reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DSC_2895.jpg Witajcie.... Juz trzeci dzien w domu z mała i jeszcze nie mozemy sie przyzwyczaic do nowej sytuacji.... :)

Załączniki

• DSC_2895.jpg
    DSC_2895.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Jaka kruszynka malutka :):):)
Ja miałam mieszane uczucia po porodzie , ale wszystko minęło po krótkim czasie, hormony :)

Wojniczanka- kruszynka;) to fakt dziecko wszystko zmienia!;) ale dacie rade i my mielismy tak samo ze nie moglismy sie przyzwyczaic a jak spalam i mala zaczynala poplakiwac to myslalam ze mi sie to sni;)

My bylismy na wazeniu wczoraj. Maja wazy 7850g :) i ja mierzylismy to ma cos ok 75 cm:) moj wielkolud maly;)
W ogole jakas nierozumna baba tam pracuje. Oczywiscie ktorys raz z rzedu zaznaczyli wage na wykresie dla chlopcow ta pokazuje nam na dziewczynce i ost zapis zrobili tam w 3 msc wiec ona mowi ze Majka jest za duza jak na 3 msc i co dajemy jesc. Tomek mowi ze owoce warzywa kaszke. A ta ze ona jest za mala na takie jedzenie i za duza na ten msc. Wyszlismy ale siedzimy na korytarzu i do nas dotarlo dopiero ze baba zle zapisala. Poszlismy znowu i wyrwala tamte chlopiece miarki i powiedziala ze wszystko ok;)

My jutro idziemy Magda na ważenie brzdąca :D
Dziewczyny jak znacie kogoś kto szuka mieszkania do wynajęcia , koło mnie w Feltham się zwolniło 1 bedroom :) Piszę bo wolałabym sąsiadów Polaków heheh :)

Ostatnia edycja:
Jusia- ciekawe ile twoj wazy;) szkoda ze nie w lutym do wynajecia badz marzec bo my wtedy bedziemy cos szukac. A tak z ciekawosci pytam ile chce za to mieszkanko?;)

reklama
875 na miesiąc :) Ojj szkoda,że nie szukacie teraz noo.. 3 tyg temu ważył 7,5 ale moje ręce czują,że teraz znacznie więcej heheh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.