reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dokładnie czy na zakupki razem wyskoczyc czy na solarium jedna sie opala 2ga pilnuje dzieci.No i dzieciaczki lepiej sie rozwijaja jak maja kontakt z rówiesnikami

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny

Ja osobiscie nie lubie tego zatloczonego miejsca plus to czego sie tu naogladalam uczynilo mnie mala rasistka brrr
Witam w klubie .Jak przyjechałam do UK byłam bardzo pozytywnie nastawiona do wszystkich ale juz mi przeszło.Nie bede tego dokładniej komentowac bo dostane bana za rasizm.Ale czasem to rece opadaja..........

Hej, Befatka, doszla moja wiad na priv? Zakrecone jest to forum jakies i nie wiem, czy wyslalam... W razie czego, pisz na karolina-ang@wp.pl, tak bedzie mi latwiej :)))
Ja tez jade do Polski 26 sierpnia na 3 tyg i potem na tydzien do Rzymu (mam nadzieje, ze moj maly zniesie wloska pogode). Ale do tego czasu jeszcze troche nam zostalo... :)

Do uslyszenia!!

czesc kochane a raczej dobry wieczor:cool2:u nas oki,spacerki,obiadki itp,itd...powoli szykuje sie do wyjazdu do pl tzn uskuteczniam zakupy ubraniowe,narazie dla mojego Olika,potem pomysle o sobie i o mezu hehe:-D:-D
SYLWIA-a co planujecie niebawem powrot do polski?my narazie raczej nie:no:tez nie lubie Londynu,wolalabym na wsi mieszkac,cale zycie sie wychowywalam na wsi...tam jest zupelnie inaczej:tak:
BEFATKO-na ile jedziecie doPolski?

ala prace moj M znalazl na razie w fabryce pakuje pudla z plytami do tira, w miedzyczasie moze cos innego znajdzie:tak: na pewno na swieta nie pojedziemy bo urlopu nie dostanie:-:)-( najwyzej po swietach:sorry2:

AlaOli lecimy na miesiąc lub 2.Wszystko zalezy od mojego dentysty i ortodonty jak sie chłopaki dobrze zgrają i nie bedą wymyslac to moze juz po 5tyg bede wracac.A jak nie to ktos zginie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba

Hmmm nie wiem ile tam wytrzymam juz to widze jak mi babcie bedą marudzic na temat nocnika :cool:

oj befatka, befatka... :-D

a ja lubie londyn, i to w dodatku od pierwszego wejzenia :-D
pewnie, tak jak wszczedzie, zalezy w jakich warunkach/otoczeniu sie mieszka, jakis sie ma znajomych i jaki zywot prowadzi ;-)

Paryz to mnie dopiero denerwowal i ciagle tylko eurostarem zwiewalam pod kanalem bo tu najlepsza zabawa pod sloncem:tak:;-)

Befatka, a gdziez to safari jest?

tez do PL planujesz powrot?

MrsF- bardzo podaba mi sie Londyn a raczej jego centrum:-D:-D:-DAle mnie zczaiłas hehehe.;-)
Teraz mieszkam troche na wygnajewie i wszedzie mam daleko w sensie metro ,pociągi itd.ale za to w spokojniejszej okolicy. No i masz racje do znajomych mam dosc daleko i jak ktos nas odwiedza to tylko w weekendy :(
O mniejszym miescie myslelismy bardziej pod kontem kupna domu jakby nie patrzec im dalej od Londynu tym taniej.Przynajmniej tak mi sie wydaje.Na dzien dzisiejszy nie zaprzątam sobie tym głowy bo dopiero w przyszłym roku mamy zamiar sie porozglądac i ewentualnie zacząc działac.Mam nadzieje ze do tego czasu uda nam sie juz dozbierac na wkład własny.
Moja kuzynka mieszka w Szkocji i bardzo nas namawia zielono piękna okolica 5 minut samochodem do morza i swierze powietrze ale troche sie obawiam bo czesto nie jestem w stanie zrozumiec szkotów którzy ,,szeleszczą'' do mnie swoim normalnym tempem.Masakra :-D:-D:-D

A to jest Zoo safari koło mnie Świerkocin woj lubuskie
ZOO Safari Świerkocin - Witamy w jedynym w Polsce ogrodzie zoologicznym typu safari
a to Park Dinozaurów
Park Dinozaurów. Leśna ścieżka edukacyjna. Nowiny Wielkie.

A Ty kochana widze tez wybywasz do Pl na dłuzszy czas.Mam nadzieje ze Dzemikowi spodoba sie ojczyzna mamusi.Buziaki :-) i dla małego Gadułki równiez

Ostatnia edycja:
Nie zrozumcie mnie zle, sa tutaj ladne miejsca. Okolica w ktorej mieszkam tez jest ladna tylko jakas nie chec mam do Londynu. Moze tak to tak jak Ala wychowywalam sie na wsi i wole ciche miejsca. w dodatku pracuje w samym centrun wiec te codzinne tulaczki meterm troche mnie dobijaja no ale coz nie mozna miec wszystkiego. Koniec marudzenia :) trzeba sie cieszyc z tego co sie ma.
Powrotu do PL nie planuje, moze na emeryture...
Wczoraj mialam USG i moje malenstwo jest cale i zdrowe, juz sie nie moge doczekac ....
Moja mama przyjezdza w poniedzialek i idziemy robic zakupy dla maluszka.
Co bralyscie ze soba do szpitala?

reklama
Sylwia no to swietnie z malenstwem wszystko ok.Wstaw jakis suwaczek to nie bede sie co chwile pytac w którym tyg jestes :-D:-D:-D
Popros mame niech Ci przywiezie z PL takie gatki poporodowe z siatki i nakładki do karmienia z aventu-jak dla mnie rewelacja

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.