reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DSC_2895.jpg Witajcie.... Juz trzeci dzien w domu z mała i jeszcze nie mozemy sie przyzwyczaic do nowej sytuacji.... :)

Załączniki

• DSC_2895.jpg
    DSC_2895.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Jaka kruszynka malutka :):):)
Ja miałam mieszane uczucia po porodzie , ale wszystko minęło po krótkim czasie, hormony :)

Wojniczanka- kruszynka;) to fakt dziecko wszystko zmienia!;) ale dacie rade i my mielismy tak samo ze nie moglismy sie przyzwyczaic a jak spalam i mala zaczynala poplakiwac to myslalam ze mi sie to sni;)

My bylismy na wazeniu wczoraj. Maja wazy 7850g :) i ja mierzylismy to ma cos ok 75 cm:) moj wielkolud maly;)
W ogole jakas nierozumna baba tam pracuje. Oczywiscie ktorys raz z rzedu zaznaczyli wage na wykresie dla chlopcow ta pokazuje nam na dziewczynce i ost zapis zrobili tam w 3 msc wiec ona mowi ze Majka jest za duza jak na 3 msc i co dajemy jesc. Tomek mowi ze owoce warzywa kaszke. A ta ze ona jest za mala na takie jedzenie i za duza na ten msc. Wyszlismy ale siedzimy na korytarzu i do nas dotarlo dopiero ze baba zle zapisala. Poszlismy znowu i wyrwala tamte chlopiece miarki i powiedziala ze wszystko ok;)

My jutro idziemy Magda na ważenie brzdąca :D
Dziewczyny jak znacie kogoś kto szuka mieszkania do wynajęcia , koło mnie w Feltham się zwolniło 1 bedroom :) Piszę bo wolałabym sąsiadów Polaków heheh :)

Ostatnia edycja:
Jusia- ciekawe ile twoj wazy;) szkoda ze nie w lutym do wynajecia badz marzec bo my wtedy bedziemy cos szukac. A tak z ciekawosci pytam ile chce za to mieszkanko?;)

reklama
875 na miesiąc :) Ojj szkoda,że nie szukacie teraz noo.. 3 tyg temu ważył 7,5 ale moje ręce czują,że teraz znacznie więcej heheh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.