reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a gdzie sie wszytskie podzialy?
nik nic nie pisze...
ja nadal ma laptopa w naprawie. zakichane wirusy mnie jedza...
jeszcze 8 tyg i ide na macierzynskie, juz nie moge sie doczekac,
ostatnio w pracy wszyscy mnie draznia.

milego dnia x

reklama
czesc kobitki...wczoraj wybylam na caly dzien do parku z moim synkiem i kolezanka i jej corcia,ale super bylo,na trawce lezelismy troszke na placu zabaw potem w kawiarence na lodach i kawce:tak:w sobote robimy grila a w niedzielke wypad nad morze na caly dzien:tak:
SYLWIA-to fajnie ze jeszcze 8 tyg i wolne...mam nadzieje ze laptop szybko naprawia:tak:

witam, my juz w Preston i mieszkamy ze znajomymi, poki co bedziemy mieszkac razem, Kondzio niedlugo dostanie swoj pokoj:-) poza tym taniej i jest weselej:-DKonrad bardzo dobrze sie tu czuje, pierwsza noc przespal bez zarzutu:-)jeszcze tylko kilka rzeczy trzeba dokupic i bedzie luzik, podoba nam sie tutaj bardzo, miasto fajne, wszedzie blisko:tak: pozdrawiam dziewczyny:*:*

ADA-no to super ze wszystko w porzadku,i z e dobrze wam tam....odzywaj sie czasami...a jak tam z praca?wszystko pozalatwiane?

Hej, ja mieszkam na Jubilee (to dokladnie posrodku Edmonton Green i Bush Hill Pk). Nie mam zadnych znajomych Mam (tzn. mam, ale nigdzie w poblizu) - w zwiazku z czym na spacerki latam sama :-( Fajnie byloby nawiazac kontakt z innymi Mamusiami w okolicy :)

Ja jeszcze dwa tygodnie będę mieszkać w Highgate, a potem się przeprowadzamy w okolice Southgate.

Hej mommy -d to do mnie w sumie nie masz tak daleko moze sie spikniemy na spacerek.Ja jeszcze 2 tyg jestem w Londynie później lece do Pl na miesiąc lub dwa tez jestem sama.Odezwij sie na PW.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki
Ada to super ze jestescie zadowoleni ja tez mysle zeby w przyszłosci dac noge z Londynu do jakiegos innego miasteczka.
A ja powoli nastawiam sie psychicznie na wyjazd do PL w sumie to mi sie bardziej nie chce niz chce;-):-D:-DZwłaszcza ze mój kochany bedzie z nami tylko kilka dni :-(No ale cóz damy rade.Chyba........:confused:

Czesc dziewczyny

ja tez jak bym tylko mogla to bym uciekla z Londynu. niestety nie jest to takie proste :(
Ale mysle ze do przyszlego roku jak juz maluszek sie urodzi coz zdecydujemy.
Szczerze to nie wiem ci ludzi fascynuje w Londynie. Ja osobiscie nie lubie tego zatloczonego miejsca

ale za to polozne sa tu mile i dzisiaj lece na usg zobaczyc swojego maluszka :)

milego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
jak mi sie maluszek urodzi i podrosnie to tez sie z wami umowie :)
normalnie ciezko bez znajomych a maz to nie to samo nie? zawsze milo pogadac z jakas mama i wymienic sie doswiadczeniami. juz nie moge sie doczekac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.