reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anetka to zdrowka zycze,szkoda ze nie bedziesz nastepnym razem sie pewnie pojawisz.A jak masz hcec mozemy sie do parku wybrac,na privw wysle ci moj numer to sie zdzwonimy;-)

jak juz nie moge sie doczekac jak was zobacze i poznam nowe dziewczyny:happy:

reklama
hej laski

juz jutro nowe spotkanko a jeszcze nie ma zdjec z poprzedniego, troszke sie ociagalam ale juz wklejam, wiele nie ma bo bylysmy pochloniente rozmowa;-) , i z przykroscia stwierdzam ze Bety nie uwiecznilam a szkoda tak slicznie wygladala juz z widocznym brzuszkiem:-)
no to wklejam......

Jak zawsze kobietki slicznie wygladacie,na pierwszym zdieciu moge zapytac kto jest,bo TWARZYCZKA MI NIEZNANA???

Kobietki mam nadziej,ze mimo tej okropnej pogody pojawicie sie na spotkaniu,ja walsnie przygotowuje sie do wyjscias,pakowanie,butelki,jedzonko,dla Natki:-)

do zobaczenia w POSKU:tak: :tak: :tak:

hejka
nie spalam zbyt dobrze buuuuu
ale juz sie ubieram - bede o 11.00
buziaki dozo

DZIEN DOBRY WSZYSTKIM

tak maxin to kalusia:-) , zapomnialam dodac sliczna z niej mama i piekny Juleczka ma domek, Ara z Marcelkiem ktory byl bardzo grzeczny i ja (tez bylam grzeczna:-D ), byla jeszcze Beta ale nie zrobilam jej fotki:-( , a dzis bede juz sie zbieram i jednak nie pada jeszcze nie wiem czy jest cieplo, ale chyba tak tak wyglada:-) , buziaki i dozobaczenia napewno bedzie nas duzo mamusiek pa pa

Czsec dziewczyny;-) Bardzo sie ciesze ze bylam na naszym spotkaniu, bylo po prostu super, chetnie pojawie sie na nastepnych, tylko musimy ustalic gdzie i kiedy

Kobietki och jak bylo wesolo i milusnie na spotkaniu:-)
Anulka twoja olusia jest kochaniutka i tak grzeczna,Lukaszek to fajny pogodny chlopak,a ty bardzo sympatyczna dziewczyna:-D
Kallusia jestes bombowa babka,super bylo sie razem posmiac,brzuszek sliczny ,a ty kwitnaco wygladasz
:-)
Toola rowniez bylo milo cie poznac,bardzo sympatyczna dziewczyna jestes ,a Krystynka to aniolek i taka radosna.
Majeczka moj skarbie ciebie to zawsze super widziec i tak sie usmiac,rozumiemy sie bez slow,Martusia ma piekny domek,a ty wygladasz uroczo.
Evoska ty duszo towarzystwa,smieszka z ciebie kochana,Rocco dlugi chlopczyk bedzie,Natalka nie ma jeszcze kawalera jak bedzie zainteresowany to czemu nie,mozemy ich spiknac,hi,hi,hi.Wygladasz slicznie i prosze sie tak nie martwic,wszystko sie ulozy i remon w koncu sie skonczy
Magda twoja ksiezniczka to zywiol,ruchliwa i slotka dziewczynka,a ty laska ze hohoho

Czekam z nieciepliwoscia na kolejne spotkanie,tak milo pogadac z wami:-) :-) :-)

Ale wam fajniutko, ze moglyscie sie poznac i pogadac ;-) Echhhh nastepnym razem musze byc na bank :tak:
Pozdrowionka Londkowe Mamuski i Dzieciaczki :-D

reklama
hej kobitki!!!

Ja jak wrocilam do domku to przespalam sie chwilke 2godz:-D, a teraz nie moge cos spac i postanowilam pokazac fotki z bardzo udanego spotkanka:tak:.

Kalusia- pieknie wygladasz i bardzo pogodnie super bylo cie znowu zobaczyc

Evoska- Rocco ma piekny domek, mamusi apetyt dopisuje wszystko na swoim miejscu tylko tak dalej:-D

Anulka- milo bylo cie poznac, masz sliczna coreczke i sympatycznego synka :-)

Toola- fajnie ze sie poznalysmy, a Twoja Krystynka to prawdziwy aniolek taka spokojniutka i grzeczna

Magda- Twoja coreczka to prawdziwy zywial pewnie za mama:-D, super bylo was poznac:-)

Maxin- super ze znowu sie spotkalysmy Natalinka taka piekna i jak pieknie rosnie, ale u was uroda to rodzinne:tak: , masz na mnie niesamowicie pozytywny wplyw, i bardzo lubie Twoje towarzystwo:-) , i fakt rozumiemy sie bez slow:-D

pozdrowienia dla pozostalych uczestnikow spotkania:-) i dla pana prezesa:-D

dziewczyny czekam na nastepny termin spotkanka buziaki pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.