reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny a ja na disco nie dam rady ale na nastepne spodkanie JA TEZ CHCE!
A i do siebie zapraszam jak macie ochote wpasc!:tak:

reklama
Ale macie sie superasnie :-)wybawcie sie tez za mnie :tak:hmmmm nastepnym razem lece z wami chocby to mial byc piatek:-pNo co zawsze mozna zle sie poczuc i ni isc do pracy prawda :-p:laugh2:

a ja mam pytamko co do takiedo dziennego spotkanka moze bysmy sie gdzies wybraly??? proponuje plaze w The O2 arena czyli w greenwich ten wielgachny namiot :blink:ponoc dla dzieciakow frajda no i duuzzo miejsca:-) osobiscie jeszcze nie bylam ale wybieramy sie tam tez na wieczor filmowy :-)
a to link The O2 - Special Events
a moze ktoras z was tam juz byla ??? poprosze o wrazenia :tak:

kallusia pewnie ze sie wybawily za ciebie,a ja myslam,ze idziesz tak sie cieszylam ze cie zobacze

a o tej plarzy wlasnie P od Olis na mowli i chcialysmy sie tam wybrac z Maja i Olis wiec mozemy zebrac ekipe i sie umowic ja jestem chcetna:tak:

witajcie,
ciekawie brzmi pomysł kallusia, chętnie bym do Was dołączyła bo o dyskotekach mogę zapomnieć, nie mam z kim zostawić Bąbelka, odwiedziny rodziców już się skończyły :-(. ,

hej !!!
dziewczyny jest piekna pogoda moze bysmy sie wybraly na plaze my planujemy w niedziele z moim M moze jescze jest ktos chetny w ta niedziele byloby super takie BB rodzinki:-) piszcie co o tym myslicie
kallusia swietny pomysl

hej...
co do spotkanka niedzielnego to my nie damy rady???
mama jest i wszyscy maja wolne wiec mozna csio zwiedzic
ale pisze sie na inne dni z checia tez bym to zobaczyla!!!

a co do spotkanka piatkowe to nie wiem wczym wystapie:-D:-D:-D,maujnia super ze bierzesz kolezanke zawsze bedzie razniej!!!!

Ja Tez Sie Zastanwial,ale Chyba Ubiore Spodenki Zielone I Podkolanowki Baile Do I Koszulke Na Luzie Aby Bylo Wygodnie:-d

reklama
maxin-spodenki to dobry pomysl w razie wywrotek:-D kurcze ja nigdy nie jezdzilam na rolkach ale bedzie ubaw :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.