reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja jestem za, ale jak z Evka znowu zajdziemy w ciaze to fundusze szlak trafia bo cale przezremy ;) (mmmm przejemy :-D )
Ale to fakt, trzeba znalesc miejsce pod dzieciaki a nie pod mamy :-p

reklama
hej !!!!

ale sie usmialam jestescie niesamowite a dyzurny to juz w ogole he he:-D

toola- bez daty nie dam rady bo take fotki robi moj aparat tak jest ustawiony a juz ich nie mam w apoaracie chyba ze mozna jakos w programie przerobic ale ja nie wiem a rozdzielczosc dopasowalam do forum bo tylko takie wchodza, ale moge ci np na maila przeslac takie jak robilam albo jeszcze wieksze wyslij mi swoj mail ok :tak:

podoba mi sie pomysl z klubem jakby co to ja tez sie pisze i na spotkanie przyszle tez :tak: , mamuski ktorym nie pasuje POSK z powodu dojazdu, dajcie propozycje gdzie moglybysmy sie spotkac zebysmy mogly poznac wszystki mamuski:tak: z dzieciaczkami , byloby super:happy:

pozdrawiam

Hehe szkoda ze nie moglam tego zobaczyc i posmiac sie z wami ale przynajmniej psty poczytam naprawde aparatki z was hehe:-D

witam .
jestem mama 7 miesiecznej nicoi, mieszkamy na hanwell - jezeli mieszaksz blisko i masz ochote, czas ...itp na wspolny spacer z dziecmi to zapraszam gg 4564247

Majeczko prosze o fotki na adres: olajankowska@o2.pl, usunac sie nie da chyba ze wezmiesz w paincie pedzelek i domalujesz, ale to nic moze sie uda skadrowac

KTO JESZCE ROBIL ZDIECIA PRZYZNAC SIE!!

ja sie pisze na klub zwariowanych mam, wybierzemy sobie prawozadnego prezesa co bedzie przeganial kazdego bezdzietnego w promieniu 1km od naszej siedziby,

najfajniej byloby znalezc miejsce gdzie jest plac zabaw a obok mozna usiasc i kupic jakies zarelko :laugh2:

(moja jeszcze spi :szok: )

Dziekujemy z Krystynka za komplemenciki, przekaze coreczce wszystkie cieple slowa
justyna123 nie mam pojecia gdzie jest hanwell :baffled: zielona jestem z topografii londnu, ale mieszkam na greenfordzie, jak to blisko to chetnie sie spotkam

Hehehe dobre jestescie z tym klubem :-) Ale widze mialyscie ubaw z Panem prezesem. Sie biedny przejal ze porody moze odbierac :laugh2: Co do klubu to jestem za, moge nawet kanapki robic :-D
No i na nastepne spotkanko sie pisze. Moze zabralybysmy dzieciaczki do kafejki przy ktorej jest miejsce do zabawy dla dzieciaczkow. Ja znalazlam cos takiego, jest tez tam oddzielone miejsce dla dzidziusiow :-)
Children's parties – Great food, great fun! The Blue Kangaroo, Chelsea
Co wy na to? Niekoniecznie to i w tym miejscu ale moze cos w tym stylu :confused:

hej!!!!

Anetko- to jest swietna stronka idealna dla naszego klubu he he i wiem gdzie to jest bardzo blisko mieszkam tego miejsca:-),

dziewczyny wypowiadajcie sie czy wam sie podoba:tak:

Toola- skarbie ja tu pisze do ciebie na glownym watku ze chba zapomnialas a tymczasem ty juz przygotowana i czekasz na fotki zaraz ci wysle :tak: :-D

pozdrawiam

Witam moje kochane forumowiczki!
Urszulka teraz spi, staruch w Paryzu a ja laba!
Ostatni jakos zdarza mi sie to czesciej,mhhh..ciekawe dlaczego:confused:

Evoska ty tak dziolcha nie lataj z tym brzuchem, proponuje spacerowac tak bedzie lepiej dla ciebie i baka i nie stresuj sie tak, bedzie dobrze, najwazniejsza jestes teraz ty a reszta sie jakos ulozy. Jezeli chodzi o syna to czekaj zastanowie sie..............Odpowiedz brzmi-nie dziekuje:-)Ostatnio Tomek do mnie wyskoczyl z pytankiem "a moze juniorek" no to ja mu na to "a moze palnij sie w leb":-DZgadaliscie sie czy co?!
A pusiolek kochanie to jest calusek, moja siostra tak mowila jak byla malutka, byl jeszcze molonik(makaron), usiadaj(usiadz), ciosac(czesac), dziwetta(lyzeczka):-DNiezle co!!!

Kalusiu wygladasz jak sloneczko w pelni i martwisz sie swoim wygladem!
Nie martw sie na zapas kochana, musialabys mnie zobaczyc po porodzie!
Kazda kobieta po takim wysilku nie wyglada jak Pamelka Anderson w dzien nagran Slonecznego patrolu, nie mowie ze bedzie latwo, z poczatku bedziesz sie zastanawiac czy klasc sie spac czy pomyc naczynia, nie bedziesz myslec o wygladzie! Ale stopniowo jak juz wpadniesz w ten rytm, wypracujesz go sobie z dzidzia to juz bedzie luz i bedziesz piekniec i piekniec, zreszta samo to ze zostaniesz mamusia sprawia ze piekniejesz w oczach! Gorace caluski dla ciebie!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.