reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fotki ze spotkanka super! Widac ze sie dobrze bawilyscie :-) No i wygladacie rewelacyjnie mamuski :laugh2: a dzieciaczki macie przeslodkie :tak: :-D

reklama
hejka
odzywam sie poslusznie he he he ;)
u mnie spoko ja tylko biegam i biegam he he he
dziewczyny co tu duzo mowic
takie spotkania dobrze nam robia
ja tylko zaluje ze tak krotko;)
bo spotkanie raz na 2 miesiace nie zaspokaja moich potrzeb;)
chcialam poznac kazda mama i z kazda porozmawiac ale ...
nie jest to realne - mimo mojej usmiechnietej buzi strapien
mam nielada ale to juz sie niebawem skonczy;)))
dlatego dziekuje Kallusi i Maxince za wsparcie duchowe
i z serca plynace zrozumienie - uwielbiam Was ah!
Maxinka - wygladasz cudnie - ja nie wiem jak Ty to robisz ???
Sex????? czy cos innego masz w rekawie he he he moja ksiezniczka rosnie jak na drozdzach - mam nadzieje ze zglodniala po powrocie do domku????
Mamcie masz cudna - pozdrow prosze - wyglada przeslicznie i ma super osobowosc - sciskam Was obie
Kallusia - ja wiedzialam ze z Ciebie to wariat taki jak ja - super z Ciebie laska - super masz brzusio i co najlepsze dzielimy te sama pasje - jedzonko he he he he ps. czy zjadlas lazanki?????;)
Majkus - wybacz bo nie mialysmy czasu na nasze wspolne pieszczoty
(chodzi mi tu o ploteczki i usciski jak zawsze bylysmy sobie bliskie i jestesmy) szkoda ze mam tak malo czasu - napewno jak urodzimy bedziemy znow spedzaly ze soba wiecej czasu jak zawsze;))
ciaza Ci sluy wygladasz slicznie - troszke przybralas - Martusia lapie tluszczyk;)))
nie moge sie doczekac aby zobaczyc Martuske, Juleczke i mojego szkaraba
Madziolek - piekna z Ciebie mama - nie daleko pada jablko od jabloni
coreczka przesliczna - podziwiam Cie za oddanie i milosc do dzieciatka - przemysl sprawe synka he he he (zartowalam);)
Tola - Krystynka Twoja to Aniol!!!!! chyba Ci z piersi cuowne jakies mleko plynie bo to nieprzyzwoite miec tak grzeczne dziecko, bardzo sympatyczna jestes - czekam na nastepna dawke opowiesci sutkowych;)
Anulka - Twoja Olenka podobnie jak Krystynka Anioleczek, jadla by tylko cyca i lezakowala he he he Lukaszek utalentowany - przemyslcie sprawe tanca towarzyskiego - oj bedzie rwal kobialki z parkietu bedzie!!!!
Pozdrow synka od cioteczki - nastepnym razem zorganizujemy spotkanko na swiezym powietrzu to dzieci sie beda mogly wyganiac - zwlaszcza te starsze - piekny chlopczyk w mamusie sie wdal;)

caluje Was i sciskam wszystkie mocno
dozo pewnie jak ja juz sie rozdwoje;)))
dziekuje za mile chwile
pa

Swietne fotki ze spotkania dziewczyny!!!Musialo byc milo.Jak ja Wam zazdroszcze tych spotkan.Mam nadzieje ze na nastepnym i ja bede :tak:

Dziewczyny wygladacie pieknie!!!Evosiu widze ze Rocco nie bedzie malutki :) Slicznie wygladasz kochana.Sciskam cie mocno bardzo.

Maju jak brzuszek ci urosl!!!Pieknie wygladasz.Ciaza ci sluzy :-)
Kallusiu a u ciebie to tez juz chyba finisz.Sliczny brzusio :-)

Maxin ty i twoja mama jestescie bardzo pieknymi kobietami.Widac po kim odziedziczylas urode.
Wogole powtorze sie ale wszystkie jestescie super laski :-)

I widze ze byla tez kolezanka do zabaw dla Julci.Pewnie sa w podobnym wieku:-D
Dziewczynki modle sie zeby nastepne spotkanie mi pasowalo.A raczej mojemu mezowi.Ojjj tak mi sie marzy Was poznac....

No nic.Co bedzie to bedzie.Na ktoryms spotkaniu w koncu uda mi sie byc :-D

Uciekam.pa
Dozobaczenia - mam nadzieje ;-)

Dziewczyny ogladam wasze zdjecia i normalnie tak zaluje ze nie mieszkam blisko was albo wy blisko mnie:hmm:
lecz mam nadzieje ze kiedy sie spotkamy:-)
Zdjecia sa cudowne dzieciaczki przeurocze:happy:mamusie takie zadowolone.
No i trzy ciezarowki jak wy kwitnaco wygladacie!poprostu az lezka mi sie kreci w oku sliczoty:happy2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Przykre Jest To Ze Nie Mozemy Sie Wszystkie Razem Spotkac Hmmmm
Jakos To Trzeba Zorganizowac;)))

DZIEWCZYNY ZAPOMNIALYSMY O DYZURNYM:elvis:
HE HE HE
:szok: JAK NAS ZOBACZYL PAN PREZES POSK
TO ZACZAL SZUKAC PLANU EWAKUACYJNEGO NA WYPADEK JAKBY COS SIE WYDAZYLO HE HE HE :-D

A PRZY OKIENKU ODBIORU JEDZENIA BYLA WIADOMOSC:
'OSOBY KTORE BEDA UZYWALY WULGARNYCH SLOW ZOSTANA WYPROSZONE PRZEZ DYZURNEGO'
'W SOBOTY I NIEDZIELE NIE PODAJEMY PIEROGOW MIESZANYCH BO JEST ZAMIESZANIE,

HE HE HE HE
NO TO NA TYLE
PA

Racja Evoska, pan prezes to byl zakrecony jak ruski sloik, nie moga byc 3 panie w zaawansowanej ciazy bo on ma plan ewakuacjny tylko dla jednej hihi. pozatym nie nalezymy do klubu a on nie chce lamac prawa bo jest prawozadny

czy ktos jeszcze ma fotki?? bo wydawalo mi sie ze wiecej bylo aparatow:-)

Maju a czy mozna zdiecia od ciebie dostac w lepszej rozdzielczosci i bez daty? chetenie bym sobie wydruknela kilka do albumiku

a tak pozatym to juz bym sie znowu spotkala :tak:

niby slonce swieci ale zimne juz te poranki sie zrobily, wybieram sie na zakupy po jakies cieplejsze ciuszki dla Krystynki bo to letnia dziwczyna, cale zycie miala lato!!

a no wlasnie pan prezes bym niezly,rozbawil mnie na maxa,to tylko nasi rodacy sa zdolni do takich rzeczy
och wesolo bylo

dziekuje w moim i Ntalki imieniu za mile slowa

ja jestem jak najbardziej za nastepnym spotkaniem moze za dwa trzy tygodnie co wy na to???????POPATRZMY MOZE ZA JAKIMS KLUBEM DLA BOBASOW I DZIECI,JA SIE ROZEJRZE jak cos znajde dam cynk

a za rok mozemy zorganizowac moze wypad do ZOO LATEM ALBO NAD MOZE DO BRIGHTON!!!!!DOWIEDZIMY ANYE:-)

Czecho Laseczki !!!
Wiecie co, to ze na roznych forach zdarzaja sie wariaci to slyszalam , ale w zyciu bym sie nie spodziewala ze tyle aparatek jest na naszym :-D

Maxin wygladasz SUPER !!!Faktycznie to chyba ten sexik:-D !!! A Natalka OJOJ trudno wam bedzie ja chowac przed kawalerami :-D
Majus twoj brzusio robi sie coraz pokazniejszy :happy: Z Martusi to tez kawal babeczki bedzie :tak: Wygladasz pieknie :tak:
Evoska no co ja tu sie bede rozpisywac (zeby mnie pan duzurny z sali membersow nie usunal :-D )Trafil swoj na swego :-D Jestes naprawde niezla wariatka, i dzieki za rozladowanie moich stresow porodowo -sutkowych :-D
Toola Krystynka jest cudna,to jak sie usmiecha do wszystkich jest cudne :tak: i jest taka spokojna :-)
Anulka Lukasz to niezly gagatek :-) i poczekaj problemow z dziewczynami to on miec nie bedzie :tak: ,Olusia sliczna i tez taka spokojna jak Krystynka normalnie ANIOLECZKI :tak:
Madzia Cora sliczna :-) no i jak wy to robicie ze tak super wygladacie ???

Mamuski Jak wy to robicie ze macie tak cudne dzieciaki i same wygladacie tak promiennie :tak: Ja to chyba jak zombi bede wygladac :eek: No i te wasze dzieciakim, czy wy przed tym spotkaniem jakies srodki uspokajajace czyy cos dajecie:confused: no tyle dzieci i kazde takie spokojne i cudne, JEJU jak Julka bedzie rozdarta to ja w szpitalu podmienie :-D
Jeszcze raz dzieki za wszystkie rady i porady, mam nadzieje ze tych skurczy nie przegapie :-D

reklama
Maxin - super pomysl!!!!!
mysle ze z tym klubem to masz racje, powinnysmy w ogole sobie zorganizowac taki klub matki - oplacac skladki i miec fundusz na kanapki jak sie spotkamy
musimy to obgadac nastepnym razem he he he
buzka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.