- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A
ara
Gość
anulka99 pisze:dobry wieczor A czy moze sie dolaczyc nowa mama z dwojgiem dzieci??
pewnie, zapraszamy im nas wiecej tym lepiej
maxin, nooo kiedy sie spotkamy
dziewczyny, to umowmy sie na 11 w takim razie i kto:
ara + marcelek
maja + fasolka martusia
evoska + rocco
anula_+ dwojka dzieci
malo nas
no i okazalo sie ze tylko na pisaniu sie skonczylo
nikt nie potwierdzil hmmm szkoda
to kiedy to spotkanko ?
moze w tygodniu???
14tego w czwartek??? czy przyszla sobota jesli Wam bardziej weekend pasuje???
buziaki
nikt nie potwierdzil hmmm szkoda
to kiedy to spotkanko ?
moze w tygodniu???
14tego w czwartek??? czy przyszla sobota jesli Wam bardziej weekend pasuje???
buziaki
A
ara
Gość
spotkanie sie oodbylo i jak zwykle bylo przesympatycznie. szkoda ze nas tak malo bylo.
evoska :* szkoda ze nie przyszlas
evoska :* szkoda ze nie przyszlas
B
Beta
Gość
No wlasnie Evoska jaka szkoda, ze nie przyszlas :-[
Ale bylo naprawde fajnie, kameralnie ale milusio i smacznie ;D Nawet Kallusi udalo sie trafic do POSKu - brawo!!! MAJA wyglada przeslicznie, no a Marcelek bije wszystkie rekordy: w zyciu jeszcze tak pogodnego dziecka nie widzilam!!!!! Na pewno ma to po mamie. Rozsylal usmiechy a potem niby nic sobie usnal ;D Wszystkim ciezarowka zycze takich kochanych szkrabow!
Anulka99 niestety gdzies przepadla i tez sie nie pojawila -szkoda :-[
Ale bylo naprawde fajnie, kameralnie ale milusio i smacznie ;D Nawet Kallusi udalo sie trafic do POSKu - brawo!!! MAJA wyglada przeslicznie, no a Marcelek bije wszystkie rekordy: w zyciu jeszcze tak pogodnego dziecka nie widzilam!!!!! Na pewno ma to po mamie. Rozsylal usmiechy a potem niby nic sobie usnal ;D Wszystkim ciezarowka zycze takich kochanych szkrabow!
Anulka99 niestety gdzies przepadla i tez sie nie pojawila -szkoda :-[
A
anulka99
Gość
Czesc dziewczyny bardzo was przepraszam ale jak zwykle sobie cos zaplanuje to co innego musi wszystko to zepsuc-ja nie moge robic planow.... nie bylo mnie bo musialam zapisa Lukasza do szkoly polskiej no i dzisiaj byly zapisy... mam nadzieje ze moze nastepnym razem sie uda.... pozdrowionka
z tymi spotkaniami to sie porobilo
glupio mi bo z tego wszystkiego to zle zrozumialam
zazwyczaj duzo osbo sie pisze a potem nikt nie potwierdza
tak jak ostatnio na spotkanie przyszly 3 osoby Maja Beta i Ja
bylo cudnie ale.....im wiecej tym lepiej he he he a mialo wtedy byc 8 osob he he he
uwazam ze powinny byc ustalone zasady - jak spotkanie ma byc np 15go lipca to rano kazdy powinien potwierdzic i wtedy wiadomo czy sie odbedzie czy nie ok koniec filozofowania
to kiedy nastepne???????
glupio mi bo z tego wszystkiego to zle zrozumialam
zazwyczaj duzo osbo sie pisze a potem nikt nie potwierdza
tak jak ostatnio na spotkanie przyszly 3 osoby Maja Beta i Ja
bylo cudnie ale.....im wiecej tym lepiej he he he a mialo wtedy byc 8 osob he he he
uwazam ze powinny byc ustalone zasady - jak spotkanie ma byc np 15go lipca to rano kazdy powinien potwierdzic i wtedy wiadomo czy sie odbedzie czy nie ok koniec filozofowania
to kiedy nastepne???????
M
maja33
Gość
ja tez sie pisze na nastepne sptkanko
reklama
toola
Fanka BB :)
hej dopiero znalazlem ten watek!
czy znajdzie sie miejsce dla mamy z 4 miesieczna coreczka, bardzo potrzebuje z kims pogadac.
Kiedy i gdzie sie spotykacie?
pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
czy znajdzie sie miejsce dla mamy z 4 miesieczna coreczka, bardzo potrzebuje z kims pogadac.
Kiedy i gdzie sie spotykacie?
pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: