reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Manchesteru

witam - melduje, ze juz wrocilismy do Man...:)za duzo tera nie moge pisac, bo mlody na cycku...ale te 10 dni w PL zaliczam do bardzo udanych:) Gracjan ochrzczony:)!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny,mam pytanko.Czy któraś z Was była tu u dentysty?Chodzi mi o to czy miałyście opiekę dentystyczną za darmo z racji urodzenia dziecka.Z tego co wiem to jest za darmo w ciąży i rok po urodzeniu dziecka.Macie jakieś doświadczenia z tym tematem?Proszę Was o odpowiedź.Pozdrawiam!

ogloszenie.jpg

reklama
malinka222 najlepiej zapytaj sie swojej midwife gdzie u ciebie w okolicy przyjmuja albo jak sie do tego zabrac, ja niestety nie wiem jak sie do dentysty zglosic, ostatnio to nawet sie dowiedzialam, ze do ginekologa potrzeba skierowania co jest absurdalne, tak wiec sorki ale nic wiecej mi do glowy nie przychodzi ale prawda jest, ze do 1 roku zycia dziecka ma sie dentyste za darmo.

Do góry