Oooo widzę, że Iza jest na nk:-) Ciekawe czy do nas zajrzy i coś nam napisze:-)
Czesc kochane
Jestem WAM winna, bo widze ze pytacie o mnie...
dzis otrzymalam wyniki histopatologiczne wycietych narzadow i sa DOBRE!
Zero przerzutow do wezlow chlonnych itp.
Tak wiec siedze w domq i zdrowieje po 2 koszmarnych tygodniach w szpitalu.
Przepraszam ze tak krotko ale Karolina idzie spac i musze sie ewakuowac
PS odstawienie od cycka bezbolesne, przez 2 tyg zapomniala o nim zupelnie
Jestem WAM winna, bo widze ze pytacie o mnie...
dzis otrzymalam wyniki histopatologiczne wycietych narzadow i sa DOBRE!
Zero przerzutow do wezlow chlonnych itp.
Tak wiec siedze w domq i zdrowieje po 2 koszmarnych tygodniach w szpitalu.
Przepraszam ze tak krotko ale Karolina idzie spac i musze sie ewakuowac
PS odstawienie od cycka bezbolesne, przez 2 tyg zapomniala o nim zupelnie
Bellakama
Zadomowiona(y)
Hallo Kochana:-)
Strasznie się cieszę, że masz dobre wyniki. Zdrowiej, duuuużo wypoczywaj i zaglądaj do nas częściej.
Buziaki dla Ciebie i Karolinki :-)
Strasznie się cieszę, że masz dobre wyniki. Zdrowiej, duuuużo wypoczywaj i zaglądaj do nas częściej.
Buziaki dla Ciebie i Karolinki :-)
reklama
darika
Wdrożona(y)
Izka fajnie że wyniki dobre, ciesze się, wypoczywaj teraz. Super że u was też odstawienie od cycka takie bezproblemowe, aż dziwne że dzieciaki tak szybko zapominają o czymś bez czego do tej pory żyć nie mogły.
bellakama czyli może z tego przestoju w pracy wyjdzie jeszcze coś dobrego U mojego D też coraz mniej pracy, stara się łapać jakieś fuszki popołudniami, bo jest cieniutko.
bellakama czyli może z tego przestoju w pracy wyjdzie jeszcze coś dobrego U mojego D też coraz mniej pracy, stara się łapać jakieś fuszki popołudniami, bo jest cieniutko.