reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magda - nasz mały jest strasznie długi jak na swoje miesiące ( po tacie :) ) . Musimy go dzisiaj zmierzyć bo ostatnio już mi to po głowie chodziło :p

reklama
Jusia- to jak zmierzysz to napisz i ciekawe czy wyzszy od Majki:p ona to dopiero po tacie idzie bo on ma 198cm:p

W ogole moj ukochany sprawil mi meeega radosc. Jedziemy w niedziele do Pl:D ale
Sie ciesze:p nikt w Pl nie wie hehehe ale beda miel miny a przedwczoraj mama mowila zebym przyleciala teraz na pare dni noo a wiadomo ile kosztuja bilety na ostatnia chwile..
Bo wczoraj jego mama sprawila mi mega przykrosc;(( niech tylko cos bedzie gadala jak pojedziemy to Maje nadal bedzie tylko na skype ogladac! A napewno bedzie te swoje moraly pierniczyc np o tym ze mam isc do pracy lub jak ubieram i karmie mala itp;/
Po slubie napewno nie powiem do niej MAMO chyba bym sie wlasnym jezykiem predzej udlawila niz mialabym tak powiedziec!!!

Akalin nie martw sie mala dobrze wazy, moja mala ma 14kg a za miesiac skojczy 3 latka i wcale chudzinka nie jest :)

Magda- w tą niedzielę ? Zazdroszczę !!!! Ale Twój facet jest wysoki :o Mierzyłam Maksia- 80 cm ma długasek :p Teściowa prawi Ci morały o pracy i o wychowaniu dziecka tak ? To jak się jedno drugiego trzyma ?? Idąc do pracy musiałabyś opiekę nad Mają powierzyć pewnie obcej osobie, która to dopiero nie wiadomo co by robiła z dzieckiem , różnie to bywa..Ja jestem zdania ,że chcę być jeszcze z synkiem w domu, żaden żłobek ,itp nie przywiążą tyle uwagi do poszczególnego dziecka ..a poza tym nie powinno to interesowac osób trzecich :)
Dzisiaj pielgrzymki są i oglądają mieszkanie , o którym pisałam przedwczoraj ...obawiam się bo w większości są to chindusi .. w mieszkaniu przed nami mieszkali oni i było tak brudne i śmierdzące , kupe czasu doprowadzaliśmy je do ładu :/

No magda fajnie ze jedziecie ;). A tesciowa olej. My dochodzimy do siebie po halloween, sprzatanie, obiadek sie gotuje a od jutra zaczynamy remont naszej sypialni bo tam bedzie pokoj dzieci jak sie maly urodzi.

Jusia myśl pozytywnie:) nie wszyscy Hindusi są balaganiarzami;) może tym razem sie trafia fajni

Mamcia ja kupowałam większe przed porodem , jednak jak już mały byl to biegliśmy do sklepu po ubrania najmniejsze , co prawda przydały się dosłownie na 2/3 tygodnie, ale w większych pływał na początku :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.