reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja sie pisze chetnie - ale wolalabyms sie spotkac wczesniej niz o 13tej
mi pasuje 10ta lub 11ta w ta sobote

anulka nie pytaj tylko masz byc i tyle!!!!

Maxinka szkoda ze Cie nie bedzie!!!!

reklama
anulka99 pisze:
dobry wieczor  ;) A czy moze sie dolaczyc nowa mama z dwojgiem dzieci??

pewnie, zapraszamy :D im nas wiecej tym lepiej :D

maxin, nooo :( kiedy sie spotkamy :(

dziewczyny, to umowmy sie na 11 w takim razie i kto:
ara + marcelek
maja + fasolka martusia
evoska + rocco
anula_+ dwojka dzieci

malo nas ;)

no i okazalo sie ze tylko na pisaniu sie skonczylo
nikt nie potwierdzil hmmm szkoda
to kiedy to spotkanko ?
moze w tygodniu???
14tego w czwartek??? czy przyszla sobota jesli Wam bardziej weekend pasuje???
buziaki

spotkanie sie oodbylo i jak zwykle bylo przesympatycznie. szkoda ze nas tak malo bylo.
evoska :* szkoda ze nie przyszlas :(

No wlasnie Evoska jaka szkoda, ze nie przyszlas :-[

Ale bylo naprawde fajnie, kameralnie ale milusio i smacznie ;D Nawet Kallusi udalo sie trafic do POSKu - brawo!!! MAJA wyglada przeslicznie, no a Marcelek bije wszystkie rekordy: w zyciu jeszcze tak pogodnego dziecka nie widzilam!!!!! Na pewno ma to po mamie. Rozsylal usmiechy a potem niby nic sobie usnal ;D Wszystkim ciezarowka zycze takich kochanych szkrabow!

Anulka99 niestety gdzies przepadla i tez sie nie pojawila -szkoda :-[

Czesc dziewczyny bardzo was przepraszam ale jak zwykle sobie cos zaplanuje to co innego musi wszystko to zepsuc-ja nie moge robic planow.... nie bylo mnie bo musialam zapisa Lukasza do szkoly polskiej no i dzisiaj byly zapisy... mam nadzieje ze moze nastepnym razem sie uda.... pozdrowionka ;)

z tymi spotkaniami to sie porobilo
glupio mi bo z tego wszystkiego to zle zrozumialam
zazwyczaj duzo osbo sie pisze a potem nikt nie potwierdza
tak jak ostatnio na spotkanie przyszly 3 osoby Maja Beta i Ja
bylo cudnie ale.....im wiecej tym lepiej he he he a mialo wtedy byc 8 osob he he he

uwazam ze powinny byc ustalone zasady - jak spotkanie ma byc np 15go lipca to rano kazdy powinien potwierdzic i wtedy wiadomo czy sie odbedzie czy nie ok koniec filozofowania

to kiedy nastepne???????

NO WALSNIE KIEDY NASTEPNE,JA BEDE W ANGLI 23 WRZESNIA WIEC HCETNIE BYM NA NASTEPE SIE WYBRAL Z NATKA
WIEC KIEDY???????????
BUZKA

reklama
hej dopiero znalazlem ten watek!

czy znajdzie sie miejsce dla mamy z 4 miesieczna coreczka, bardzo potrzebuje z kims pogadac.

Kiedy i gdzie sie spotykacie?

pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.

spi.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.