reklama
yowka
Fanka BB :)
Witaj Enigmaaa Mi rowniez niewiele mowi ta dzielnica wiec zapewne tez daleko ode mnie. Ja jestem z Whitefield.
Elzu Nie ma za co
Pandorka widze, ze bedzie dziewczynka Gratulacje!!! Bedzie parka
Elzu Nie ma za co
Pandorka widze, ze bedzie dziewczynka Gratulacje!!! Bedzie parka
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Dzięki! Yowka przeprowadziliście się?
yowka
Tak..juz dawno...tam bylo nam za glosno...a tu spokoj, cisza ...bardzo fajna dzielnica.
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
A w sumie daleko od tego miejsca, gdzie mieszkaliście? Na szczęście u nas jest cichutko, ale Wy mieszkaliście przy głównej ulicy. Nie szkoda Ci troszkę Heaton Parku?
yowka
Nie szkoda bo jestesmy tam baaardzo czesto mimo wszystko na spacerkach choc i tu jest gdzie spacerowac. Autem dojezdzamy i jest ok. Nie jest to bardzo daleko od tamtego miejsca.
yowka ja tez nie kojarze wielu miejsc, ale sprawdzam sobie na mapie, zeby miec orientacje
Do Whitefield mam 7 mil takze nie tak az calkiem blisko heh
a ja mam pytanie jesli chodzi o te spotkania dla dzieci co ostatnio bylo. Tam sa same polki?
Bo w sumie nie mam daleko, a zawsze narzeczony moze mnie podrzucic. Zawsze to jakas mila odskocznia od zycia codziennego :/
Wszyscy tam moga przyjsc? Czy jest jakas granica wiekowa?
Jakby cos bylo w najblizszym czasie to dacie znac? ;];]
Do Whitefield mam 7 mil takze nie tak az calkiem blisko heh
a ja mam pytanie jesli chodzi o te spotkania dla dzieci co ostatnio bylo. Tam sa same polki?
Bo w sumie nie mam daleko, a zawsze narzeczony moze mnie podrzucic. Zawsze to jakas mila odskocznia od zycia codziennego :/
Wszyscy tam moga przyjsc? Czy jest jakas granica wiekowa?
Jakby cos bylo w najblizszym czasie to dacie znac? ;];]
W ogole przepraszam jesli tak Was czasami zamecze tymi postami heh... wybaczcie. ;]
Czuje sie tu tak obco troche, nie znam angielskiego i o wiele rzeczy musze sie pytac.
Mianowicie.
Chodzi mi o to, ze Czy robilyscie sobie tu w Anglii cytologie badz jakies badania biustu lub tego typu rzeczy?
Chcialam sie zbadac i nie wiem za bardzo gdzie mam sie udac. Slyszalam cos, ze badania tego typu robi sie w jakiejs klinice planowania rodziny czy mozna isc normalnie do lekarza rodzinnego?
Czuje sie tu tak obco troche, nie znam angielskiego i o wiele rzeczy musze sie pytac.
Mianowicie.
Chodzi mi o to, ze Czy robilyscie sobie tu w Anglii cytologie badz jakies badania biustu lub tego typu rzeczy?
Chcialam sie zbadac i nie wiem za bardzo gdzie mam sie udac. Slyszalam cos, ze badania tego typu robi sie w jakiejs klinice planowania rodziny czy mozna isc normalnie do lekarza rodzinnego?
reklama
Elzu
Pandorka, super ze dziewczynka i ladne imie wybraliscie Gratulacje!
enigmaaa, ja jestem zapisana do lekarza rodzinnego GP, a ze mam ponad 25 lat to zapraszali mnie na cytologie (listownie) ale bylam w tym czasie w ciazy, a tutaj w ciazy nie robia, takze nie poszlam. Mysle, ze jak sie zarejestrujesz u lekarza i poprosisz o badanie to powinni Ci zrobic.
W takiej klinice planowania rodziny kiedys bylam ale tylko po tabletki antykoncepcyjne wiec nie wiem czy badania tez robia ale przynajmniej nie trzeba sie wczesniej rejestrowac, tylko przychodzisz w godzinach, w ktorych przyjmuja i juz. Ja wtedy chodzilam na longsith i bylo zawsze duzo ludzi, wiec jak otwierali o 18, to bylam zawsze pol godz wczesniej, a i tak czekalam w kolejce.. pewnie zalezy od dzielnicy.
Nasz health visitor wyslal nam list ze sa busy i sie moze wizyta przesunac w czasie.. a ja nie wiem ile malutki wazy (czyli jak przybiera na wadze) myslicie, ze moge z nim do GP isc na zwazenie?
enigmaaa, ja jestem zapisana do lekarza rodzinnego GP, a ze mam ponad 25 lat to zapraszali mnie na cytologie (listownie) ale bylam w tym czasie w ciazy, a tutaj w ciazy nie robia, takze nie poszlam. Mysle, ze jak sie zarejestrujesz u lekarza i poprosisz o badanie to powinni Ci zrobic.
W takiej klinice planowania rodziny kiedys bylam ale tylko po tabletki antykoncepcyjne wiec nie wiem czy badania tez robia ale przynajmniej nie trzeba sie wczesniej rejestrowac, tylko przychodzisz w godzinach, w ktorych przyjmuja i juz. Ja wtedy chodzilam na longsith i bylo zawsze duzo ludzi, wiec jak otwierali o 18, to bylam zawsze pol godz wczesniej, a i tak czekalam w kolejce.. pewnie zalezy od dzielnicy.
Nasz health visitor wyslal nam list ze sa busy i sie moze wizyta przesunac w czasie.. a ja nie wiem ile malutki wazy (czyli jak przybiera na wadze) myslicie, ze moge z nim do GP isc na zwazenie?
Podziel się: