reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

ale piekne reny :-),sliczne zdjecia :tak:
a my po spacerku i po bilansie. Maya ladnie przytyla bo 600g przez 4 tyg wiec super i urosla 3cm , zrowiutka i rozwija sie prawidlowo czyli wszystkon ok :tak:.
samochod tez dzisiaj do odbioru, nawet duzo nie zabulimy za niego no a jutro jak sie uda przeglad i jeden klopot z glowy
galareta tez sie robi tylko prasowanko mi zostalo, no a jutro glancowanie chaty na pzyjazd tesciow i szwagierki z nazeczonym.
ciekawe co u Kaski J. i Miski:confused:

reklama
hej dziewczyny
sorry ze wczoraj wieczorem nic nie napisalam, ale jakos nie mialam weny, tylko zerkalam co nowego

samochod umyty, na zewnatrz bo z Sandra w srodku to by mi tylko wiecej pracy zrobiala, wiec srodek czeka na lepszy czas;-) ale miala swoja gabke maczala w kaluzy i myla, ja tylko splukiwalam co jakis czas i modlilam sie zeby jakims kamieniem mi nie przerysowala:baffled: ale wyszlo super,, dzisiaj zakurzony do nowa, ale frajda byla ze hej. Sandre kalosze i spodnie przeciwdeszczowe uratowaly bo byla cala morka:-D

violka - witam nowa forumowiczke:-)
super z polnoca Norwegii, niby u nas na poludniu tez jest morze, gory i jeziora i jest pieknie ale przyroda na polnocy to normalnie jak ze zdjecia na geografii, tam jest cos szczegolnego,, takiego dzikiego.. super.
No i super te biale noce,, choc mnie by troche przerazala zima:baffled: ale czlowiek do wszystkiego chyba moze sie przywyczaic,, trzeba sobie dobrze czas zorganizowac, tak mi sie wydaje:tak:

dziewczyny u mnie nocka tez gorsza, ale narzekac nie powinnam bo nie dosc ze odespalam wlasnie teraz to jeszcze to taki wyjatek od kilku juz nocy. Danielowi cos sie pomylilo i wstal o 5:szok: mimo iz dostal mleko to lezal sobie, gadal, piszczal a potem wpadl na to ze moze chalasowac smoczkiem o sciane kolyslki,, rany tak glosno ze nie dalo sie:no: no ale potem przed 7 zasnal i spalismy do 9;-)

a i Sandra jest u znajomych, bedzie tam spala i jesli nie bedzie problemow to zostanie do soboty, a jesli bedzie tesknila to wroci jak zwykle na drugi dzien;-) ja nie zabraniam, ma tam frajde, a nie ciagle w domu i kolo domu, ja tam za nia tesknie bo by dziewczyny sztame razem trzymamy, ale wypoczne sobie jesli Daniel oczywiscie pozowli na to.

a w sobote urodziny sasiada dwa domy dalej (Polaka):-)

ale Wy super macie z tymi znajomymi :-):tak: bomba
a ciekawe co Danielkowi sie stalo :confused: miekmy nadzieje ze chwilowe bo codziennie pobudka o 5 :baffled::no:
aja zapomnialam napisac ze w koncu spadlam ponizej 70 kilo :-D, nie wiem kkiedy i jak ale schudlam 4 kilo :-D ale po ciuchach tego nie widze jak na razie :dry:
a moj mezus jakies 5 zgubil :happy2: hih:happy2:

no rzeczywiście fotki i renki super ...:tak:
Marta to mala zdrowa jak rydz to najważniejsze:-)
Agata fajnie , że Sandra taka skora do odwiedzin:happy2:i ty masz większy luzik w domciu , u mnie to nie do pomyslenia:no: z Czarkiem , dziisja wogole jakiś diabel w niego wstąpil , zachowuje sie masakrycznie , grymasi płacze , nie wiem o co mu chodzi .... raz chce na dwór raz nie i rzuca się na ziemi jak kiedyś , ajuz było oki:crazy:, zwariuje zaraz...:angry:.
u Kasi oki, pogoda do bani , pisała mi , że padal deszcz ze śniegiem , współczuje , bo rzeczywiście w naszym rejonie jest slicznie:tak:

Dobrej nocy
f030.gif

eqtleg.gif

no u mnie pobudka z rana ...bo zaczeli robic ogrodek, nawoza ziemie i kopara wielka pod oknem w sypialnie wiec spac sie nie da, ale mogliby to robic od poniedzialku bo teraz to nawet nikt nie wyjdzie na dwor a nie mowie juz o zrobieniu grilla bo gdzie :cool2:...
no ja dzisiaj w kuchni bo rogaliki bede robic i sobie poogladam chlopkow przez okno :-D
ale robia jakos dupowato bo mieli poryskac najpierw na mlecze a tego nie zrobili i norlamnie na te chwasty ziemie rzucaja...przeciez to za tydzien odbije i beda spowrotem mlecze,a tej ziemi tez jak na lekarstwo :baffled:
...

Marta - oj u mnie kawka i to podownja tez juz byla... znowu obudzil sie o 5, ale tym razem dostal butle bo nie chcial zasnac sam i poszedl spac,, wogole wieczorem mi bardzo marudzil... az sie boje myslec co tym razem sie zaczyna:baffled: dziasla na gorze wygladaja spoko, rano tez obudzil sie szczesliwy wiec mam nadzieje ze to tylko przemeczenie z calego dnia bylo.... bo juz mi nie budzil sie do 7 na mleko i nie chcialabym do tego teraz wracac znowu,,,,ahhhh

u nas piekna pogoda, Sandry nie ma, Daniel spi a ja mysle co z tym dniem zrobic. Ma byc 16 stopni wiec az grzech w domu siedziec.. trzeba cos wymyslec:baffled:

hi hi Marta jak tam chlopaki za oknem:-D
waq5js.jpg

ja leniu****e w domciu , rano szybka akacja do sklepiku po drożdżówki i teraz sie bycze ...troche posprzątałam i tak jeszcze daleko w polu z wszystkim , bo jutro maja przyjechac znajomi na grilla...a tak na marginesie zapomialam ci powiedzie , że na chrzcinach u CIEBIE Marta byli nasi znajomi u tego drugiego dziecka:).
wogole ladna pogoda jak marzenie , ale mam lenia....dzisiaj bunkruje się wchacie:cool2::-D, chyba , że mezus mnie wyciągnie , ale to mało prawdopodobne:shocked2:.

hej Lilka ogladałaś wczoraj eurowizję?

Ostatnia edycja:
reklama
hej jak tam dzionek w terenie , Agata co wymyslilaś?kto sie opalał:cool2::-D
ja dopiero wstałam , grzybciu jeszcze drzemie , nie chce wiedziec , oktorej pójdzie spac:angry::wściekła/y:....buuu:shocked2:.
a widziliście zdjęcia Kasi na n-kl....ta się tu tajniaczy a tam taki wypas:tak:, super:rolleyes:...hi hi fajne :tak:.
u mnie jutro w planie grill , ale z malej grupki zrobilo sie 10 osób, jeszcze laska ktorej zalatwiałam kursik :baffled: a potem sie wypieła, nie chce mi sie...

Do góry