reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc Maja:-)
Jak widac spania nie masz, ale nie dziwotka ta tez mialam ciezkie:baffled:
Nasze wspolne spotkanie normalnie super, zdjecia sa przeslicze:tak: dzicizczki sa po prostu slodkie i wasze brzuszki tak samo:tak: po prostu zjesc was, nas wszystkich

hej!!!

anulka- z przykroscia stwierdzam ze nie zrobilam fotki twojemu Lukaszkowi :-(, ale nadrobie na nastepnym spotkaniu:-D

dziewczyny super bylo Was poznac i miło pogadać i pośmiać się!!
Anulka - śliczną masz córeczkę, a jaka silna i mocno trzyma główkę:szok: , a Łukaszek jaki sympatyczny i jak się fajnie bawił z dziewczynkami :-)
Maxin jaka śliczna twoja Natalka!! wyrośnie na piękną kobietkę jak jej mamusia
Majka dzieki wielkie za zdięcia, bardzo jesteś sympatyczna
Evoska wesoła jesteś bardzo, synek bedzie cały czas roześmiany :-D
Magda świetną masz córeczkę, taka żywa, ja juz już się nie mogę doczekać jak moja będzie tak biegać po parku
Kalusia bardzo jesteś miła i wesoła,

dzieki za przyjęcie do grona nowej forumowiczki :-p

szkoda że musiałam wcześniej wyjść, następnym razem posiedzę dłużej, już się nie mogę doczekać

Moja Krystynka bardzo się cieszyła na nowe ciocie i koleżanki :-)

I wszystkiego najlepszego dla Oleńki z okazji 2-miesięcznicy :tak:

reklama
Witam pierogowe ciazowki i nie tylko!:-)
Dziewczyny bardzo sie ciesze ze moglam was poznac, bardzo tego potrzebowalam, bylo mi naprawde milo i juz nie moge doczekac sie nastepnego spotkanka!
Aneczko caluski dla Olenki!

Majeczko zdjatka piekne, aaaa...co ty robisz ze masz taka piekna cere?

Maxin Natka jest cudowna, smiechotka taka , caluski dla baka!
Kalusia wygladasz pieknie!
Evoska kochaniutka odezwij sie, zyjesz? Ciaza ci sluzy, mam nadzieje ze wszystko ok!Caluski dla brzuchala!

Posylam gorace pusiolki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.