reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Heheh a nie mówiłam, że też będzie chciał:-D Sama bym sobie poskakała na takiej trampolinie. Ale ja w bloku jeszcze mieszkam a nasza działka chwastami do pasa zarosła:sorry2: Jak już się pobubujemy to też sobie a raczej Adusi kupimy takie cudo;-)

reklama
No nie Kamila co za tupet , kuźwa mac:wściekła/y::angry:, jak tak można!!!!normalnie to w dupach im sie przewraca, , żeby zapomoiec o chorym dziecku!!!!
wyobrax soebie , że my dwa razy dziennie musielismy jeździc po pigułę:tak:

Dziewczyny poratujcie! Czym smarujecie pupcie maluszkom jak jest odparzona:confused: Bo Ada po tym antybiotyku co godzinę robi kupkę i mimo iż odrazu zmieniam pieluszki to się troszkę odparzyła :-( Nigdy nie miałam tego problemu a zawsze smarowałam jej kremem ZIAJKA przeciwpośladkowym. Lekarz ostrzegał, że tak może być ale zapomniałam zapytać czym smarować.
Babcia się rozchorowała i nie ma mi kto dziecka popilnować a muszę skoczyć do apteki po coś. Musze jakąś koleżanke zwerbować chyba. Nie no poprostu kolorowo dziś u mnie:baffled: Samej to się można co najwyżej wy***ć a nie cokolwiek załatwić:angry:

Kamila j amoge poradzic sudocrem i wierzt pupcie :tak: nie ch sobie polezy bez pieluszki z 30/40 min i tak kilka razy bo niby w pieluszce pupcia "oddycha ale nie tak jak normalnie :-)
spokojnie bedzie dobrze

wiecie co ja juz wymiekam z tym moim synem. Juz jestem na skraju wytrzymalosci...:angry: ciagle mu cos nie pasuje.. bedzie mial ostro przesrane w zyciu jak mu tak zostanie. Pol roku z nim a ja mam tak serdecznie dosyc ze ratuje go tylko to ze maz z nim siedzi bo ja to zaraz rozniose zaraz:wściekła/y:

i jeszcze przyjada norwedzy zaraz na grilla,,,, i to ta z ktora zupelnie nie mam o czym gadac,, mam ochote wogole nie wychodzic z domu i tyle.. ale znowu obraza majestatu bedzie. Wiec nic, popolemizuje jak to pieknie drzewa kwitna i ze trawa wschodzi.. uwielbiam takie konwersacje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kamila ma biegunke po antybiotyku? , to nie dobrze:-(, my mielismy też przy zapaleniu pluc i nam zmieł, sluchaj pupa też opszczypana na maksa i juz sudocrem nie pomagał , po każdej takiej akcji pupa myta i tylko krochmal pomagał, ale placz niesamowity z bólu, jak co to lec jutro do lekarza po specjalna maśc, jak ani sudokrem ani krochmal:tak:
Agata oj współczuje , humarzasty synuś? wiem cos o tym:wściekła/y:ale i grill do bani, tylko walnąc sobie cos na humor:-D
ja mam na chacie dzisiaj kawalerskie:crazy: i to 18.30 , kto robi taka bibe w domu!!!!co ja mam ze soba zrobic!!!!!

he he he Agata to naprawde sobie pogaaaadaaaasz ...
no to etap zabkow i w dostaku facet :sorry: miekke maja tyleczki i wogole jakies cycki mamusi ;-):-D
ja grila jutrol sobie zrobie i zarosilismy znajomych, dziewczynki sobie pobiegaja na dworzu a my sobie poplotkujemy ;-)
dzisiaj bylam na spacerze i idalo mo sie mezulka wywalic rowniez wiec 3 godz spacerku i Natale zmoglo teraz :-Da Maya na macie zajaada nozki...
no to tyle u mnie....
Ana a Ty na tluczenie dzisiaj ....no to sobie lykniesz tylko sloiki nazbieraj :-D

Ania - jakbym mogla to z tego wszystkiego najchetniej bym sie upila, ale to tez nie przejdzie bo ci Norwedzy co przyjechali to tacy swieci ze ona to nigdy nie pila, a jak maz wypije jedno piwo (nie mowiac wogole o wiecej) to juz zadyma:crazy: ja szanuje czyjs wybor, ale nie lubie jak ktos narzuca innym:baffled:

maly dostal leki, jedzenie, paracetamol i dalej daje popalic, smaruje zelem zeby i nic nie lepiej,, marudzi a nawet sie drze..ahhhh

ej co wam bede marudzic,, spac sie boje polozyc bo jak tylko sie poloze to on daje i wtedy to juz ciezko o cieprliwosc w dzien a co dopiero w nocy:angry:

no to masz niezly kibel Agata z Danielem :baffled: wspolczuje...
a znajomi tez w sumie "dziwni"...ale moze mezus w nocy Ci ulzy i rozladujesz sie troszke ;-)
spokojnego wieczorku Babki :-)

reklama
Do góry