reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez bede, ja tez :tak: A gdzie tam sie spotykamy w holu? Bo ja w POSK-u to bylam ale lata temu ;-)
Maxin78 a jak ty bedziesz jechac, jak metrem Picadilly to moze bysmy sie razem wybraly bo ja bede wsiadac na Manor House :-)

reklama
spoko Anetka mozemy sie umowic ,o ktorej bede wsiadac do metra i w ktorym wagonie i bede czekac;-)
toola to adres:238-246 King Street, Hammersmith, London W6 0RF.
jak dojechać do POSKu?
metro: Ravenscourt Park (District), Hammersmith (District, Hammersmith & City, Piccadilly),
autobusy: 27, 190, 267, 290, 391, H91, N67, N97.

hejka
Maja mnie uprzejmie poinformowala ze sobota to 30 wrzesnia
a nie 1 pazdziernika
oficjalnie potwierdzam obcnosc;)))

30.09.2006 11.00 POSK
Evoska & Rocco

dozo

Czesc Toola ja jestem z Hayes'u, to jest nie daleko greenford'u-mozna sie jakos umowic-co ty na to?:tak:

Maxin78 no to sie jeszcze dokladnie umowimy przed sobota :-) Ale sie ciesze na spotkanko, juz nie moge sie doczekac :tak:

Super !!! Niezla grupka sie nam szykuje :-) Im wiecej tym weselej ;-)
Ja bede na 100% chyba ze zaczne rodzic :-D
Kallusia + Julka

Ojej, a ja tez bym chciala...
Ale nie uda mi sie w ta sobote:-(Moj mezczyzna ma wreszcie wolne po dlugim czasie i cos juz dla nas zaplanowal na ten dzien...

reklama
Z przykroscia zawiadamiam, ze cos mnie rozlozylo. Od 2 dni temperatura 39, fatalnie sie czuje, bola mnie wszystkie miesnie :sick: :-( Cos mi sie wydaje, ze to moze byc grypa :-( No i niestety jak mi nie przejdzie do soboty, to nie bede mogla przyjechac na spotkanko :no2: :sad:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.