reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mojej znajomej corka urodzila sie ponad 4 kg i na poczatku tez nosila te newborn, to chyba jednak tez troche ich kupie

Neska no wlasnie ja wszystko kupuje 0-3, w sumie zaczynam kupowac, ale moja mala miala zaledwie 2700 jak sie urodzila to synek moze tez byc maly, chociaz pierwszy syn mial prawie 3700

Wiesz jeszcze zalezy jaka firma bo rozmiary tez nierowne. Ja mojemu juz dawno kupuje12-18 a jeszcze nie ma 12. Moj mial 3550 ;)

Mamcia- to fakt co firma to inna rozmiarowka. Np jak dla mnie ubranka z Asdy sa duze. Kupilam jej komplecik nim sie urodzila jak wygralam zaklad hehe to na rozmiar 0-3 to go zalozyla pierwszy raz dopiero po 3 msc a malutka nie byla Majka. Ja mialam kilka newborn i mi sie przydaly mimo ze klocek sie urodzil 3800g i 57;)
Mialam dla wczesniakow tez no ale tez mi sie nie zdaly a kupilam je jak lezalam w 31 tyg w szpitalu.
Jusia- tak w ta niedziele;) moja ma 76cm;) wielkoludy nasze:)

Jak gadam z mama to skype to musze sie chowac zeby przez kamerke mnie nie widziala bo mi sie smiac chce hehe;)

A Jusia i co macie juz nowych sasiadow?;)

Mój mały miał 3,49 i 53 wzrostu ( wzrost sami mierzyliśmy więc może być plus minus ) :) Ktoś już podpisał umowę ...Litwini bodajże .. Szkoda,że nie Polacy :p

reklama
Cześć Dziewczyny jest mi tak strasznie głupio bo raz jestem a później cisza ale niestety ciągle mam problemy z internetem a do tego szykuje mi się niedługo przeprowadzka więc znowu będę odcięta od świata póki nie założą mi internetu :( Tyle mnie nie było a tyle się zmieniło, opowiadajcie co tam u Was :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.