- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jusia- to jak zmierzysz to napisz i ciekawe czy wyzszy od Majki ona to dopiero po tacie idzie bo on ma 198cm
W ogole moj ukochany sprawil mi meeega radosc. Jedziemy w niedziele do Pl ale
Sie ciesze nikt w Pl nie wie hehehe ale beda miel miny a przedwczoraj mama mowila zebym przyleciala teraz na pare dni noo a wiadomo ile kosztuja bilety na ostatnia chwile..
Bo wczoraj jego mama sprawila mi mega przykrosc;(( niech tylko cos bedzie gadala jak pojedziemy to Maje nadal bedzie tylko na skype ogladac! A napewno bedzie te swoje moraly pierniczyc np o tym ze mam isc do pracy lub jak ubieram i karmie mala itp;/
Po slubie napewno nie powiem do niej MAMO chyba bym sie wlasnym jezykiem predzej udlawila niz mialabym tak powiedziec!!!
W ogole moj ukochany sprawil mi meeega radosc. Jedziemy w niedziele do Pl ale
Sie ciesze nikt w Pl nie wie hehehe ale beda miel miny a przedwczoraj mama mowila zebym przyleciala teraz na pare dni noo a wiadomo ile kosztuja bilety na ostatnia chwile..
Bo wczoraj jego mama sprawila mi mega przykrosc;(( niech tylko cos bedzie gadala jak pojedziemy to Maje nadal bedzie tylko na skype ogladac! A napewno bedzie te swoje moraly pierniczyc np o tym ze mam isc do pracy lub jak ubieram i karmie mala itp;/
Po slubie napewno nie powiem do niej MAMO chyba bym sie wlasnym jezykiem predzej udlawila niz mialabym tak powiedziec!!!
Magda- w tą niedzielę ? Zazdroszczę !!!! Ale Twój facet jest wysoki Mierzyłam Maksia- 80 cm ma długasek Teściowa prawi Ci morały o pracy i o wychowaniu dziecka tak ? To jak się jedno drugiego trzyma ?? Idąc do pracy musiałabyś opiekę nad Mają powierzyć pewnie obcej osobie, która to dopiero nie wiadomo co by robiła z dzieckiem , różnie to bywa..Ja jestem zdania ,że chcę być jeszcze z synkiem w domu, żaden żłobek ,itp nie przywiążą tyle uwagi do poszczególnego dziecka ..a poza tym nie powinno to interesowac osób trzecich
Dzisiaj pielgrzymki są i oglądają mieszkanie , o którym pisałam przedwczoraj ...obawiam się bo w większości są to chindusi .. w mieszkaniu przed nami mieszkali oni i było tak brudne i śmierdzące , kupe czasu doprowadzaliśmy je do ładu :/
Dzisiaj pielgrzymki są i oglądają mieszkanie , o którym pisałam przedwczoraj ...obawiam się bo w większości są to chindusi .. w mieszkaniu przed nami mieszkali oni i było tak brudne i śmierdzące , kupe czasu doprowadzaliśmy je do ładu :/
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: