reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczyny
Zaglądam do Was czasem ale tak mi jakos natchnienia ostatnio brakuje na pisanie.
Ala to Ty stara FALUBAZKA jestes !!!:-D:-D:-D:-DJa jestem z drugiej strony barykady (STAL)Gorzów Wlkp:-D:-D:-D:-D:-D
Ala strasznie przykre to co piszesz:-(Oby jakism cudem kuzyn wrócił do zdrowia.
Ja ma 2letniego bratanka w szpitalu juz 3 tyg ma paciorkowca:-:)-(Ze tez zawsze sie jakies dziadostwo przypałęta.
Sorki dziewczynki ze tak na szybko .
Ja tez jade do PL 27sierpnia na miesiąc lub 2 nie chciałabym na tak długo ale zobaczymy jak bedzie.Musze porandkowac z dentystą i ortodontą no i małej badania chce porobic.Jakos to bedzie ale bede bardzo teskniła za J. bo on zostaje :-(Nienawidze sie z nim rozstawac nawet na kilka dni zwłaszcza ze tak mało czasu spedzamy razem.:sorry2:
Sorki ze tak na szybko i tylko o nas ale jak jest tak fajnie na dworku to szkoda mi czasu na kompa a wieczorami padam na pysk.

Sylwia w fajnej okolicy mieszkasz bardzo lubie Alexandra Palace no i masz gdzie spacerowac bo park jest fajny.Mój chłopak kiedys pracował na Muswell Hill

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Sylwia
Kiedys mieszkałam na Edmonton Green jakies 20min busem od Wood Green.Teraz mieszkam na Enfield Highway.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Ala-Oli - i tu sie walsnie pojawia problem ze spotkaniem, ja pracuje w centrum wiec w domu jestem dopiero na 7 a w soboty to jedyny czas aby z mezem posiedziec wiec jak juz male sie urodzi to bede miala czas w tygodniu sie spotkac :).
fajnie ze masz kogos kto ma dzieci wpodobnym wieku. ja tutaj po mimo 6 lat nie mam znajomych z dziecmi wiec teraz jest mi ciezko bo nawet nie ma z kim pogadac i dla tego zapisalam sie do tego forum :)

Befatka - ja na Enfield zawsze do kina jezdze :) a moj maz tam opony wymienia. mamy tam jakies 20 min samochodem. :)
i jak ci sie mieszka na Enfield

Czesc kochane...wczorajszy wypad do zoo udal sie nieziemsko,bylo wspaniale,wszystkie zwierzeta swiata,nawet weze ktorych nie cierpie,ale w terarium wygladaly super:tak:karuzele,lody,a jak do domku dotarlismy to mylsalam ze padne na ryjek ze zmeczenia:-pdzisiaj spacerkek,i z kolezanka jestem umowiona:tak::happy2:
BEFATKO-czesc,naprawde traszne to ze takie malenstwo musi cierpiec,jeju mam nadzieje ze wyjdzie z tego...no tak ja stara FALUBAZKA heh,jezdzilam na zuzel,uwielbiam do dzisiaj:tak:to my sasiadki jestesmy w Polsce:tak:ja tez jade do PL we wrzeniu na dwa tyg,tez musze dentyste zaliczyc i to koniecznie:tak:

SYLWIA-no rozumiem oczywiscie...ale kiedys musimy zorganizowac jakies spotkanko z dzieciaczkami i wszystkie mamuski z londynu,te co juz sie znamy:tak::happy2:

oto pare zdjec z wycieczki do londynskiego zoo:happy2:

Załączniki

• bbbbbbbbbbbbb.JPG
    bbbbbbbbbbbbb.JPG
    78,1 KB · Wyświetleń: 23
  • njnjnjnjnjn.jpg
    njnjnjnjnjn.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 26
Ala ale Wam dobrze fajnie w tym zoo.Jak bede w PL to juz sie umówiłam z rodzicami i jedziemy do Zoo Safarii blisko mnie jest i Park dinozaurów więc troszke sie poszwendamy.Mój pracuje prawie w kazdą niedziele wiec w Londynie nie bardzo nam sie chce gdziekolwiek wychodzic.
Ale ten Swiat mały :-D:-D:-DJa tez smigałam na żużel jak bede w PL to moze tez sie wybiore :tak:
Sylwia wiec zapraszam na kawe przy okazji wymiany opon:-D:-D:-DOgólnie mieszka mi sie dobrze mamy tu dosc duzy dom ,fajny ogród jak na ang. warunki.(przynajmniej tak mi sie wydaje;-))Tylko nie ma Shopingu porządnego a na Enfield do tego duzego to mi sie nie chce z małą jechac.Zakupy zazwyczj robimy raz na tydzien wiec jezdzimy własnie tam blizej kina do Sainsburego lub Morissona.Ogólnie okolica dosc spokojna i czysta choc tubylcy narzekają ze kilka lat temu było fajnie a teraz coraz wiecej bandziorów i włamów.W porównaniu do Edmonton Green jest duzo spokojniej.
A no i musze dodac ze jestem tu cholernie samotna:zawstydzona/y::-(na EG było dosc duzo polek,PL sklep wiec siłą rzeczy zawsze sie kogos spotkało a tu jestem sama jak palec.Jestem zwierzęciem stadnym wiec czesto mnie to dołuje
Oki uciekam bo młoda własnie oczka otworzyła :tak::-):-):-):-)
Miłego dnia kobitki

Ala - no swietnie zdjecia z wyprawy
Ja juz sie nie moge doczekac jak bede chodzic na spacery z dzieciatkiem i wycieczki.

Befatka- chetnie sie spotkam na kawke ale jak juz urodze bo puki co to mnie goni .

Jak juz wczesniej a Ala pisalysmy ze musimy sie kieds wszystki umowic na kawe :)
Ja tez jestem an Muswell Hill sama wiec wiem jak to jest

Zlapalam ostatnio (tzn moj komputer) wirusa i teraz mam problemy z internetem. jutro moze mi go w pracy informatycy naprawia.

Czy ktoras z was moze mi powiedziec jak zainstalowac suwaczki. ja mam dwa ale nie wiem jak to zrobic na tej stronie :(

Milego popoludnia kobietki

no i ja jeszcze na chwilke,wrocilam od kolezanki,bylismy w parku a potem na kawce u niej,Olek sie wyszalal,teraz bawia sie z moim mezem,zaraz kapanie i luzik
SYLWIO-wejdz w szybkie menu,potem panel uzytkownika i edytuj sygnature i tam wklej link suwaczka i zapisz,powienno byc dobrze:tak:
BEFATKO-no to fajne tez atrakcje w polsce sa...koniecznie kiedys w niedalekiej przyszlosci jak poznamy sie wszystkie lepiej musimy zorganizowac takie spotkanko:tak:

reklama
witam dziewczynki nie macie w planach jakiegoś spotkania??? jestem z Emi u rodziców na wakacjach i chętnie byśmy gdzieś wyskoczyły:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.