reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc...
MRSF-dzieki za podpowiedz:-)to na dlugo do Polski wybywacie,ale fajnie wam,tylko pozazdroscic:tak:a skad z Pl jestescie?aa i jak ci sie tutaj zyje i pracuje?
SYLWIO-dziekuje bardzo,pomoglas mi troszke,jak cos to bede pytac,na razie jeszcze nie planujemy,ale kiedys napewno,tym bardziej ze powrotu narazie nie planujemy:no:fajnie ze mama ci pomogla w zakupkach...no tez nie dziwie sie ze mama nie chce wracac,ma dobra prace domek,super:-)
BEFATKO-jak tam juz w Polsce?milego pobytu zycze:happy:

reklama
Ala- jak juz wczesniej pisalam kiedy sie tylko zdecydujecie na kupno badz masz jakies watpliwosci to pisz na pw ja chetnie Ci jakies namiary dam badz przy kawie tez mozemy to obgadac :).

Dzisiaj przyjechala do mnie kolezanka z 2letnia coreczka z Bristolu, jak weszla do mieszkania i jak juz je wycalowalam to ona mi powiedziala ze rano zauwazyla ze mala ma ospe. ja za telefon do mamy ktora jest polozna i okazuje sie ze ciezarnie w pierszym i trzecim trymestrze nie powinny miec kontaktu z ta choroba. Dla upewnienia zadzwonilam do swojej poloznej i...
nie moge z domu wychodzic i czekac jak mi przyjda do domu pobrac krew tak wiec jestem uziemiona. nie ukrywam ze troche sie denerwuje. brrr
mam nadzieje ze u was kochane weekend mija milo
caluski i do napisania

czesc kochane...u nas wekend spokojnie minal,mielismy znajomych,gotowanie grilowanie..fajnie bylo.zisiaj brat moj z Pl wrocil,dwa tygodnie byl,pogadalismy sobie rano popijajac kawke:tak:obiadek juz mam podszykowany,pranie sie pierze...
SYLWIO-ojej nie ciekawa ta sytuacja z ta ospa,mam nadizeje ze wszystko bedzie w porzadku,trzymam kciuki,i dziekuje za pomoc,chetnie skorzystam,jak bede potrzebowala,no i pewnie fajnie bedzie sie spotkac i przy kawce pogadac..dziekuje kochana.jak cos bede pisac do Ciebie:happy2:no widzisz suwaczki dzialaja bez zarzutu:-p

Czesc kobietki chciałabym do Was dołaczyc wprawdzie mamusia jeszcze nie jestem ale mam nadzieje ,ze niedluga zostane pozdrawiam

witam - calkiem ciekawe te torciki i pewnie pyszniutkie :)

Miska79- witamy, ja tez jescze mama nie jestem ale mam nadzieje ze za 8 tyg moj maluszek bedzie chcial sie ze mna przywitac.
a Ty jestes w ciazy czy planujesz? co porabiasz?

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Sylwia nie jeszcze nie jestem mamą ale od wrzesnia zaczynamy starania wiec mam nadzieje ze niedlugo juz tak .To u Ciebie juz prawie koncówka i juz bedziesz miała dzidzie przy sobie ,czy znasz płeć dziecka??? bo słyszałam ,ze w niektórych szpitalach nie mówią .I jak ogólnie samopoczucie przed porodem ??pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.