reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magda - nasz mały jest strasznie długi jak na swoje miesiące ( po tacie :) ) . Musimy go dzisiaj zmierzyć bo ostatnio już mi to po głowie chodziło :p

reklama
Jusia- to jak zmierzysz to napisz i ciekawe czy wyzszy od Majki:p ona to dopiero po tacie idzie bo on ma 198cm:p

W ogole moj ukochany sprawil mi meeega radosc. Jedziemy w niedziele do Pl:D ale
Sie ciesze:p nikt w Pl nie wie hehehe ale beda miel miny a przedwczoraj mama mowila zebym przyleciala teraz na pare dni noo a wiadomo ile kosztuja bilety na ostatnia chwile..
Bo wczoraj jego mama sprawila mi mega przykrosc;(( niech tylko cos bedzie gadala jak pojedziemy to Maje nadal bedzie tylko na skype ogladac! A napewno bedzie te swoje moraly pierniczyc np o tym ze mam isc do pracy lub jak ubieram i karmie mala itp;/
Po slubie napewno nie powiem do niej MAMO chyba bym sie wlasnym jezykiem predzej udlawila niz mialabym tak powiedziec!!!

Akalin nie martw sie mala dobrze wazy, moja mala ma 14kg a za miesiac skojczy 3 latka i wcale chudzinka nie jest :)

Magda- w tą niedzielę ? Zazdroszczę !!!! Ale Twój facet jest wysoki :o Mierzyłam Maksia- 80 cm ma długasek :p Teściowa prawi Ci morały o pracy i o wychowaniu dziecka tak ? To jak się jedno drugiego trzyma ?? Idąc do pracy musiałabyś opiekę nad Mają powierzyć pewnie obcej osobie, która to dopiero nie wiadomo co by robiła z dzieckiem , różnie to bywa..Ja jestem zdania ,że chcę być jeszcze z synkiem w domu, żaden żłobek ,itp nie przywiążą tyle uwagi do poszczególnego dziecka ..a poza tym nie powinno to interesowac osób trzecich :)
Dzisiaj pielgrzymki są i oglądają mieszkanie , o którym pisałam przedwczoraj ...obawiam się bo w większości są to chindusi .. w mieszkaniu przed nami mieszkali oni i było tak brudne i śmierdzące , kupe czasu doprowadzaliśmy je do ładu :/

No magda fajnie ze jedziecie ;). A tesciowa olej. My dochodzimy do siebie po halloween, sprzatanie, obiadek sie gotuje a od jutra zaczynamy remont naszej sypialni bo tam bedzie pokoj dzieci jak sie maly urodzi.

Jusia myśl pozytywnie:) nie wszyscy Hindusi są balaganiarzami;) może tym razem sie trafia fajni

Mamcia ja kupowałam większe przed porodem , jednak jak już mały byl to biegliśmy do sklepu po ubrania najmniejsze , co prawda przydały się dosłownie na 2/3 tygodnie, ale w większych pływał na początku :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.