reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maja-fotasy superasne mi sie podoba to miejsce..
evoska-kobito!!! gratuluje zafasolkowania!!!pelnia szczescia w waszej rodzinie a synal bedzie mial towarzystwo..zycze zdrowka...!!!

reklama
Maja piękne miejsce, rozumię ze to jest po prostu taka sztuczna plaża :happy:, Martusia słodziuko wyszła, widzę, że podobało się jej:-)

Evoska GRATULACJE fasolki:-)

hihihi Olis nie pokazalam:no: ale co na nia patrze to zrywam boki jajcar z ciebie;-)

ja niewiem czy dojade w piatek na plaze zalezy jak sie bede czula,a chce sie wykurowac bo jedziemy do Izusi,nie moge sie doczekac jak ja poznam i jej rodzinke:tak:

maxin-super bedziesz miala szanse zwiedzic miasteczko i poznac cala rodzinke superasno:))jedziecie cala rodzinka i na caly weekend czy jeden dzien-pozdrow ja od nas serdecznie

Olis jedziemy na weked cala rodzina:tak:juz widze nas gadajace jak najete,bobasy bawiace sie a faceci przy grilli i piwku gadaja o samochodach:-D:-D:-D

cholera w ten piatek nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ale moze na nastepne sie zalapie;)
Simone zabiera nas w podroz 3 dniowa nie wiem gdzie???????

dzieki laski za zyczenia i cieple slowa czuje sie cudnie
jakbym tak w ciazy byla juz od dawna hi hi hi hi

ps super foty
pokazcie to z murzynem he he he znajac Olis jajcare musi byc odlot!!!!

sorki laski,ale tez nie dam rady z wami sie spotkac ,musze jechac do banku zalatwoc karte,mozemy sie umowic na za tydzien co wy na to?

hej, widze że dużo osób rezygnuje... szkoda ale rozumiem :tak: mam nadzieje że następny piątek wypali :-). Ja jak narazie będę rzadko zaglądać bo awaria z netem :-(, w piątek wieczorem skocze do kafejki internetowej sprawdzić co tam u Was :tak: .... A jutro jak tylko pogoda to ide się opalać :tak:, Bąbele lubi spać na powietrzu :-)
pozdrawiam cieplutko

reklama
ja tez chetnie sie dowiem co gdzie i kiedy:tak:
mam teraz wolne od zuzi wiec z sama emi byloby mi wygodniej przyjechac na spotkanko
oby pogoda sie poprawial :)
EVOSKA ja rowniez gratuluje serdecznie:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.