reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny, na przyszla sobote to i ja sie pisze. tradycyjnie w POSK'u? moze jak ostatnio o 11?? :happy:

reklama
ja jutro nie moge, ale na pewno jestem za tydzien :D
evoska, mozesz na mnie liczyc jak cos :confused: i tym razem sie nie wymiguj :-)

Jakfajnie nowe mamuski sie rwoniez dolaczyly,super,witam Toola ,Anetka(ja mieszkam niedaleko bo kolo wood green,wiec jak masz ochote i czas w tygodniu to chetnie poznam nowa mamuske,Pati jest cukte starsza od mojej stokrotki,ale pewnie dobrze sie dogadaja,hi,hi,hi
Maxin78 Haha Pati to Patryczek :-) ale rzeczywiscie ma buzke jak dziewczynka. Dzis pani w sklepie tez spytala ile lat ma coreczka ;-) Jestem bardzo chetna na spotkanko i zapoznanie naszych stokrotek :tak: My czesto chodzimy na plac zabaw do Finsbury Park :tak:
Co do spotkanka z mamusiami z Londka to ja niestety w ta niedziele nie moge, ale przyszla sobota jak najbardziej, no i godz. 11 tez pasuje :happy:

wow przyszla sobota to 1 pazdziernika na 2 tyg przed porodem mnie w miasto ciagacie he he he bede na 100% o 11 w POSKu
potwierdzam moja obecnosc - i nie robic mnie w bambuko bo od teraz juz mnie na necie nie bedzie chyba do po porodzie
buzki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.