reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Elzu serdeczne gratulacje!!! Niech sie Wam maluszek zdrowo chowa.
Malinka dentysta jest w ciazy za darmo w rok po urodzeniu rowniez...tyle , ze ciezko znalezc dentyste , ktory przyjmuje nowych pacjetow. Musisz troche pochodzic po przychodniach dentystycznych i popytac czy przyjmuja jeszcze nowych pacjetow.Jezeli trafisz na taka to musisz wypelnic folmularz na siebie, dziecko , meza i kogo tam jeszcze chcesz zarejestrowac. No i umawiasz sie na wizyte od razu.
U mnie znow kiepsko od srody jestem w szpitalu z Lenka na zmiany z mezem. Dostala sepsy znowu...:(...lekarze sa bardzo tym zaskoczeni, ze dwukrotnie ja przechodzi juz.Szukaja przyczyn robiac jej rozmaite testy:(...jest z nia lepiej bo antybiotyki dzialaja..ale strasznie boimy sie komplikacji:( Przeszla juz dwukrotnie sepse i zapalenie opon mozgowych :(

reklama
pandorka, a co to za spotkanie, bo ja nic nie wiem :)

ogloszenie.jpg

Spoko- będą następne! Już się Pandi o to postara ;-) i nawet na 99% będzie spotkanie mikołajkowe dla mamusiek z dzieciakami do 5go roku zycia ;-)

Elzu ptanie za 100pkt :) czy mialas moze robiona sesje zdjeciowa przed porodem i jak Julianek mial 7 dni?

Mysle, ze to ty :) Szukalam fotografa i natknelam sie na strone polskiej fotografki i przegladajac zdjecia natknelam sie na twoje. Sliczne sa i gratuluje wyboru, zaluje ze sama nie mam takich fotek :( przynajmniej wiem jak wygladasz :) Pozdrawiam wszystkich bo strasznie tu cichutko sie zrobilo!

Ostatnia edycja:
Elzu wlasnie doczytalam - urodzilas!:) GRATUULUJE!!! czas tak zasuwa...mialysmy sie spotkac, ale mialam ostatnio urwanie glowy, ..caly czas cos lub ktos;) moze w tym tyg nam sie uda>?

reklama
Witajcie.
Chcialam rowniez dolaczyc.
Jestem z Manchesteru, dokladnie M38 Little Hulton. Mieszkam tu od niedawna ok. 4 miesiace.
Mam corke 2,5 letnia. Nie mam tu w poblizu znajomych. Jedynie znajomi narzeczonego z ktorymi od czasu do czasu sie widzimy, ale to jednak nie to samo jak z innymi mamami spotkac sie od czasu do czasu.
Jest ktos moze z mojego rejonu badz cos w poblizu?

Do góry