reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Witam,
a ja dopiero wstalam :-D i kawke sacze ...mala sie obudzila kolo 3 i spac nie chciala i sie bawila w lozeczku az w koncu wzielo ja na marudzenie i ja wzielam do siebie do cycka i dopier zasnela no i ja tez i jej nie odlozylam :baffled: ehhh,a rano mezus ja wzial.
Anka nie wiem czemu ucichlo...dziewczyn niema, nie maja czasu..
i widzisz jaka fajna Norwegia ;-):-D wszytstko masz ulozone jak chcesz...:tak:
fajna sprawa penie sterowac lodka, bo Wy macie taka motoroke, nie? a nie lodeczke z wioselkami :confused:
ok ide sie szykowac bo w pizamie jeszcze....
MIlego Dnia:-)

reklama
takiej to dobrze;-) ja to zawsze mam pobudke miedzy 7 a 8 najpozniej, ale sa juz w lozkach od 20, wiec nie powinnam narzekac...

ja wczoraj zrobilam co musialam i dzisiaj normalnie jakos mi sie nudzi, nie wiem co mam ze soba zrobic. Oczywiscie skakanie na trampolinie juz zaliczone, ale teraz Sandra przed bajkami bo nie chce jej sie skakac juz.. Daniel spi.. no ale po 14 bedziemy sie szykowac na grilla wiec jakos zleci;-)

glupio to zabrzmi bo zazwyczaj to czlowiek nie wie w co ma rece wlozyc.. no ale mnie nosi, a nie mam za co sie wziasc.. moze i by sie cos znalazlo ale nie moge wpasc na to co... wiem umyje z Sandra samochod:-) ale bedzie frajda:-)

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

Witam wszystkie mamusie. Niedawno znalazłam to forum i postanowiłam do Was dołączyć :-) Przyjmiecie mnie do swojego grona?
W Norwegii jestem od 10 miesięcy i mam prawie 4-letniego synka Kubusia :happy2:

Dziękuję za powitanie :happy2:
Już napisałam kilka słów w podanym wątku.
Porozglądam się trochę i postaram się jak najczęściej udzielać.

Widzę, że większość z Was jest z południa Norwegii, ale może się znajdzie ktoś z dalekiej północy...??:cool2:

hi hi co tu sie dzieje:-D
kana nie ma sprawy....
witam nową koleżankę:tak:z dalekiej północy:happy2:

ja dopiero wstałam:shocked2:wymęczyłam się z Czarusiem na spacerku poszliśmy do pobliskiego miasteczka 4 kilosy , nogi w ....mi wchodzą:baffled:
a Agata pewnie umyła samochodzik :-D

reklama
Do góry