reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczyny
Zaglądam do Was czasem ale tak mi jakos natchnienia ostatnio brakuje na pisanie.
Ala to Ty stara FALUBAZKA jestes !!!:-D:-D:-D:-DJa jestem z drugiej strony barykady (STAL)Gorzów Wlkp:-D:-D:-D:-D:-D
Ala strasznie przykre to co piszesz:-(Oby jakism cudem kuzyn wrócił do zdrowia.
Ja ma 2letniego bratanka w szpitalu juz 3 tyg ma paciorkowca:-:)-(Ze tez zawsze sie jakies dziadostwo przypałęta.
Sorki dziewczynki ze tak na szybko .
Ja tez jade do PL 27sierpnia na miesiąc lub 2 nie chciałabym na tak długo ale zobaczymy jak bedzie.Musze porandkowac z dentystą i ortodontą no i małej badania chce porobic.Jakos to bedzie ale bede bardzo teskniła za J. bo on zostaje :-(Nienawidze sie z nim rozstawac nawet na kilka dni zwłaszcza ze tak mało czasu spedzamy razem.:sorry2:
Sorki ze tak na szybko i tylko o nas ale jak jest tak fajnie na dworku to szkoda mi czasu na kompa a wieczorami padam na pysk.

Sylwia w fajnej okolicy mieszkasz bardzo lubie Alexandra Palace no i masz gdzie spacerowac bo park jest fajny.Mój chłopak kiedys pracował na Muswell Hill

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Sylwia
Kiedys mieszkałam na Edmonton Green jakies 20min busem od Wood Green.Teraz mieszkam na Enfield Highway.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Ala-Oli - i tu sie walsnie pojawia problem ze spotkaniem, ja pracuje w centrum wiec w domu jestem dopiero na 7 a w soboty to jedyny czas aby z mezem posiedziec wiec jak juz male sie urodzi to bede miala czas w tygodniu sie spotkac :).
fajnie ze masz kogos kto ma dzieci wpodobnym wieku. ja tutaj po mimo 6 lat nie mam znajomych z dziecmi wiec teraz jest mi ciezko bo nawet nie ma z kim pogadac i dla tego zapisalam sie do tego forum :)

Befatka - ja na Enfield zawsze do kina jezdze :) a moj maz tam opony wymienia. mamy tam jakies 20 min samochodem. :)
i jak ci sie mieszka na Enfield

Czesc kochane...wczorajszy wypad do zoo udal sie nieziemsko,bylo wspaniale,wszystkie zwierzeta swiata,nawet weze ktorych nie cierpie,ale w terarium wygladaly super:tak:karuzele,lody,a jak do domku dotarlismy to mylsalam ze padne na ryjek ze zmeczenia:-pdzisiaj spacerkek,i z kolezanka jestem umowiona:tak::happy2:
BEFATKO-czesc,naprawde traszne to ze takie malenstwo musi cierpiec,jeju mam nadzieje ze wyjdzie z tego...no tak ja stara FALUBAZKA heh,jezdzilam na zuzel,uwielbiam do dzisiaj:tak:to my sasiadki jestesmy w Polsce:tak:ja tez jade do PL we wrzeniu na dwa tyg,tez musze dentyste zaliczyc i to koniecznie:tak:

SYLWIA-no rozumiem oczywiscie...ale kiedys musimy zorganizowac jakies spotkanko z dzieciaczkami i wszystkie mamuski z londynu,te co juz sie znamy:tak::happy2:

oto pare zdjec z wycieczki do londynskiego zoo:happy2:

Załączniki

• bbbbbbbbbbbbb.JPG
    bbbbbbbbbbbbb.JPG
    78,1 KB · Wyświetleń: 26
  • njnjnjnjnjn.jpg
    njnjnjnjnjn.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 29
Ala ale Wam dobrze fajnie w tym zoo.Jak bede w PL to juz sie umówiłam z rodzicami i jedziemy do Zoo Safarii blisko mnie jest i Park dinozaurów więc troszke sie poszwendamy.Mój pracuje prawie w kazdą niedziele wiec w Londynie nie bardzo nam sie chce gdziekolwiek wychodzic.
Ale ten Swiat mały :-D:-D:-DJa tez smigałam na żużel jak bede w PL to moze tez sie wybiore :tak:
Sylwia wiec zapraszam na kawe przy okazji wymiany opon:-D:-D:-DOgólnie mieszka mi sie dobrze mamy tu dosc duzy dom ,fajny ogród jak na ang. warunki.(przynajmniej tak mi sie wydaje;-))Tylko nie ma Shopingu porządnego a na Enfield do tego duzego to mi sie nie chce z małą jechac.Zakupy zazwyczj robimy raz na tydzien wiec jezdzimy własnie tam blizej kina do Sainsburego lub Morissona.Ogólnie okolica dosc spokojna i czysta choc tubylcy narzekają ze kilka lat temu było fajnie a teraz coraz wiecej bandziorów i włamów.W porównaniu do Edmonton Green jest duzo spokojniej.
A no i musze dodac ze jestem tu cholernie samotna:zawstydzona/y::-(na EG było dosc duzo polek,PL sklep wiec siłą rzeczy zawsze sie kogos spotkało a tu jestem sama jak palec.Jestem zwierzęciem stadnym wiec czesto mnie to dołuje
Oki uciekam bo młoda własnie oczka otworzyła :tak::-):-):-):-)
Miłego dnia kobitki

Ala - no swietnie zdjecia z wyprawy
Ja juz sie nie moge doczekac jak bede chodzic na spacery z dzieciatkiem i wycieczki.

Befatka- chetnie sie spotkam na kawke ale jak juz urodze bo puki co to mnie goni .

Jak juz wczesniej a Ala pisalysmy ze musimy sie kieds wszystki umowic na kawe :)
Ja tez jestem an Muswell Hill sama wiec wiem jak to jest

Zlapalam ostatnio (tzn moj komputer) wirusa i teraz mam problemy z internetem. jutro moze mi go w pracy informatycy naprawia.

Czy ktoras z was moze mi powiedziec jak zainstalowac suwaczki. ja mam dwa ale nie wiem jak to zrobic na tej stronie :(

Milego popoludnia kobietki

no i ja jeszcze na chwilke,wrocilam od kolezanki,bylismy w parku a potem na kawce u niej,Olek sie wyszalal,teraz bawia sie z moim mezem,zaraz kapanie i luzik
SYLWIO-wejdz w szybkie menu,potem panel uzytkownika i edytuj sygnature i tam wklej link suwaczka i zapisz,powienno byc dobrze:tak:
BEFATKO-no to fajne tez atrakcje w polsce sa...koniecznie kiedys w niedalekiej przyszlosci jak poznamy sie wszystkie lepiej musimy zorganizowac takie spotkanko:tak:

reklama
witam dziewczynki nie macie w planach jakiegoś spotkania??? jestem z Emi u rodziców na wakacjach i chętnie byśmy gdzieś wyskoczyły:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.