hejka
odzywam sie poslusznie he he he
u mnie spoko ja tylko biegam i biegam he he he
dziewczyny co tu duzo mowic
takie spotkania dobrze nam robia
ja tylko zaluje ze tak krotko
bo spotkanie raz na 2 miesiace nie zaspokaja moich potrzeb
chcialam poznac kazda mama i z kazda porozmawiac ale ...
nie jest to realne - mimo mojej usmiechnietej buzi strapien
mam nielada ale to juz sie niebawem skonczy
))
dlatego dziekuje
Kallusi i
Maxince za wsparcie duchowe
i z serca plynace zrozumienie - uwielbiam Was ah!
Maxinka - wygladasz cudnie - ja nie wiem jak Ty to robisz ???
Sex????? czy cos innego masz w rekawie he he he moja ksiezniczka rosnie jak na drozdzach - mam nadzieje ze zglodniala po powrocie do domku????
Mamcie masz cudna - pozdrow prosze - wyglada przeslicznie i ma super osobowosc - sciskam Was obie
Kallusia - ja wiedzialam ze z Ciebie to wariat taki jak ja - super z Ciebie laska - super masz brzusio i co najlepsze dzielimy te sama pasje - jedzonko he he he he ps. czy zjadlas lazanki?????
Majkus - wybacz bo nie mialysmy czasu na nasze wspolne pieszczoty
(chodzi mi tu o ploteczki i usciski jak zawsze bylysmy sobie bliskie i jestesmy) szkoda ze mam tak malo czasu - napewno jak urodzimy bedziemy znow spedzaly ze soba wiecej czasu jak zawsze
)
ciaza Ci sluy wygladasz slicznie - troszke przybralas - Martusia lapie tluszczyk
))
nie moge sie doczekac aby zobaczyc Martuske, Juleczke i mojego szkaraba
Madziolek - piekna z Ciebie mama - nie daleko pada jablko od jabloni
coreczka przesliczna - podziwiam Cie za oddanie i milosc do dzieciatka - przemysl sprawe synka he he he (zartowalam)
Tola - Krystynka Twoja to Aniol!!!!! chyba Ci z piersi cuowne jakies mleko plynie bo to nieprzyzwoite miec tak grzeczne dziecko, bardzo sympatyczna jestes - czekam na nastepna dawke opowiesci sutkowych
Anulka - Twoja Olenka podobnie jak Krystynka Anioleczek, jadla by tylko cyca i lezakowala he he he Lukaszek utalentowany - przemyslcie sprawe tanca towarzyskiego - oj bedzie rwal kobialki z parkietu bedzie!!!!
Pozdrow synka od cioteczki - nastepnym razem zorganizujemy spotkanko na swiezym powietrzu to dzieci sie beda mogly wyganiac - zwlaszcza te starsze - piekny chlopczyk w mamusie sie wdal
caluje Was i sciskam wszystkie mocno
dozo pewnie jak ja juz sie rozdwoje
))
dziekuje za mile chwile
pa