reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bawcie sie laski wysmienicie
:elvis: byleby nie bylo tam zadnych kierownikow ha ha ha

nie polamcie tylko zgrabnych nozek :-)

jesli o spotkanku z dzieciakami mowa to
ja tez sie pisze na spotkanko z dzieciakami
bo stesknilam sie za Wami przeokrutnie!!!!!!!!
ja sie tam dostosuje czasowo
a jesli moge tylko cosik o miejscu to super by bylo w jakims parku
tym bardziej ze sie lato w koncu robi;)

reklama
sorki laski za moj humor;-)Bylo milo,ale ......... moj podlu nastroj nie pozwolil sie wyluzowac sorki,nastepnym razem(jak bedziecie chialy jeszcze ze mna wyjsc) bedzie lepszy

Evoska kochana gratuluje fasolki:tak:;-):tak::-) a spotkac cchemy sie za tydzien w piatek na plazy w lodnynie:-D buzka

ide spac bo glowa mi peka:dry:

Evosiu a to nas zaskoczylas GRATULACJE ZAFASOLKOWANIA!:-)
jak sie czujesz?

Maxin i inne dziewczyny prosimy o focie ze spotkanka:tak:

dziewczyny dziekuje za impreze bylo super, pisze sie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Maxin zycie nie zawsze jest tak jak chcemy, i na pewno MASZ z nami chodzic:tak::tak::tak::tak::tak:
Evoska grarulacje fasoleczki no no , GRATULACJE:-):-):-):-)

WITAMY WSZYSTKICH SERDECZNIE!!!
Ja oraz moja coreczka Weronika szukamy mam z okolic greenford w londynie.My dopiero co wprowadzilismy sie w te okolice i nie mamy towarzyszy do spacerkow:mam nadzieje,ze jakas mamcia sie tu znajdzie:)))
pozdrawiamy goraco!!!!!!!!!

witam na forum
jest jedna mama kasiulmatula tez mieszka na greenford ma corcie ok.1.5 roku tylko troche dawno sie nie odzywala, a ja jestem z west drayton ale zanm te okolice troche tam mieszkalam

ja dzis umieram,choroba mnie rozlozyla

dzieki za trowarzystwo ,milo bylo poznac nowe laski pozdrowienia dla Sylwi i Karoliny:-)
sorki za jakosc fotek,ale nie mam sily je podrasowac a to fotki z telefonu

laskiam0.jpg

narolkachip9.jpg

dziewczynypz5.jpg

Dziewczyny widac ze swietnie bawilyscie sie:-)takie usmieszki na twarzy.Fotki extra jeszcze wiecej wiecej chce!:happy:

reklama
hej hej
dzieki za gratulacja
upsss ale ze mnie baba nawet sie nie pochwalilam
ale paseczek robi swoje i bystre oczka Maxinki;)
skarbie nie handrycz sie taka piekna i odjazdowa mama nie powinna miec zlych nastrojow;)
ciesze sie ze bawilyscie sie przednio
ja sie pisze na rolki po...porodzie he he heeeee

ps wygladalyscie cudnie!!!!!
ps2 czuje sie cudnie i juz rosne;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.