reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja w niedziele nie moge:no: ale innym raem na pewno,sam chce sie tam wybrac w przyszly tyg.wiec jak ktos ma chcec to w patek mozemy sie umowic:tak:

dziewczyny to moze zorganizujemy w przyszly piatek 10.08.2007r wlasciwie pogoda nie jest nam potrzebna bo to pod dachem jest tam sztuczne slonce ja juz robie liste:-)

:-)PLAŻA O2:-)
10.08.2007 Piątek

Maxin+ Natalka
Maja+Marta

Mamuska-to jak dziewczyna bardziej pasuje w przyszlym tyg to wybierzmy sie w przyszlym tyg co? jak jest wiecej mamus jest bardzo fajnie:-), dopisuj sie kochana do listy ;-), a tak a propo dlaczego nie widzialam cie na mamach z UK:dry:prosze do nas szybciutko dolaczyc

NOOO SUPERASNIE :tak: nas tez prosze dopisac :tak:tylko mam pytanko czy daloby sie we wtorek srode czwartek lub niedziele ????:sorry:oczywiscie jak byscie daly rade ???bo ja niestety do pracki :sorry:no ale piatek tez by sie dalo ,najwyzej wczesniej sie zmyje :rofl2:

:-)Dziewczyny zycze udanej imprezki!:-)

Mamuska 79 wlasnie nie widzialysmy cie na Mamy z UK zapraszamy na watek glowny;-)widze ze ty z leytonstone jezdzialam tam do pracki do klubu Q :happy:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.