reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
niestety zada z nas nie zabrala aparatu wiec kapa bo fotek nie mam za duzo jedynie te z mojego telefonu a fatalnej kopi:zawstydzona/y:

szkoda moze nastepnym razem

evoska ciesze sie ze fasolinka dobrze sie rozwija,na pewno bardzo bardzo sie cieszycie,ciekawe co szykuje sie dla Rocca,brat czy siostra???buzka w peporek

reklama
Witajcie,
mam pytanko: czy wiecie gdzie jest jeziorko w którym można się kompać...
Koło szpitala Whipss Cross jest super park z jeziorkiem ale niestety nikt w nim nie pływa :-(, a w taką pogode jak dzisiaj to grzech nie popluskać się, a pewnie i dzieciaki mieli by frajde....
Buziaki

Witajcie,
mam pytanko: czy wiecie gdzie jest jeziorko w którym można się kompać...
Koło szpitala Whipss Cross jest super park z jeziorkiem ale niestety nikt w nim nie pływa :-(, a w taką pogode jak dzisiaj to grzech nie popluskać się, a pewnie i dzieciaki mieli by frajde....
Buziaki

Hampstead Heath - tam sa trzy jeziorka do kapieli (damskie, meskie i mieszane;-)), tylko w taka pogode to tam pewnie tlumy:tak:
a ja tez mieszkam niedaleko ciebie, w Walthamstow:-)

hej!!!
dziewczyny bardzo dziekuje za spotkanie rolkowe :-D bylo bardzo fajnie :-)

bylismy wczoraj z moim M i Marta na plazy w O2 mysle ze moja marta jest za mala ale wiekszym dzieciom napewno bedzie sie podobalo :tak:zalacze fotki abyscie zobaczyly sobie jak to wyglada;-)

EVOSKA- Gratuluje fasolinki napewno w domu sama radosc super ze czujesz sie dobrze i ja zaraz za maxin caluje w pepolek:-D

nie wlasnie nie jest na powietrzu to jest dobre jak za oknem leje deszcz:-), po prostu plaza ale dla starszyc dzieci fajnie bo tancza przy muzyce z trenerami i bawia sie jak szolone w tym piachu:tak:sa pilki napoje dostepne wszystko for free:tak: lezaki dla rodzicow:tak:

Maja swietne to miejsce:tak:ciekawa jestem czy u nas cos takiego jest?:happy2:ale Brian mialby radoche juz go widze!

reklama
kobitki dzieki za fajna zabawe i mile towarzystwo!!!
bylo wesolo!!!!
fotki hmm..cudne
dzieki bogu albo dzieki maxin ze nie pokzalas tej foty z murzynem:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.