reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny!
Toola ja tez dopiero teraz znalazlam ten watek :tak: Wczesniej bywalam na lutowych dzieciaczkach, bo nasz Pati wlasnie w lutym sie urodzil.
Tez chetnie spotkalabym sie z Wami :-) Moze nastepne spotkanko gdzies w okolicach centrum, zeby kazdy mial blisko :tak: My mieszkamy na Manor House i POSK to praktycznie druga strona miasta :-(
Pozdrowionka dla wszystkich mam i maluszkow!!!

reklama
Ja tez sie pisze na spotkanko :-) jest mi obojetnie gdzie :-) choc wydaje mi sie ze POSK to dobre miejsce :tak: no i mozna zjesc PIEROGI i SCHABOSZCZAKA :rofl2: mmmmmmm ale jak co to podajcie miejsce i czas :tak:

hejka
ja moge w niedzielke rano albo od poniedzialku do piatku 10.00 do 15.00
czy komus pasuje ta niedziela??????
piszcie laseczki

dziewczyny maxin chciala bardzo przyjsc na spotkanko moze za tydzien bysmy zrobily spotkanko i moze w sobote

Mnie wsio jedno :-) jak dla mnie to moze byc i jutro i za tydzien ;)
Ale co wy na to? gdzie sie wszystkie laseczki podzialy??

reklama
Hek kochaniutkie wrocilam juz do domku,jak mio.Widze,ze szykuje sie kolenje spotkanie tez na pewno nie omine,najbardziej pasowalo by mi na przyszla sobote!!!!!
Jakfajnie nowe mamuski sie rwoniez dolaczyly,super,witam Toola ,Anetka(ja mieszkam niedaleko bo kolo wood green,wiec jak masz ochote i czas w tygodniu to chetnie poznam nowa mamuske,Pati jest cukte starsza od mojej stokrotki,ale pewnie dobrze sie dogadaja,hi,hi,hi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.