reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wojowniczanka- na ta cytryne to uwazaj bo cytrusow sie nie powinno jak sie karmi. Poza tym zadne smazone ani wzdymajace tupu groszek kapusta. Ale pozniej to powoli juz mozesz jesc. Fajnie ze pokarm ci sie pojawil.

reklama
Mi ze slodkiego to sie bardzo chcialo biszkoptow tych malych okraglych i zwyklych herbatnikow;) noo zapomnialam wlasnie o tych cytrusach i wzdymajacych;)

Pewnie ja nie mam nic przeciwko tylko teraz to ja mam katar wiec lepiej zeby mala sie nie zarazila.

Ja biszkopty tez jadlam, duzo inki z mlekiem, duzo wody mineralnej.

Hej dziewczyny :)
Co do diety to ja specjalnie nie wczytywałam się w lektury co wolno, a co nie wolno. Jadłam z rozsądkiem i starałam się zdrowo jeść :)
Byliśmy dzisiaj na ważeniu- 7,72 kg :) Czyli wszystko ok :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.